אשכול מוסכים אמינים
-
מכירים מוסך אמין שלוקח מחירים נכונים ולא משקר על אלפי שקלים?
באופקים יש את המוסך של 'יורי' (אין לי את הטלפון שלו) אבל הוא אמין וזול. רק שהוא קצת עם 'כריזות' הוא יכול יום אחד להיות עצבני, ויום אחד נחמד מאוד, אבל זה לא מוריד מרמת העבודה והאימון שלו...
-
שלום לכולם.
מחפש מוסך/מכונאי אמין באיזור פרדס חנה, אני רוצה שם מישהו שיוכל לבדוק לי רכב לפני קניה.
אשמח להמלצהלאחר שהייתי היום שם, אני שמח להמליץ על מי שבדק לי את האוטו, ואף סידר איזו תקלה שהיתה.
מוסך שמוליק בחדרה.
אנחנו הגענו שם למכונאי בשם אריק, אדם נחמד מאד, מקצועי, מסביר פנים עם מחירים הוגנים לחלוטין.
הפלא' שלו: 050-7924850 -
@POKER כתב באשכול מוסכים אמינים:
באופקים יש את המוסך של 'יורי' (אין לי את הטלפון שלו) אבל הוא אמין וזול. רק שהוא קצת עם 'כריזות' הוא יכול יום אחד להיות עצבני, ויום אחד נחמד מאוד, אבל זה לא מוריד מרמת העבודה והאימון שלו...
אומרים שהוא מוסכניק ברמת על אבל צריך להזהר לא לדבר יותר מדאי ולא לשאול יותר מדי שאלות...
הטלפון שלו 0523381543 -
יוני שמואל, מוסכניק אמין ועם לב רחב לאברכים ובחורי ישיבות, נמצא ברחוב חגי באשקלון (בערך חגי 30), ממליץ מנסיון.
0536969608 -
@יראת-שמים כתב באשכול מוסכים אמינים:
אנחנו הגענו שם למכונאי בשם אריק, אדם נחמד מאד, מקצועי, מסביר פנים עם מחירים הוגנים לחלוטין.
אחלה מוסך אחלה אריק וגם עושה הנחה לאברכים
-
אני חושב שכדאי לכתוב על מוסכים באיזה רכבים הם מתמצאים
לא כולם מבינים בכל סוגי הרכבים -
מי מומלץ באזור המרכז לרכבי דיזל?
(רנו פלואנס 2017)
בדיקה לפני קניה
(לא מחפש מכון שיתן לי טופס בדיקה אלא אדם שיבדוק את הרכב ויאמר לי את זה ואת זה צריך לסדר
עלות משוערת יהיה לך כך וכך) -
אפה אזור ב"ש בתמונה @מיישה @ביתשמשניק ???
-
@הכל-בעז-ה כתב באשכול מוסכים אמינים:
@ישראל-0 יש מצב לעשות סדר בכל זה ולהכין רשימה של מוסכים לפי אזור ?
עשיתי מזמן טבלה שמתעדכנת כל הזמן לפי מה שמתעדכן כאן בפורום.
-
@admin כתב באשכול מוסכים אמינים:
מי מומלץ באזור המרכז לרכבי דיזל?
(רנו פלואנס 2017)
בדיקה לפני קניה
(לא מחפש מכון שיתן לי טופס בדיקה אלא אדם שיבדוק את הרכב ויאמר לי את זה ואת זה צריך לסדר
עלות משוערת יהיה לך כך וכך)הייתי יותר ממליץ לך לשאול על מישהו מומלץ לרכב צרפתי זה נראה לי פרט יותר קריטי מהעובדה שהוא דיזל
ולא אין כוונתי לומר שזה לא רכב טוב אלא שצריך לדבר איתו "בצרפתית" עיין כאן
ובאריכות דובר ברכב כזה כאן
ולגופו של עניין ממליץ לך מניסיון ללכת למוסך גבע בת"א הם מהטובים ביותר בארץ לרכבים צרפתיים ומבצעים בדיקה לפני קנייה ללא עלות (צריך לתאם תור) ובמידה ויש מה לתקן הם גם מתמחרים לך את זה (ובד"א אומר לך שהמחירים שלהם לא יקרים)
בהצלחה -
@דוד-המומחה כתב באשכול מוסכים אמינים:
אפה אזור ב"ש בתמונה @מיישה @ביתשמשניק ???
מה אתה מחפש?
מוסך זול? מה שידוע לי נכון לעכשיו זה 'המדביק', יש שם גם חנות ענק למה שרכב צריך יחסית בזול.
אמין ורציני? מה שהמליצו לי
עיין פה
ותחטט שם. -
אז ככה
לטיפולים נקודתיים (10000, בלמים, אטם שסתומים וכו') יש את אבי, צרפתי נחמד מגיע עד אליך
אמין ומקצועי ובכלל לא יקר0525190513 - רכבים עד 2013חלפים לקניה יש 2 חנויות אחת ליד השניה לברר מחירים בשתיהם
המדביק ומקצועני החלפים מול תחנת דלק פז באן סנטר ליד ניסןמוסך יותר רציני יש את המדביק - אמין וזול
מוסך הצומת מאוד מרובע צריך רשיון רכב וכו' וכו' ותשאיר את הרכב וכו' וגם מחירים לא זוליםאבל
לדוגמא החלפתי שבוע שעבר חיישן קראנק וקאמשאפט
כמה מוסכים רצו מחיר לפי הספר דהיינו 700-900 בהתאמהאצל מוסך עדי מול תחנת דלק סדש ליד המשטרה הבאתי לו את החלק ועשה עבודה על הקרנק 300 ועל הקאמשפט 450
לפני מע"מ וד"ל
גם ליפא בנוחם לוקח מחירים זוליםברוך במושב ישעי גם אמין (היה פעם ברמה א ליד טרבישען למי שמבין...)