אשכול מוסכים אמינים
-
אני יקח את הכבוד ואני אתחיל
מוסך ציון גבעת שאול ירושלים 053-760-4700
מחירים סבירים, איש נחמד, גם אם אתה לא מבין ברכבים עדיף לברר איתו מה הוא עושה, לא כי הוא גנב ח"ו, אלא כי הוא קצת "איש מעניין" הוא יכול להגיד הבעיה לא פה אלא במקום אחר לבדוק במקום אחר ולהגיד הבעיה כן פה, זה נשמע לא אמין אבל מנסיון שלי אפשר לסמוך עליו. -
@יראת-שמים כתב באשכול מוסכים אמינים:
שלום לכולם.
מחפש מוסך/מכונאי אמין באיזור פרדס חנה, אני רוצה שם מישהו שיוכל לבדוק לי רכב לפני קניה.
אשמח להמלצהתמיד תוכל להביא אותך בודק לשטח
זה קצת יותר יקר -
מחפש מוסך/מכונאי אמין באיזור פרדס חנה, אני רוצה שם מישהו שיוכל לבדוק לי רכב לפני קניה.
אשמח להמלצהאני קניתי לא מזמן רכב בחדרה (אני חושב שזה קרוב...), והלכתי למכון הנקרא "טכנוטסט" ונהנתי מהשירות והאדיבות ומאור הפנים.
ואם אתה מוציא על הרכב 'דו"ח בלקר' אתה מקבל שם זיכוי ע"ס 150 ש"ח (שזה עלות של דו"ח בודד). -
מכירים מוסך אמין שלוקח מחירים נכונים ולא משקר על אלפי שקלים?
באופקים יש את המוסך של 'יורי' (אין לי את הטלפון שלו) אבל הוא אמין וזול. רק שהוא קצת עם 'כריזות' הוא יכול יום אחד להיות עצבני, ויום אחד נחמד מאוד, אבל זה לא מוריד מרמת העבודה והאימון שלו...
-
שלום לכולם.
אשמח להמלצהלאחר שהייתי היום שם, אני שמח להמליץ על מי שבדק לי את האוטו, ואף סידר איזו תקלה שהיתה.
מוסך שמוליק בחדרה.
אנחנו הגענו שם למכונאי בשם אריק, אדם נחמד מאד, מקצועי, מסביר פנים עם מחירים הוגנים לחלוטין.
הפלא' שלו: 050-7924850 -
@POKER כתב באשכול מוסכים אמינים:
באופקים יש את המוסך של 'יורי' (אין לי את הטלפון שלו) אבל הוא אמין וזול. רק שהוא קצת עם 'כריזות' הוא יכול יום אחד להיות עצבני, ויום אחד נחמד מאוד, אבל זה לא מוריד מרמת העבודה והאימון שלו...
אומרים שהוא מוסכניק ברמת על אבל צריך להזהר לא לדבר יותר מדאי ולא לשאול יותר מדי שאלות...
הטלפון שלו 0523381543 -
יוני שמואל, מוסכניק אמין ועם לב רחב לאברכים ובחורי ישיבות, נמצא ברחוב חגי באשקלון (בערך חגי 30), ממליץ מנסיון.
0536969608 -
@יראת-שמים כתב באשכול מוסכים אמינים:
אנחנו הגענו שם למכונאי בשם אריק, אדם נחמד מאד, מקצועי, מסביר פנים עם מחירים הוגנים לחלוטין.
אחלה מוסך אחלה אריק וגם עושה הנחה לאברכים
-
אני חושב שכדאי לכתוב על מוסכים באיזה רכבים הם מתמצאים
לא כולם מבינים בכל סוגי הרכבים -
מי מומלץ באזור המרכז לרכבי דיזל?
(רנו פלואנס 2017)
בדיקה לפני קניה
(לא מחפש מכון שיתן לי טופס בדיקה אלא אדם שיבדוק את הרכב ויאמר לי את זה ואת זה צריך לסדר
עלות משוערת יהיה לך כך וכך) -
אפה אזור ב"ש בתמונה @מיישה @ביתשמשניק ???