תגובות ודיונים לשירשור חוקים ותקנות שאולי לא ידעתם
-
@נתן-שפירא כתב בשירשור חוקים ותקנות שאולי לא ידעתם:
@קינג-קומפיוטר כתב בשירשור חוקים ותקנות שאולי לא ידעתם:
נסיעה ברכב ללא פח לא זוכר את הסכום של הדוח
1000 שח
תן את תגובתך לתוכן שבקישור זה:
https://www.mishpati.co.il/forum/27/2226 -
@Klonimoos כתב בשירשור חוקים ותקנות שאולי לא ידעתם:
כמו שימוש בצופר,
שמעתי על אחת שכל היום רק צופרת וקיבלה דוח על זה
-
מחילה מכולם, אבל אני בעד קנס נוצץ במיוחד! על כל אלא שלא מאותתים כמו שצריך! ולו רק על הברקסים הפיתאומיים שלי בגללם!
אם אתה תשמור על החוק של שמירת מרחק לא יהיה ברקסים פתאומיים...😂
אני דוקא חושב שצריך לאכוף נסיעה באדום, שמשום מה בזמן האחרון חופשי נוסעים באדום, וכן לאכוף טלפונים -
@ITAMAR25 כתב בשירשור חוקים ותקנות שאולי לא ידעתם:
אם אתה תשמור על החוק של שמירת מרחק לא יהיה ברקסים פתאומיים...
א. כבודי גר בעיר מלאה כיכרות, וכשמישהו לא מאותת בכיכר זה סיוט!!! אני בטוח שהוא ממשיך ישר, ופיתאום הוא חותך שמאלה וכדו'! (אני לא מתכנן לחכות עד שהכיכר תיהיה ריקה לגמרי, כי או שזה לא קורה, או שאני יגיע + 10 דקות.... )
ב. מה קורה כשאתה בכביש מהיר, נוסע על המהירות המותרת להנאתך, ופתאום חותכים אותך בפראות בלי לאותת קודם?
ג. גם בתוך העיר שאתה נוסע על 10 קמ''ש ופתאום מישהו יוצא מהחניה.....
קיצע'ר כנראה היית עייף קצת לפני שכתבת.... -
א. כבודי גר בעיר מלאה כיכרות, וכשמישהו לא מאותת בכיכר זה סיוט!!! אני בטוח שהוא ממשיך ישר, ופיתאום הוא חותך שמאלה וכדו'! (אני לא מתכנן לחכות עד שהכיכר תיהיה ריקה לגמרי, כי או שזה לא קורה, או שאני יגיע + 10 דקות.... )
כל העניין של חוקי הכיכרות הוא לא תקין, ונראה לי שמי שזוכר את הטסט/ריענון יודע על מה אני מדבר.
-
ב. מה קורה כשאתה בכביש מהיר, נוסע על המהירות המותרת להנאתך, ופתאום חותכים אותך בפראות בלי לאותת קודם?
אני חושב שאפשר לצפות את זה
לדוג' אם רואים אאודי שחורה (2-4 אגזוזים) בנתיב לידך ולפניה יש i10 עם זקנה, די בטוח שהוא יחתוך אותך ע"מ לעקוף...
רואים גם לפי צורת הנהיגה של זה שלידך, אם הוא מהיר ועצבני או רגוע -
@מאיר כתב בשירשור חוקים ותקנות שאולי לא ידעתם:
@נתן-שפירא כתב בשירשור חוקים ותקנות שאולי לא ידעתם:
@קינג-קומפיוטר כתב בשירשור חוקים ותקנות שאולי לא ידעתם:
נסיעה ברכב ללא פח לא זוכר את הסכום של הדוח
1000 שח
תן את תגובתך לתוכן שבקישור זה:
https://www.mishpati.co.il/forum/27/2226אני לא מוצא סימוכין לזה אבל יש לי חבר שקיבל על זה דוח של 1000
-
@אבי-ים כתב בשירשור חוקים ותקנות שאולי לא ידעתם:
לדוג' אם רואים אאודי שחורה (2-4 אגזוזים) בנתיב לידך ולפניה יש i10 עם זקנה, די בטוח שהוא יחתוך אותך ע"מ לעקוף...
רואים גם לפי צורת הנהיגה של זה שלידך, אם הוא מהיר ועצבני או רגוע👍👍👍👍👍👍
-
@אבי-ים כתב בשירשור חוקים ותקנות שאולי לא ידעתם:
רואים גם לפי צורת הנהיגה של זה שלידך, אם הוא מהיר ועצבני או רגועאו לפעמים גם אפשר לצפות את זה אם אתה שם לב במראות (למי שמסתכל תו"כ נהיגה) אתה יכול לראות לפני שהוא הגיע אליך מה הוא עולל לרכבים שמאחוריך ולהיות מוכן לעקיפה מסוכנת
-
@יוסיס כתב בשירשור חוקים ותקנות שאולי לא ידעתם:
נסיעה ללא שלט "נהג חדש" קנס 250 ש"ח.
לדעתי שווה את הסיכון
מאשר ששוטרים ייצמדו לך לזנב
ויבדקו את מידת הנעליים שלך והמאכל האהוב עליך -
@מנוע-אלפיים-טורבו כתב בשירשור חוקים ותקנות שאולי לא ידעתם:
לדעתי שווה את הסיכון
ויבדקו את מידת הנעליים שלך והמאכל האהוב עליךפעם חשבתי שזה בדיחה ששוטרים עוצרים מי ששם שלט נהג חדש
עד שבדידי הווי עובדא שנסעתי עם שלט מאחורה נצמד אלי שוטר עצר אותי ואמר לי איך אתה מסיע 5 באוטו כשאתה נהג חדש עניתי לו מעל 21 אין בעיה 5 ברכב
טוב אמר לי שהוא יבדוק את זה עיכב אותי עשר דקות בסוף אומר לי סע
בנס לא התחיל לבדוק לי על מה אפשר להפיל אותי
מאז השלט היה קבור בתא מטען -
@מנוע-אלפיים-טורבו כתב בשירשור חוקים ותקנות שאולי לא ידעתם:
@יוסיס כתב בשירשור חוקים ותקנות שאולי לא ידעתם:
לדעתי שווה את הסיכון
ויבדקו את מידת הנעליים שלך והמאכל האהוב עליךאני עבר לי בתחילת החודש נהג חדש ועד אז היה זרוק לי שלט נהג חדש בבאגז ליתר ביטחון שווה 5 שח שעלה לי במקסטוק
-
@צילפינגים כתב בשירשור חוקים ותקנות שאולי לא ידעתם:
היה זרוק לי שלט נהג חדש בבאגז
אתה מתכוון שהבאגז' שלך פתוח כמו רכב סטיישן?
כי עדיף לשים את זה במקום שתוכל להגיד לשוטר תליתי את השלט אבל הוא נפל (סמוך לשמשה האחורית) -
@צילפינגים כתב בשירשור חוקים ותקנות שאולי לא ידעתם:
עדיף לא לקרוא לצרות... ויותר גרוע לקרוא לשוטר...
בתור בחור נסעתי עם חבר ועברנו ליד ניידת
בטיפשותי הרבה הסתכלתי לכיוונם
מבחינתם לא היה צריך יותר מזה, 3 בחורי ישיבה נוסעים ברכב ועוד מביטים לכיוונם, מה הסיכוי שהם יצאו מזה בלא כלום...
הם עצרו אותנו ולמגינת ליבם לא מצאו שום הצדקה לתת דו"ח (נדיר, אבל קורה...)
ופטור בלא כלום לא התאים לכבוד שלהם, זוג השוט(ר)ים חככו בדעתם מה לעשות ואז נתנו לנו הזהרה עם משפט אידיוטי
"הכביש לא צריך להשתלב איתכם אלא אתם צריכים להשתלב עם הכביש " עכ"ל ודו"ק ואכמ"ל -
אני שמתי לב בכמה פעמים שראיתי נהגים חדשים 'קולטים' ניידת עומדת בפניה אליה הם אמורים לפנות, ואז הם נזכרים היי אני לא מאותת ומאותתים או עוברים מהנתיב השמאלי לנתיב הימני זו טעות כי זה מתכון ל "כחכח טויוטה תעצור בצד"
ולא רק נהגים חדשים אלא גם וותיקים אל תעשו כלום שיעלה את הסיכוי שלכם לבדיקה, אתם בלי חגורה? אל תחגרו אותה כעת. פרססו או סעו באלגנטיות מהמקום -
@שלמה כתב ב[תגובות ודיונים לשירשור חוקים ותקנות שאולי לא ידעתם]
ולא רק נהגים חדשים אלא גם וותיקים אל תעשו כלום שיעלה את הסיכוי שלכם לבדיקה, אתם בלי חגורה? אל תחגרו אותה כעת. פרססו או סעו באלגנטיות מהמקום
עצה טובה למקרה שגיליתם שאתם בלי חגורה ובקרבתכם ניידת משטרה או אפילו למקרה שכבר היא אמרה לכם לעצור ונשאר לכם כמה שניות לנצל עד העצירה המוחלטת שהשוטר יגלה שאתם בלי חגורה....(עובד מנסיון של אבא שלי)
פשוט להניח את היד השמאלית על דופן הדלת ועם כף היד להמשיך להחזיק בהגה, ואת היד הימנית להוריד באלגנטיות כלפי מטה לא לעשות תנועה חדה הכי חשוב לכיוון החגורה שנמצאת בצד שמאל למשוך ולהכניס לאבזם ככה למקרה הגרוע השוטר יגיד למה החגורה לא נמצאת על החזה... אבל הוא לא יכול לתפור אותך כמו שאם לא היה לך חגורה כלל.( אבא שלי עשה את זה בזמן שהשוטר אמר לו לעצור עד שעשה עצירה מוחלטת ובמקום לקבל דו"ח + נקודות, סה"כ קיבל הרצאה מהשוטר למה החגורה חייבת להיות גם על החזה ולא רק על המותניים, שזה כמו אדם שיש לו משקפים אבל הוא שם אותם על המצח במקום על העניים וכו ואכמ"ל) -
@צילפינגים כתב בתגובות ודיונים לשירשור חוקים ותקנות שאולי לא ידעתם:
פשוט להניח את היד השמאלית על דופן הדלת ועם כף היד להמשיך להחזיק בהגה, ואת היד הימנית להוריד באלגנטיות כלפי מטה לא לעשות תנועה חדה הכי חשוב
שמעתי שיש כאלו שעושים בדיוק ההפך
עושים תנועה חדה כאילו הם עכשיו שחררו את החגורה ובאים לצאת מהרכב, ולך תוכיח שלא היה להם חגורה בשעת מעשה....