אם ואיך אפשר לחסום מערכת זו?
-
@אלי-0 תראה במדריכים שלי יש הדרכה ויש שמה גם את החסימה של אפרים
שים לב שזה t3 ובשביל לפתוח ניקוי באגים צריך להוסיף לסיסמה t3 בסוף
בכללי בחסימה של אפריים אתה לא צריך לעשות העתק הדבק כמו במדריך אמור לעבוד לך שם הפעלה בכפתור אחד
אם אתה רוצה את הגרסה המעודכנת יש פה
https://send.magicode.me/send-file/file/5f45b8a9c529e0ef714*****a74e64ee75d0323b0db17/view
כמובן אם אתה באשדוד אתה מוזמן לחסימה
ואם אתה לא מהאיזור ואתה מסתבך אז לטלפוןאפרים לצערי סגר את הבסטה, מחק הכל מהגיטאהב.
-
סתם לידיעתכם נראה לי שכל מה שהוא סגר זה רק את הגירסאות האחרונות שבו הוא מחק את המסלולים האפליקצייה עצמה תחסום לך או לגמרי או שתפתח לגמרי וויז ואז אתה צריך לחסום את הדומיינים של הדפדפן הפנימי אבל על כל פנים איך שהבנתי וניסיתי אתמול הגירסאות הישנות שלו כן עובדות מצויין עדיין גם עם המסלולים כי כנראה אז המסלולים היו על האפליקצייה עצמה ולא בגיטהב
נראה לי שעד גירסא 046 נראה לי אז עדיין עובד גם המסלולים
בהצלחה -
סתם לידיעתכם נראה לי שכל מה שהוא סגר זה רק את הגירסאות האחרונות שבו הוא מחק את המסלולים האפליקצייה עצמה תחסום לך או לגמרי או שתפתח לגמרי וויז ואז אתה צריך לחסום את הדומיינים של הדפדפן הפנימי אבל על כל פנים איך שהבנתי וניסיתי אתמול הגירסאות הישנות שלו כן עובדות מצויין עדיין גם עם המסלולים כי כנראה אז המסלולים היו על האפליקצייה עצמה ולא בגיטהב
נראה לי שעד גירסא 046 נראה לי אז עדיין עובד גם המסלולים
בהצלחה@המאעסטר
תודה על הערה החשובההאמת שלאחרונה התקנתי למישהו והיה לי מוזר שלא הצלחתי לרענן את החנות וגם לעשות עדכון לחסימה
אבל החסימה עצמה כן פעלה
לפי מה שאתה אומר כנראה שזה היה אחרי שאפרים מחק ולכן לא הצלחתי לעדכן (אני מתקין גרסה ישנה ומעדכן)
אבל החסימה עדין פועלת
אבל זה חשוב כי עכשיו צריך לעדכן לגרסה של וויז בלי דפדפן פנימי
יש עוד נפק"מ? -
@המאעסטר
תודה על הערה החשובההאמת שלאחרונה התקנתי למישהו והיה לי מוזר שלא הצלחתי לרענן את החנות וגם לעשות עדכון לחסימה
אבל החסימה עצמה כן פעלה
לפי מה שאתה אומר כנראה שזה היה אחרי שאפרים מחק ולכן לא הצלחתי לעדכן (אני מתקין גרסה ישנה ומעדכן)
אבל החסימה עדין פועלת
יש עוד נפק"מ? -
@המאעסטר
אבל החסימה עצמה כן פעלה
אבל החסימה עדין פועלת
יש עוד נפק"מ? -
@אבי-5 כתב באם ואיך אפשר לחסום מערכת זו?:
יש עוד נפק"מ?רק בגירסא החדשה צריך כי שם אין מסלולים אבל בגירסא הישנה אמור להיות מצויין ולחסום דפדפנים פנימיים
-
אפרים הפסיק לתמוך אבל האפליקציה של החסימה קיימת
עד גירסה 0.5 לא ניתן לעדכן גם בזמן שהוא תמך כי הוא החליף את החתימה
לעדכן מסלולים בVPN אי אפשר אבל מסלול מולטימדיה שמוגדר כברירת מחדל נמצא באפליקציה ולא צריך את גיטהב שמשם עדכנו מסלולים
אני התקנתי אחרי הסגירה כמה סוגי גרסאות בלי בעיות
שאלות? -
@אלי-0
אפשר לחסום את המערכת עם MDM לא צריך ניפוי אלחוטי ולא יהיה אחרי עדכון אבל אפשר להפעיל חסימה עם ניפוי ב USB
אין סים מאחורה חבל לחפש…@דני-מערכות כתב באם ואיך אפשר לחסום מערכת זו?:
אבל אפשר להפעיל חסימה עם ניפוי ב USB
משהוא חדש ?
ספציפי ל T 3 או לכולם ?
יש דרך להפעיל ניפוי באגים בUSB במולטימדיה ? -
@דני-מערכות כתב באם ואיך אפשר לחסום מערכת זו?:
אבל אפשר להפעיל חסימה עם ניפוי ב USB
משהוא חדש ?
ספציפי ל T 3 או לכולם ?
יש דרך להפעיל ניפוי באגים בUSB במולטימדיה ? -
@מיכאלוש לכל המערכות הנורמליות
אפשרי
תראה בנושאים שלי -
@פתוח-לשמוע
זה ?
זה רק למולטימדיה עם ניפוי באגים אלחוטי… -
@מיכאלוש בכלל לא
גם לUSB
בts18 בכלל אין אלחוטי ועשיתי עליו את המדריך@פתוח-לשמוע כתב באם ואיך אפשר לחסום מערכת זו?:
בts18 בכלל אין אלחוטי ועשיתי עליו את המדריך
זה שלא מופיע לו בתפריט זה לא אומר שיש לו הפקודה פשוט מפעילה את הניפוי האלחוטי אפילו שלא מופיע בתפריט
תכלס ניסתי את זה על מולטימדיה שלא ממשפחת Topway וזה ממש לא עבד…
בקיצור ככל שידוע לי למכשיר מולטימדיה ללא ניפוי אלחוטי לא ניתן להתקין