אאוטלנדר - תחושת בלימה
-
שלום
כאשר אני מרפה מהגז בנסיעה עירונית (30-60 קמ"ש) אני מרגיש כאילו מופעל כח בלימה על הרכב, שגורם לו להאט מעט, הרכב אינו “גולש” בחופשיות אלא מאט באופן מורגש.האם זה אופייני לדגם? או שיש בעיה?
-
@טייס-קרבי אאוטלנדר הוא גיר רציף (לא יודע לגבי החדש, אבל ודאי אין בו רובוטי)
-
@טוסון כתב באאוטלנדר - תחושת בלימה:
אאוטלנדר הוא גיר רציף (לא יודע לגבי החדש, אבל ודאי אין בו רובוטי)

כי אני פשוט מכיר את התחושה הזאת מהרובוטי שהוא מוריד הילוך אז ההילוך בולם אותך -
@צילפינגים @טייס-קרבי
אין לי B בידית ההילוכים, אני על D
הרכב 2019 ואין לי מושג איזה גיר זה, אני חושב רציף CVT
אבל אני לא בטוח, וגם לא מבין מה זה אומר -
@צילפינגים @טייס-קרבי
אין לי B בידית ההילוכים, אני על D
הרכב 2019 ואין לי מושג איזה גיר זה, אני חושב רציף CVT
אבל אני לא בטוח, וגם לא מבין מה זה אומר -
שלום
כאשר אני מרפה מהגז בנסיעה עירונית (30-60 קמ"ש) אני מרגיש כאילו מופעל כח בלימה על הרכב, שגורם לו להאט מעט, הרכב אינו “גולש” בחופשיות אלא מאט באופן מורגש.האם זה אופייני לדגם? או שיש בעיה?
-
@חיים-Y0737 הלכת רחוק עם טסלה, אפילו בסיוויק 2009 יש בלימת מנוע אוטומטית.
אבל אם זה בלימת מנוע אז חייב לעלות טורים, או לכל הפחות כשאתה מוריד רגל מהדוושה ישאר על אותו טורים. -
@חיים-Y0737 הלכת רחוק עם טסלה, אפילו בסיוויק 2009 יש בלימת מנוע אוטומטית.
אבל אם זה בלימת מנוע אז חייב לעלות טורים, או לכל הפחות כשאתה מוריד רגל מהדוושה ישאר על אותו טורים.@israel_458xv20n כתב באאוטלנדר - תחושת בלימה:
אפילו בסיוויק 2009
לי יש 2012 ונראה לי גם זה ככה
למה זה? -
@israel_458xv20n כתב באאוטלנדר - תחושת בלימה:
אפילו בסיוויק 2009
למה זה?@הכהן-הגדול
אאוטלנדר או סיוויק? -
נסה ניקוי ולימוד מצערת
-
@הכהן-הגדול
אאוטלנדר או סיוויק?@המהנדס
סיוויק -
שלום
-
@המהנדס אצלי באוונסיס זה גם ככה כ ין תחושה של בלימה וזה בהחלט מעצבן גם אצלי זה גיר רציף ואני יכול להגיד לך שזה דבר שלי היה אותו כל הזמן אני למדתי לחיות עם זה איך שהוא אבל בהחלט מעצבן וגם לוקח יותר דלק כמובן
-
@israel_458xv20n כתב באאוטלנדר - תחושת בלימה:
אפילו בסיוויק 2009
למה זה?@הכהן-הגדול זה סוג של אמצעי בטיחות לבלום מהירות גבוהה בירידה.
המקום שזה הכי בולט לי זה ברכבת הרים מק"ס ליד נחל מודיעין למי שמכיר יש שם ירידה חדה ועליה ממש כמו U והטורים קופצים בלי שאני לוחץ על הדוושה ואח"כ לעלות את העליה צריך ללחוץ חזק כי הרכב ממש עוצר
-
@הכהן-הגדול זה סוג של אמצעי בטיחות לבלום מהירות גבוהה בירידה.
המקום שזה הכי בולט לי זה ברכבת הרים מק"ס ליד נחל מודיעין למי שמכיר יש שם ירידה חדה ועליה ממש כמו U והטורים קופצים בלי שאני לוחץ על הדוושה ואח"כ לעלות את העליה צריך ללחוץ חזק כי הרכב ממש עוצר
@israel_458xv20n
זה מורגש אצלי בנסיעה ערונית רגילה בשטח מישורי (30-60 קמ"ש) -
@israel_458xv20n
זה מורגש אצלי בנסיעה ערונית רגילה בשטח מישורי (30-60 קמ"ש)@המהנדס תבדוק טורים אם נראה לך שיש שינוי או שהם נשארים על אותו דבר כשאתה מוריד רגל מהדוושה.
דרך אגב זה פלאג אין? -
@המהנדס תבדוק טורים אם נראה לך שיש שינוי או שהם נשארים על אותו דבר כשאתה מוריד רגל מהדוושה.
דרך אגב זה פלאג אין?@israel_458xv20n
בנזין רגיל
הטורים לא זזים -
שלום
@המהנדס גם אני עם אאוטלנדר, לפעמים אני גם מרגיש בלימה, במהירות נמוכה, אך לא תמיד.
תלוי כנראה על איזה הילוך (כאילו) הרכב, למעשה אני לא יודע להגיד מתי וכמה זה קורה, אבל קורה מדי פעם.אצלי בכל אופן לא נראה לי שזה קורה ב-60 קמ"ש. אלא עד 30 קמ"ש.
-
אני מרגיש אוטו דבר על הקשקאי שלי
ג"כ גיר רציף
בבוקר כשהמנוע קר זה מאד מורגש
אחרי זה זה יותר מחליק
כנראה שבגיר רציף כן צריך לתת הרבה מאד כוח בהתחלה ואז להרפות -
שלום
@המהנדס נסה גם להעלות הילוך ידנית ותראה אם התחושה משתנה.
כנראה שבגיר רציף כן צריך לתת הרבה מאד כח בהתחלה ואז להרפות
מה הכוונה, ומה הקשר לתחושת בלימה?