מבצע מטורף מטען רכב מהיר 45 וואט ב11 ש"ח
-
@aiib המחשב יכול להיהרס רק ממתח יותר גבוה לא ממתח יותר נמוך והמטען הזה לא מסוגל לתת מתח יותר מ20 גם אם הוא מאוד ירצה…
וכן הטענתי הרבה פעמים דרך מטענים כאלה (אמנם לא יצא לי להטעין שעות רק משהו זמני 20 דקות חצי שעה)
מה שכן יש מטענים פשוטים שבשימוש ממושך מתחממים ומפסיקים להטעין עד שהם מתקררים אבל לא מעבר לכך
הדבר נכון גם במטעני קיר יש מטענים שמיועדים לפלאפון ומטעינים בלי בעיה גם מחשב נייד (אם יש להם יכולת טעינה של 20 וולט ובד"כ הם מטעינים בפרוטוקול pd)
כמובן לא לוקח שום אחריות אני רק משתף על דברים שאני עצמי עשיתי ועושה -
@טכנולוג כתב במבצע מטורף מטען רכב מהיר 45 וואט ב11 ש"ח:
המחשב יכול להיהרס רק ממתח יותר גבוה לא ממתח יותר נמוך והמטען הזה לא מסוגל לתת מתח יותר מ20 גם אם הוא מאוד ירצה…
ומשנויי מתח הוא לא יכול להיהרס?
-
@aiib יש לו בקר שמווסת לא אמורים להיות שינויי מתח אמרתי שאם קורה משהו חריג זה שינוי מתח כלפי מטה ולא כלפי מעלה
-
-
@טכנולוג מטעינים את המחשב ישירות מהצופצ’יק הקטן הזה?
כי נשמע מפחיד לסמוך על שינויי המתח ועל קפיצות בכזה מכשיר סיני קטן לשימוש למחשב רגיש ויקר@aiib מניסיון של מעל שנה הכל בסדר,
אני לא יודע בדיוק איך עובד טייפ סי PD אבל יש תקשורת בין המחשב למטען לגבי גובה הזרם,
דרך אגב זה העתיד העולמי, לאט לאט גם כלי עבודה כמו מברגות נטענים ככה, ראיתי כבר פרסומת על אופניים חשמליות שנטענות ככה,
יש מטענים שיציאה אחת מוציאה 140W, -
@aiib מניסיון של מעל שנה הכל בסדר,
אני לא יודע בדיוק איך עובד טייפ סי PD אבל יש תקשורת בין המחשב למטען לגבי גובה הזרם,
דרך אגב זה העתיד העולמי, לאט לאט גם כלי עבודה כמו מברגות נטענים ככה, ראיתי כבר פרסומת על אופניים חשמליות שנטענות ככה,
יש מטענים שיציאה אחת מוציאה 140W,@אנונימוס כתב במבצע מטורף מטען רכב מהיר 45 וואט ב11 ש"ח:
אבל יש תקשורת בין המחשב למטען לגבי גובה הזרם
אני מבין. אני רק חושש שמוצרים רגישים לא יכולים להסתמך על תקשורת של מוצר ב11 שקל כי אין בקרת איכות מספיק טובה שתמנע קפיצות או שינויי מתח מה שיכול לשרוף משהו רגיש.
אגב, יש מוצר כמו מטען רגיל של מחשב שמתחבר ישירות למצת הרכב. זה נשמע כבר יותר הגיוני…
-
@MEM למדת את הנושא?
יש בזה מלא נתונים לא אמרתי שרק הוואט קובע תקרא טוב טוב מה שכתבתי
אני לא אדם שכותב על סמך השערות אלא רק ידיעות ברורות שניסיתי בעצמי
אין לי מושג מהיכן אתה קובע שזו טעות ואני לא יודע מה ניסית אבל אם תרצה אעלה לך תמונה של מטען 20 וואט בלבד שמטעין מחשב נייד של 90 וואט@טכנולוג כתב במבצע מטורף מטען רכב מהיר 45 וואט ב11 ש"ח:
@MEM למדת את הנושא?
יש בזה מלא נתונים לא אמרתי שרק הוואט קובע תקרא טוב טוב מה שכתבתי
אני לא אדם שכותב על סמך השערות אלא רק ידיעות ברורות שניסיתי בעצמי
אין לי מושג מהיכן אתה קובע שזו טעות ואני לא יודע מה ניסית אבל אם תרצה אעלה לך תמונה של מטען 20 וואט בלבד שמטעין מחשב נייד של 90 וואטסורי…
אתה האחרון שאחשוד בו שזורק דברים באוויר…
אבל אני מדבר מנסיון גדול בנושא
יתכן ויש חריגים אני מדבר באופן די כללי.
אתה צודק ש20V די מכסה הכל למרות שהוא יהיה איטי מאוד מאוד אם הוא רק 1.5A -
@אנונימוס כתב במבצע מטורף מטען רכב מהיר 45 וואט ב11 ש"ח:
אני מבין. אני רק חושש שמוצרים רגישים לא יכולים להסתמך על תקשורת של מוצר ב11 שקל כי אין בקרת איכות מספיק טובה שתמנע קפיצות או שינויי מתח מה שיכול לשרוף משהו רגיש.
אגב, יש מוצר כמו מטען רגיל של מחשב שמתחבר ישירות למצת הרכב. זה נשמע כבר יותר הגיוני…
@aiib כתב במבצע מטורף מטען רכב מהיר 45 וואט ב11 ש"ח:
אצלי יש מטען גם במצת של הרכב וגם בבית (היום בבית יש לי 400W שמחזיק לי כמה מחשבים בו זמנית וכו’ עם מסך ומד צריכה לכל אחד).
הכלל הוא חברות שנבדקו
אם יש ביקוש אני יכול להעלות קישורים רק אל תבנו על 11 ש"ח…
מצד שני יש דברים טובים גם בפשוטים אבל זה נושא שבאמת כמה לחוש וכ"א כמחשבותיו… -
@aiib כתב במבצע מטורף מטען רכב מהיר 45 וואט ב11 ש"ח:
אצלי יש מטען גם במצת של הרכב וגם בבית (היום בבית יש לי 400W שמחזיק לי כמה מחשבים בו זמנית וכו’ עם מסך ומד צריכה לכל אחד).
הכלל הוא חברות שנבדקו
אם יש ביקוש אני יכול להעלות קישורים רק אל תבנו על 11 ש"ח…
מצד שני יש דברים טובים גם בפשוטים אבל זה נושא שבאמת כמה לחוש וכ"א כמחשבותיו…@MEM עשיתי בימים האחרונים בדיקה רצינית בנושא ומה שראיתי הוא שיש צדק בחלק מהטענות שלך
במחשבים 65 וואט שתומכים בטעינת pd (כמעט כל מחשב מהשנתיים האחרונות) כולם נטענו לי עם מטען pd אפילו של 20 וואט וניסיתי איזה 5
ניסיתי גם עם מחשב אחד של 90 וואט והוא נטען גם עם מטען של 20 אבל מאוד לאט (לא היה לי יותר ממחשב אחד לנסות)
וניסיתי גם עם שני תחנות עבודה של hp של 140 וואט (סדרת zbook אם אתה מכיר) הראשון היה די ישן והוא אכן לא נטען משום שאז הטכנולוגיה הזאת היתה בראשיתה והוא מוגדר שאם זה מטען פחות מ100 הוא חוסם אותו ולא מטעין בגלל שצריכת החשמל שלו הרבה יותר גבוהה
אבל השני שהוא בן שנתיים נטען לי רק כשהמחשב היה כבוי אבל כשהוא דולק הוא לא נטען
רק חשוב לי להדגיש למי שלא מתמצא בעניין רוב המחשבים הסטנדרטיים וגם חלק מהעסקיים הינם של 65 וואט שאר המחשבים העסקיים הם של 90 וואט ורק מחשבים חזקים מאוד עם כרטיסי מסך גדולים ועוד נתונים מעבר לסטנדרט שאני מניח שאינם בנמצא אצל רוב האנשים הם של 140 וואט והם כדבריו של ידידי @MEM דורשים ע"פ רוב מטענים חזקים יותר במיוחד בזמן עבודה -
@MEM עשיתי בימים האחרונים בדיקה רצינית בנושא ומה שראיתי הוא שיש צדק בחלק מהטענות שלך
במחשבים 65 וואט שתומכים בטעינת pd (כמעט כל מחשב מהשנתיים האחרונות) כולם נטענו לי עם מטען pd אפילו של 20 וואט וניסיתי איזה 5
ניסיתי גם עם מחשב אחד של 90 וואט והוא נטען גם עם מטען של 20 אבל מאוד לאט (לא היה לי יותר ממחשב אחד לנסות)
וניסיתי גם עם שני תחנות עבודה של hp של 140 וואט (סדרת zbook אם אתה מכיר) הראשון היה די ישן והוא אכן לא נטען משום שאז הטכנולוגיה הזאת היתה בראשיתה והוא מוגדר שאם זה מטען פחות מ100 הוא חוסם אותו ולא מטעין בגלל שצריכת החשמל שלו הרבה יותר גבוהה
רק חשוב לי להדגיש למי שלא מתמצא בעניין רוב המחשבים הסטנדרטיים וגם חלק מהעסקיים הינם של 65 וואט שאר המחשבים העסקיים הם של 90 וואט ורק מחשבים חזקים מאוד עם כרטיסי מסך גדולים ועוד נתונים מעבר לסטנדרט שאני מניח שאינם בנמצא אצל רוב האנשים הם של 140 וואט והם כדבריו של ידידי @MEM דורשים ע"פ רוב מטענים חזקים יותר במיוחד בזמן עבודה@טכנולוג כתב במבצע מטורף מטען רכב מהיר 45 וואט ב11 ש"ח:
@MEM עשיתי בימים האחרונים בדיקה רצינית בנושא ומה שראיתי הוא שיש צדק בחלק מהטענות שלך
רק חשוב לי להדגיש למי שלא מתמצא בעניין רוב המחשבים הסטנדרטיים וגם חלק מהעסקיים הינם של 65 וואט שאר המחשבים העסקיים הם של 90 וואט ורק מחשבים חזקים מאוד עם כרטיסי מסך גדולים ועוד נתונים מעבר לסטנדרט שאני מניח שאינם בנמצא אצל רוב האנשים הם של 140 וואט והם כדבריו של ידידי @MEM דורשים ע"פ רוב מטענים חזקים יותר במיוחד בזמן עבודהכרגיל - אין עליך
לא זז עד שאתה בודק בעיניים!