סופרב דיזל 2020 שותה מים - רכב שהחליט שהוא גמל
-
@חיים-Y0737 לאא הוא התכוון לחלק הפנימי של התא מנוע
והרדיאטור ממוקם בחלק הכי חיצוני של התא מנוע
אלא אם כן אני לא הבנתי טוב?
הוא גם תיאר את הנזילה מכיוון המשאבה אז כנראה צינור כל שהוא באזור שם
וההיפך הצינור התחתון של הרדיאטור הוא בצד ימין יותר ו @טייס-קרבי כתב שהנזילה בצד שמאל יותרבקיצער @טייס-קרבי כבר אחרי “המפיל”
וחבירו מחר ילך למוסך כמו ילד טוב לפי איך שזה נשמע אז כבר אין תועלת בנידו"דרק מבקש מ @טייס-קרבי בשם כל הרבנים שניסו להגיע לפתרון
לשתף אותנו מחר בתוצאות.@מאיר-ג כתב בסופרב דיזל שותה מים - רכב שהחליט שהוא גמל:
כבר אחרי “המפיל”
וחבירו מחר ילך למוסך כמו ילד טוב לפי איך שזה נשמע אז כבר אין תועלת בנידו"דכן כן ממש הרגעתם אותו כשהוא קלט שזה צינור…
@מאיר כתב בסופרב דיזל שותה מים - רכב שהחליט שהוא גמל:
כשהוא מניע בבוקר זה גם על 90? אם כן אז לכאורה זה תרמוסטט.
לא זה על 25 ועולה עד 90 ולא זז משם
@טוסון כתב בסופרב דיזל שותה מים - רכב שהחליט שהוא גמל:
שלפני שהולך למוסך ישאל את @הכל-בעזרת-השם גם לאן ללכת, וגם מה זה…
נו אז @הכל-בעזרת-השם אולי תשיאיני עיצה על מוסך אמין בב"ב
ואגב לתוצאות הבדיקה:
הוא מרים מכסה מנוע היום בבוקר והמיכל ירד ב 2 ס"מ אבל לא התרוקנה לגמרי מעניין למה באיזשהוא שלב הפסיק לטפטף…
(גם השלולית תחת האוטו הייתה יבשה דהינו שעבר לפחות שעה בלי טיפטופים
זה משנה את התמונה?
!@EBA @חיים-ברזל @אלחנן-3 -
@מאיר-ג כתב בסופרב דיזל שותה מים - רכב שהחליט שהוא גמל:
כבר אחרי “המפיל”
וחבירו מחר ילך למוסך כמו ילד טוב לפי איך שזה נשמע אז כבר אין תועלת בנידו"דכן כן ממש הרגעתם אותו כשהוא קלט שזה צינור…
@מאיר כתב בסופרב דיזל שותה מים - רכב שהחליט שהוא גמל:
כשהוא מניע בבוקר זה גם על 90? אם כן אז לכאורה זה תרמוסטט.
לא זה על 25 ועולה עד 90 ולא זז משם
@טוסון כתב בסופרב דיזל שותה מים - רכב שהחליט שהוא גמל:
שלפני שהולך למוסך ישאל את @הכל-בעזרת-השם גם לאן ללכת, וגם מה זה…
נו אז @הכל-בעזרת-השם אולי תשיאיני עיצה על מוסך אמין בב"ב
ואגב לתוצאות הבדיקה:
הוא מרים מכסה מנוע היום בבוקר והמיכל ירד ב 2 ס"מ אבל לא התרוקנה לגמרי מעניין למה באיזשהוא שלב הפסיק לטפטף…
(גם השלולית תחת האוטו הייתה יבשה דהינו שעבר לפחות שעה בלי טיפטופים
זה משנה את התמונה?
!@EBA @חיים-ברזל @אלחנן-3 -
@טייס-קרבי דעת בעלי בתים קטנה, ייתכן שאין קשר בין השלולית לנזילה, והנזילה בגלל המזגן?
לא מכיר את הרכב הזה בכללללל@טוסון כתב בסופרב דיזל שותה מים - רכב שהחליט שהוא גמל:
דעת בעלי בתים קטנה, ייתכן שאין קשר בין השלולית לנזילה, והנזילה בגלל המזגן?
לא מכיר את הרכב הזה בכללללליכול להיות אבל בלילה נעלם כ2 ס"מ מיים לאן הם התאיידו??? (הרכב לא היה חם ולא עבד…)
זה חייב להיות שהם הלכו לאן שהוא
לא?
אבל האמת גם אני חשבתי על זה…
נלך למוסך ונראה מה הוא אומר… -
סוף דבר
לכל אלו שהיו במתח…
הלכנו היום למוסכניק שלי
הוא פירק כמה דברים כדי להגיע לנקודה,
מתברר שהיה חור ממש בצינור מים עליון שמחובר בין המנוע לרדיאטור (צינור גומי שחור גדול כזה כמו 4 צול)
הוא בהוגנותו אמר לי שאצלו זה יעלה לי מאד יקר כי הוא לא מתעסק עם חלפים רשמיים ואם אני רוצה מקורי סקודה יעלה לי המון
אז הלכתי למוסך אחר שהוא המליץ והם החליפו צינור+מנורה (סתם לא קשור) ווישרים ומילוי מיים ואחר כך עוד בדיקת לחץ לוודא שאין עוד נזילות,
ס"ה עלות 750 ש"ח האם זה עוקץ או מחיר הוגן?
(כי אני קיבלתי רושם כאן שאם זה צינור אז זה שקלים להחליף…
וזה ההזדמנות להודות מקרב לב לכל מי שהיה כאן ונתן מידיעותיו למעננינו באמת תודה רבה הקב"ה ישלם שכרכם… -
הערה להעשרת הידע:
כשראש תקול ומנוע שותה מים בכאלו כמויות יהיה עשן לבן (אדים). גם לפני שיופיע עשן ניתן להניח יד מול האגזוז ובמידה והמים יוצאים משם תורגש רטיבות תוך 20 שניות, בדיקה זו יש לבצע אחרי נסיעה כדי לא לבלבל עם הלחות שמצטברת לפעמים באגזוז ומתנדפת כשהרכב מתחמם. -
י יוני סימן נושא זה כשאלה
-
י יוני סימן נושא זה כנפתר
-
סוף דבר
לכל אלו שהיו במתח…
הלכנו היום למוסכניק שלי
מתברר שהיה חור ממש בצינור מים עליון שמחובר בין המנוע לרדיאטור (צינור גומי שחור גדול כזה כמו 4 צול)
הוא בהוגנותו אמר לי שאצלו זה יעלה לי מאד יקר כי הוא לא מתעסק עם חלפים רשמיים ואם אני רוצה מקורי סקודה יעלה לי המון
אז הלכתי למוסך אחר שהוא המליץ והם החליפו צינור+מנורה (סתם לא קשור) ווישרים ומילוי מיים ואחר כך עוד בדיקת לחץ לוודא שאין עוד נזילות,
וזה ההזדמנות להודות מקרב לב לכל מי שהיה כאן ונתן מידיעותיו למעננינו באמת תודה רבה הקב"ה ישלם שכרכם…@טייס-קרבי כתב בסופרב דיזל 2020 שותה מים - רכב שהחליט שהוא גמל:
סוף דבר
לכל אלו שהיו במתח…
הלכנו היום למוסכניק שלי
מתברר שהיה חור ממש בצינור מים עליון שמחובר בין המנוע לרדיאטור (צינור גומי שחור גדול כזה כמו 4 צול)נו, בדיוק כמו שאמרתי שהיה לי
וזה ההזדמנות להודות מקרב לב לכל מי שהיה כאן ונתן מידיעותיו למעננינו באמת תודה רבה הקב"ה ישלם שכרכם…מחיר קצת יקר - אבל לא עוקץ
לי עלה 442 ש"ח על צינור עליון + נורה… + מים ירוקים חדשים ובדיקת לחץ
הווישרים עלו כנראה עוד 50/70 ש"ח
אבל כנראה זה תלוי איזה מוסך זה ואם הצינור מקורי זה כנראה יותר יקר -
סוף דבר
לכל אלו שהיו במתח…
הלכנו היום למוסכניק שלי
וזה ההזדמנות להודות מקרב לב לכל מי שהיה כאן ונתן מידיעותיו למעננינו באמת תודה רבה הקב"ה ישלם שכרכם…@טייס-קרבי כתב בסופרב דיזל 2020 שותה מים - רכב שהחליט שהוא גמל:
תם לא קשור) ווישרים ומילוי מיים ואחר כך עוד בדיקת לחץ לוודא שאין עוד נזילות,ס"ה עלות 750 ש"ח האם זה עוקץ או מחיר הוגן?
תעדכן כמה עלה הצינור
וכמה המנורה,
וכו’
ואז תדע אם זה הוגן, ותבדוק אם יש בחשבונית שורת ’מצליח’