בית משפט - נהיגה ללא רשיון
-
שלום וברכה
סיימתי לימודי נהיגה ואני מחכה לטסט,
קניתי רכב שיהיה מוכן ומזומן, מי שהביא לי את הרכב שם את זה במקום מרוחק מהבית במקום שמתלכלך, הלכתי להזיז את הרכב לכיוון הבית ולמזלי הטוב אחרי כמה עשרות מטרים עמדה ניידת שעצרה אותי, ומכאן ישירות לבית משפט!- האם עו"ד במקרה כזה היא חובה ?
- מה העלות של עו"ד ?
- שם של עו"ד תותח בתחום
- איך אני דוחה את הדיון שיהיה לאחר הטסט ?
-
שלום וברכה
קניתי רכב שיהיה מוכן ומזומן, מי שהביא לי את הרכב שם את זה במקום מרוחק מהבית במקום שמתלכלך, הלכתי להזיז את הרכב לכיוון הבית ולמזלי הטוב אחרי כמה עשרות מטרים עמדה ניידת שעצרה אותי, ומכאן ישירות לבית משפט!- האם עו"ד במקרה כזה היא חובה ?
- מה העלות של עו"ד ?
- שם של עו"ד תותח בתחום
@G0548567 כתב בבית משפט - נהיגה ללא רשיון:
שלום וברכה
- מה העלות של עו"ד ?
- שם של עו"ד תותח בתחום
-
שלום וברכה
- מה העלות של עו"ד ?
- שם של עו"ד תותח בתחום
-
@G0548567 כן, קח עו"ד, אחרת תמתין עו"ד כמה שנים…
להזיז רכב זו נהיגה לכל דבר, כולל לדחוף רכב מבחוץ,
וכתבתי על זה פעם.יעויין ערך “שוטר נבזה”
אה, ותשכח מ-4. זה לא יקרה.
אתה לא רוצה לעבור טסט ולקבל טלפון ממפקח שפסל לך את הרישיון רטרואקטיבית. -
@גיל בקשר ל 4, חבר שהיה במצב הזה, נאמר לו ע”י העו”ד, שכדאי שהמשפט יהיה לאחר הטסט, כי כך אינו יכול לשוב באיוולתו, וזו סיבה להמעיט בעונשו מעט
קיבל שלילה ל89 יום כמדומה
@טוסון דבריך נאמנים עליי כאלף עדים,
למרות שהמח הצר שלי לא מצליח להרחיב אופקים (אולי כי אני מהצפון) ולהבין את ההגיון שבדברים.
אבל אולי היא היא, חוסר ההגיון משרת היטב את המערכת ההיא.
בכל אופן, אדם צריך לצאת מנקודת הנחה שעבר עבירה ועל עבירה משלמים, ומנסים להמתיק הגזרה, ולא יורים ברגליים עם הודאה באשמה ברה"ר ואז מנסים לרוץ, תרתי משמע.
ואני ממש ממש מתנצל @G0548567 ששכחתי:
ברוך הבא לפורום!
בכל אופן בוא ננסה להועיל. הואיל…
אולי @מיכלין-שמאי-רכב יוכל להמליץ על קולגה. -
@טוסון דבריך נאמנים עליי כאלף עדים,
למרות שהמח הצר שלי לא מצליח להרחיב אופקים (אולי כי אני מהצפון) ולהבין את ההגיון שבדברים.
אבל אולי היא היא, חוסר ההגיון משרת היטב את המערכת ההיא.
בכל אופן, אדם צריך לצאת מנקודת הנחה שעבר עבירה ועל עבירה משלמים, ומנסים להמתיק הגזרה, ולא יורים ברגליים עם הודאה באשמה ברה"ר ואז מנסים לרוץ, תרתי משמע.
ואני ממש ממש מתנצל @G0548567 ששכחתי:
ברוך הבא לפורום!
בכל אופן בוא ננסה להועיל. הואיל…
אולי @מיכלין-שמאי-רכב יוכל להמליץ על קולגה.@גיל ברור העניין, ומי שעובר על החוק יתכן מאוד שישלם על כך
אבל גם בהיגיון שלי זה מסתדרההוא גם לקח עו”ד יקר, והיה משפט גם לבעל הרכב שישב לידו, שם גם הייתה מחלוקת על העובדות, ושניהם קיבלו שלילה ל89 יום
מכאן (בלי קשר לפות”ש, שהשי”ת יעזור שיצא בכמה שפחות נזק ) תצא הקריאה לאחב”י, לא נוהגים ללא רישיון (וביטוח חובה וצ”ג)
אתם לא רוצים להכנס לסיפור הזה
וגם אל תתנו את הרכב למי שאין לו רישיון, אתם עלולים להנזק מזה קשות מאוד
-
@גיל ברור העניין, ומי שעובר על החוק יתכן מאוד שישלם על כך
אבל גם בהיגיון שלי זה מסתדרההוא גם לקח עו”ד יקר, והיה משפט גם לבעל הרכב שישב לידו, שם גם הייתה מחלוקת על העובדות, ושניהם קיבלו שלילה ל89 יום
מכאן (בלי קשר לפות”ש, שהשי”ת יעזור שיצא בכמה שפחות נזק ) תצא הקריאה לאחב”י, לא נוהגים ללא רישיון (וביטוח חובה וצ”ג)
@טוסון כתב בבית משפט - נהיגה ללא רשיון:

כמעט חרגתי מסמכותי והגדלתי לך את השורות האלה… (בהוספת # בראש השורה…)