חדששש!!! אפליקציית רכבים זה לזה בהשקה !!!!!!
-
שלום וברכה לכולם
אני שמח להציג בפניכם את האפליקצייה החדשה של הפורום המיוחד שלנו
אם שאלתם מה יש למה צריך אפליקצייה אז התשובה שעד היום לכל משתמשי המובייל למינהם היו צריכים להוסיף לדף הבית וכל זה בתנאי שפתוח להם דפדפן אז כאן מגיע האפליקצייה אותו עיצוב רק בהתקנת אפליקצייה שכמובן חסומה לכל דפדפן חיצוני כולל חיפוש גוגל בפורום רק פתוח לקישורים פנימיים האפליקצייה עומדת לפני העלאה לגוגל פליי לתועלת חברי הפורום אך מכיוון שיש עוד כמה וכמה באגים אשמח שתבדקו אותה ותעלו לפה (לי פשוט אין כל כך דרך לבדוק חוץ מאימולטור שזה מסובך לכן אשמח שתבבדקו זאת)אשמח מאוד שלא ייכנסו בנושא זה לנושאים שקשורים האם צריך אפליקצייה או לא זה מה שיש כרגע מי שלא מעוניין לעזור שלא יגיב מי שמעונין אשמח מאוד וזה יכול להביא לתועלת הכלל
שימו לב האפיקצייה חתומה בתעודת אבטחה של נטפרי והיא תעבוד למי שיש נטפרי
תודה לכולם אשמח לכל הארה הערה
הנה האפליקצייה להורדה app-debug-patched.apkכמובן הכל בזכות המנהל היקר @מאיר שדואג לנו כל הזמן לפורום איכותי ומיוחד רק בזכותו הכל קיים
-
שלום וברכה לכולם
אני שמח להציג בפניכם את האפליקצייה החדשה של הפורום המיוחד שלנו
אם שאלתם מה יש למה צריך אפליקצייה אז התשובה שעד היום לכל משתמשי המובייל למינהם היו צריכים להוסיף לדף הבית וכל זה בתנאי שפתוח להם דפדפן אז כאן מגיע האפליקצייה אותו עיצוב רק בהתקנת אפליקצייה שכמובן חסומה לכל דפדפן חיצוני כולל חיפוש גוגל בפורום רק פתוח לקישורים פנימיים האפליקצייה עומדת לפני העלאה לגוגל פליי לתועלת חברי הפורום אך מכיוון שיש עוד כמה וכמה באגים אשמח שתבדקו אותה ותעלו לפה (לי פשוט אין כל כך דרך לבדוק חוץ מאימולטור שזה מסובך לכן אשמח שתבבדקו זאת)אשמח מאוד שלא ייכנסו בנושא זה לנושאים שקשורים האם צריך אפליקצייה או לא זה מה שיש כרגע מי שלא מעוניין לעזור שלא יגיב מי שמעונין אשמח מאוד וזה יכול להביא לתועלת הכלל
שימו לב האפיקצייה חתומה בתעודת אבטחה של נטפרי והיא תעבוד למי שיש נטפרי
תודה לכולם אשמח לכל הארה הערה
הנה האפליקצייה להורדה app-debug-patched.apkכמובן הכל בזכות המנהל היקר @מאיר שדואג לנו כל הזמן לפורום איכותי ומיוחד רק בזכותו הכל קיים
-
@המאעסטר
אז בעצם לא יהיה ניתן לפתוח קישורים של אלי אקספרס ושל יד 2…
חבל!
כי ממילא מי שיש לו סינון אז לא יפתח מה שלא רלוונטי@אלוף-העולם-1 כתב בחדששש!!! אפליקציית רכבים זה לזה בהשקה !!!!!!:
@המאעסטר
אז בעצם לא יהיה ניתן לפתוח קישורים של אלי אקספרס ושל יד 2…יפתח בדפדפן ולא בתוך האפליקצייה
חבל!
כי ממילא מי שיש לו סינון אז לא יפתח מה שלא רלוונטילא הבנתי אשמח להסבר
-
זה אפליקציה או דפדפן שיודע לפתוח רק רכבים זה לזה ?