קישור למפתח פילטר שמן
-
לגבי מפתח פילטר שמן אחרי שהחלפתי כמה חבקים אוניברסלים שכל אחד מהם היה גרוע מסיבה אחרת החלטתי שאני קונה מפתח בצורת כוס שמתחבר לסט בוקסות במידה המדוייקת לפילטר שלי (מיצובישי לנסר) אז קצת חפרתי לגבי המידות והיום אני יכול לומר שקונים מידה 901 ו902 וזה יתאים ל 99% מהרכבים היפנים , עלות כל אחד בעלי אקספרס הוא 10 שקל ככה שב20 שקלים אתה מסיים עם הבעיה של חבק שמחליק, נשבר ,אין מקום נח לסובב אותו כי הוא מהצד וכו
-
@נייטרון-חפשי האמת שהזמנתי את המוצר הזה והיום ישבתי שעה לנסות לפתוח איתו את הפילטר ולא הצליח
והוא ממש מחליק על הפילטר
וניסיתי לשים בד ועדיין לא עבד😢 -
@נייטרון-חפשי כתב בקישור למפתח פילטר שמן:
@klopkk יכול להיות ששמת כשהקפיץ מכוון לסגירה?
לא הבנתי..
ואיזה רכב?
יונדאי i25
-
@הכל-בעזרת-השם הוא יושב טוב על הפילטר אבל פשוט מחליק עליו
-
@הכל-בעזרת-השם לא הראצ'ט !
הכלי עצמו צריך להחזיק אותו על הראצ'ט ולסובב לכיוון הפתיחה. -
@הכל-בעזרת-השם כתב בקישור למפתח פילטר שמן:
אולי תביא מפתח אוניברסלי
דובר על אוניברסלי (תפתח את הקישור המובא בפוסט הקודם שלי שעליו הוא הגיב)
-
במצבים אבודים אז אין מנוס מלדקור את הפילטר שמן עם מברג בצורה שחוצה מצד לצד את אז לתת מכה עם פטיש או משהו דומה
-
@אלוף-העולם-1 כתב בקישור למפתח פילטר שמן:
במצבים אבודים אז אין מנוס מלדקור את הפילטר שמן עם מברג בצורה שחוצה מצד לצד את אז לתת מכה עם פטיש או משהו דומה
אתה אחמד בן שרה ?
-
@אלוף-העולם-1 כתב בקישור למפתח פילטר שמן:
תכתוב שצחקת שלא באמת מישהו יעשה ככה
-
אמיתי שעשיתי ככה כמה פעמים שלא היה מנוס..
כמובן אחרי שניסיתי כמה כלים -
@טכנולוג כתב בקישור למפתח פילטר שמן:
זה קצת יקר אבל מניסיון אישי שלי איכותי ומומלץ מאוד (דגם 168) - קניתי לפני כ3 שנים באחד הסיילים עלה 51 דולר
עד איזה מספר יש בבוקסות?
-
@פתוח-לשמוע אתה שואל על הדגם הזה שאני קניתי?
אני צריך לפתוח ולבדוק -
@נייטרון-חפשי כתב בקישור למפתח פילטר שמן:
הסוג הזה הרבה יותר נוח וחזק (יש לי נסיון עם שתיהם) וזה גם מחיר מאוד טוב, אני קניתי אותו בעלי ב60 (וראיתי אותו בטמבור כאן ב240 אולי קצת יותר איכותי)
אחרי ששברתי כבר כמה מפתחות מכל הסוגים למיניהם חד וחלק זה הכי מומלץ הכי זול היום באוניברסלי
39https://he.aliexpress.com/item/1005006628828371.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.9.15d9586a7ob9SZ&gatewayAdapt=glo2isr
נ"ב: הוא לא יפתח את הבית פילטר של טויוטה הפלסטיק -
@קצת-נהג-יותר-אוטו הקישור לא בסדר אולי התווסף שם עוד תו בטעות