סקר בעניין עיצוב השרשורים.
-
טוב, למיעשה לעת עתה קיבלנו את דעת הרוב ועשינו שרק הפוסט הראשון יהיה מובלט. שאר הפוסטים של פות"ש יהיה רגילים פרט לתגית “פותח שרשור” שתוצמד לפוסטים.
בנוסף הרחקנו את הטקסט מהפס הצדדי ועשינו לו עובי דינאמי שיהיה דק יותר במסכים צרים.
אם יש באגים או רעיונות נוספים וכו’ אשמח לשמוע.
-
טוב, למיעשה לעת עתה קיבלנו את דעת הרוב ועשינו שרק הפוסט הראשון יהיה מובלט. שאר הפוסטים של פות"ש יהיה רגילים פרט לתגית “פותח שרשור” שתוצמד לפוסטים.
בנוסף הרחקנו את הטקסט מהפס הצדדי ועשינו לו עובי דינאמי שיהיה דק יותר במסכים צרים.
אם יש באגים או רעיונות נוספים וכו’ אשמח לשמוע.
-
מה ר’ @מאיר על חודו של קול תבטל את כל הרעיון צריך להיות פשרה מסויימת לא ?
אולי תעשה סקר חדש על הבלטה של הפות"ש בלי הכחול הצידי פשוט הדגשה עדינה פשוט ממש היה נוח העניין והרעיון…
ותודה רבה לך ול @ראובן-שבתי גם על הקיים וגם על כל הלעשות עוד יותר טוב… -
למעשה הקוד של העיצוב הקודם עשה אי אלו בעיות וכפי שראיתם נאלצנו למוחקו.
כרגע הלכנו צעד אחד אחורה, עשינו רקע שונה וגופן גדול יותר.
אשמח לשמוע את דעתכם, וחבר’ה, להגיד באמת את מה שאתם חושבים. זאת המטרה.
-
@צילפינגים כתב בסקר בעניין עיצוב השרשורים.:
@מאיר אני לא רואה כרגע שום הבדל
תסביר. מה אתה כן רואה כי לא הבנתי
-
@מאיר אני לא רואה כרגע שום הבדל
תסביר. מה אתה כן רואה כי לא הבנתי
-
@צילפינגים מאד מוזר. תנסה קונטרול f5 ותעדכן אותי.
-
הסתדר לי בשרשור אחר בשרשור הזה נשאר רגיל כמו שאמרתי
כנ"ל
-
@מאיר דווקא אני כן רואה גם בשרשור הזה את ההבדל עם פלאפון (הדרן)לא עם מחשב משנה? וזה חמוד ותודה למשקיעים בעניין
,
אבל כמו שכתבו לעיל להדגיש פותש אם בשביל העיצוב אז חמוד אבל הרעיון הקודם שרואים איכשהו בכל הודעה (משהו עדין)מי הפותש היה ממש גם מועיל מעבר לעיצוב להבין את דו שיח ושוב תודה רבה לכם צוות הפותחים והמפתחים (מקווה שיוצא לכם מזה גם רווח כלכלי…) -
@מאיר דווקא אני כן רואה גם בשרשור הזה את ההבדל עם פלאפון (הדרן)לא עם מחשב משנה? וזה חמוד ותודה למשקיעים בעניין
,
אבל כמו שכתבו לעיל להדגיש פותש אם בשביל העיצוב אז חמוד אבל הרעיון הקודם שרואים איכשהו בכל הודעה (משהו עדין)מי הפותש היה ממש גם מועיל מעבר לעיצוב להבין את דו שיח ושוב תודה רבה לכם צוות הפותחים והמפתחים (מקווה שיוצא לכם מזה גם רווח כלכלי…)@mik6868 כתב בסקר בעניין עיצוב השרשורים.:
אבל כמו שכתבו לעיל להדגיש פותש אם בשביל העיצוב אז חמוד אבל הרעיון הקודם שרואים איכשהו בכל הודעה (משהו עדין)מי הפותש היה ממש גם מועיל מעבר לעיצוב להבין את דו שיח ושוב תודה רבה לכם צוות הפותחים והמפתחים (מקווה שיוצא לכם מזה גם רווח כלכלי…)
אנחנו מטפלים גם בזה בע"ה
-
@מאיר כתב בסקר בעניין עיצוב השרשורים.:
וגופן גדול יותר.
זה רק אני או שכולם מרגישים שהפוסט הראשון “צועק” עליכם?