עכשיו תורי... עזרה בבחירת רכב, אשמח אם תכנסו!
-
@נהג-אלוף כתב בעכשיו תורי... עזרה בבחירת רכב, אשמח אם תכנסו!:
@נהג-אלוף https://www.yad2.co.il/vehicles/cars?manufacturer=32&model=10449&year=2013-2017&price=-1-40000&km=-1-180000
???
קישור לרכב
אם אין, אתה לא חייב… -
@נהג-אלוף כתב בעכשיו תורי... עזרה בבחירת רכב, אשמח אם תכנסו!:
@נהג-אלוף https://www.yad2.co.il/vehicles/cars?manufacturer=32&model=10449&year=2013-2017&price=-1-40000&km=-1-180000
???
קישור לרכב
אם אין, אתה לא חייב… -
@מאיר כתב בעכשיו תורי... עזרה בבחירת רכב, אשמח אם תכנסו!:
מה עם זה?
בקצב שהוא מוריד שם את המחיר הייתי סוחט אותו עוד קצת למטה
@תלת-גוונא
את האמת הוא העלה מחיר עכשיו ל45000 נראה לי התלהב מהביקוש… -
@shine אני הייתי ממליץ לך לא להתעסק עם ניסאן קשקאי איתי שהרבה הציעו לך אל תיקח בהתחלה זה קצת נחמד אח"כ כדאי כבר לקנות דירה ליד המוסך ככה גם תרוויח חניה מקורה

מהיכרות אישית עם טויוטה קאמרי 2016-2017 ההייתי ממליץ לך על כזו גם מנוע חזק 2.5 גם צריכת דלק סבירה לרכב כזה וגם כמובן למה שהיית רגיל ליסוע עליו כמו שהזכרת הבאגאז’ ג"כ גדול ומתאים לצרכים
והנקודה הההככככיייייי חשובה אל תפחד מק"מ באזור 200K לאבא שלי יש עם 222K לא ראה מוסך מזה שנים
זה רכב אמנם בקטגוריית הנמוכים אבל המרגש גבוה מכיר מישהו שאשתו גם שאשתך בנושא הגובה ורכב כזה הרגיע אותה
עוד נקודה לציון אל תיגע למענך ברכב דיזל לא כדאי למי שרוצה שקט הרבה נופלים בפח@מאיר-זהו-זה אחסוך ל@גיל לכתוב לך שכנראה אתה מדבר על שנתון 2013 ומעלה.
-
מתוך כל הרשימה הנ’'ל הייתי בעדיפות ראשונה הולך בכיוון של האסקלייד

ועכשיו ברצינות, הייתי הולך על האוקטביה!1️⃣ מרווח ספסל אחורי שלא מבייש את הקאמרי שהזכרת.
2️⃣ ובג’אז שלא מבייש את האוריס מבחינת השימושיות שלו.
3️⃣ אהה הוא גם חזק וגם נראה נהדר! -
מתוך כל הרשימה הנ’'ל הייתי בעדיפות ראשונה הולך בכיוון של האסקלייד

ועכשיו ברצינות, הייתי הולך על האוקטביה!1️⃣ מרווח ספסל אחורי שלא מבייש את הקאמרי שהזכרת.
2️⃣ ובג’אז שלא מבייש את האוריס מבחינת השימושיות שלו.
3️⃣ אהה הוא גם חזק וגם נראה נהדר!@אלוף-העולם-1 נכון מאוד (אם כי אני נגד האוקטביה במחיר @shine מבקש כי יכול להיות כבר הרבה תקלות אחרי הכל זה מנוע גרמני וגם אין לו את התחושה הגבוהה מה שיש בקאמרי
-
@אלוף-העולם-1 נכון מאוד (אם כי אני נגד האוקטביה במחיר @shine מבקש כי יכול להיות כבר הרבה תקלות אחרי הכל זה מנוע גרמני וגם אין לו את התחושה הגבוהה מה שיש בקאמרי
@מאיר-זהו-זה
מצטער להגיד לך שככל הנראה אתה לא מספיק מכיר את האוקטביה מנוע 1.4 דור 4… 2016+
הם מבחינת אמינות והן מבחינת כח -
יכול להיות שהציעו כבר אבל אני חושב כל XTRIL דיזל אחלה רכב מרווח גבוה חזק כיף לנסעיה אני לא ממש מבין ברכבים
אבל יש את זה לגיסי 2015 ולחמי 2018 אחלה רכב שבעולם והוא זול יחסית -
יכול להיות שהציעו כבר אבל אני חושב כל XTRIL דיזל אחלה רכב מרווח גבוה חזק כיף לנסעיה אני לא ממש מבין ברכבים
אבל יש את זה לגיסי 2015 ולחמי 2018 אחלה רכב שבעולם והוא זול יחסית@על-הטוב-שלך כתב בעכשיו תורי... עזרה בבחירת רכב, אשמח אם תכנסו!:
כול להיות שהציעו כבר אבל אני חושב כל XTRIL דיזל אחלה רכב מרווח גבוה חזק כיף לנסעיה אני לא ממש מבין ברכבים
צר לי, כוונתך טובה לחלוטין,
אבל האקסטרייל הוא קליפה חלולה,
או בהשאלה מדברי ר’ יהודה הלוי: “לא תשיאך חכמה יוונית, שאין בה פרי אלא פרחים”
אז "לא תסיעך אקסטרייל צרפתית, שאין בה וכו’ ".
הבעיה אפי’ מחמירה בדיזל, כשמגיע מהר מאוד יומו של הממיר אוריאה, והתיקון מסתכם ב-5 ספרות. -
@על-הטוב-שלך כתב בעכשיו תורי... עזרה בבחירת רכב, אשמח אם תכנסו!:
כול להיות שהציעו כבר אבל אני חושב כל XTRIL דיזל אחלה רכב מרווח גבוה חזק כיף לנסעיה אני לא ממש מבין ברכבים
צר לי, כוונתך טובה לחלוטין,
אבל האקסטרייל הוא קליפה חלולה,
או בהשאלה מדברי ר’ יהודה הלוי: “לא תשיאך חכמה יוונית, שאין בה פרי אלא פרחים”
אז "לא תסיעך אקסטרייל צרפתית, שאין בה וכו’ ".
הבעיה אפי’ מחמירה בדיזל, כשמגיע מהר מאוד יומו של הממיר אוריאה, והתיקון מסתכם ב-5 ספרות.זה מאוד מעניין כי לגיסי יש לו אותו כבר שלוש שנים ונהנה עד הגג אבל אני לא ברמה של ידע כ מו של הרב ומה שאומר קדוש
-
זה מאוד מעניין כי לגיסי יש לו אותו כבר שלוש שנים ונהנה עד הגג אבל אני לא ברמה של ידע כ מו של הרב ומה שאומר קדוש
-
@מאיר-זהו-זה
מצטער להגיד לך שככל הנראה אתה לא מספיק מכיר את האוקטביה מנוע 1.4 דור 4… 2016+
הם מבחינת אמינות והן מבחינת כח@אלוף-העולם-1 עדיין מגרמנית לא פקע
ואני דווקא כן מכיר של שני חברים שמחפשים להיפטר מהרכב אולי תוכל לעזור?
לבד מכך שאת נושא השלום בית שם לא פטרת בענין הרכב הגבוה שאת זה גם אתה מודה שאין באוקטביה -
@אלוף-העולם-1 עדיין מגרמנית לא פקע
ואני דווקא כן מכיר של שני חברים שמחפשים להיפטר מהרכב אולי תוכל לעזור?
לבד מכך שאת נושא השלום בית שם לא פטרת בענין הרכב הגבוה שאת זה גם אתה מודה שאין באוקטביה@מאיר-זהו-זה
ככל הנראה הם לא מטופלות כראוי…
ואני לא אקנה לעולם מאחד שהזניח -
בסיעתא דשמיא
ב"ה הגיע הזמן לקנות רכב וכמו כולם מרוב עצים לא רואים את היער

מה שאני הולך לעשות זה לכרות
עץ עץ ביחד אתכם בתקווה שבסוף ישאר עץ אחד מושלם 
וכמו כל אחד כשמסכמים
על הנייר
זה נראה פשוט יותר.
הצרכים:
- כרגיל, אמין עד כמה שאפשר, לא בא לי לבלות יותר מידי במוסכים…
- מרווח, משפחה חרדית… אמא ו2 ילדים על כסא בטיחות מאחורה
עגלת בוגבו + מזוודה גדולה + קופסה של השטריימל בתא מטען… הרעיון מובן - אני אוהב לנהוג, מאוד! לרוב כשאני נוהג זה על מנוע 3.8 V6 של אבי מורי…
אבל כמובן שאני לא מצפה לזה, אבל שלא יהיה חלש, בטח לא בדרך לירושלים מקום מגוריי - אם אפשר, באמת שאתם לא צריכים, אבל שוב אם זה בא לכם בקלות שיראה נורמלי ושהק"מ יהיה סביר…
ואוו כמעט שכחתי! אישתי אוהבת רכבים גבוהים (או יותר נכון, לא אוהבת רכבים נמוכים)
אפשר להכריז על אסקילייד IQ כמנצחת? אז לא

התקציב:
שלושים אל"ש זה מעולה!
לא הייתי רוצה לחרוג מחמישים… מקסימום שישים!
הנסועה:
צפי של 15,000ק"מ בשנה שליש בינעירוני והשאר עירוני
על מה חשבתי?
שאלה קשה, חשבתי על הרבה רכבים, על המון!
שנתחיל לפרק?טויוטה אוריס (15-19) - אמין, חסכוני, תא מטען ענק
סיכון של הסוללה, נמוך, צפוף מאחורהטויוטה קאמרי (15-17) - אמין, חזק!, מרווח מאוד
נוגע בתקרת התקציב עם ק"מ גבוהטויוטה קורולה ספייס (19+) - אמין, חסכוני, תא מטען ענק, חדיש
נוגע בתקרת התקציב עם ק"מ גבוה, נמוךמאזדה 6 סטיישן (13-15) - אמין, חזק, תא מטען גדול
רכב די נדיר ולא מוכר, לרוב עובד קשה אצל אנשי מקצועסקודה אוקטביה (17+ אחרי המתחית פנים (4 פנסים מקדימה)) - אמין, חזק!, מרווח מאוד
רכב של ערבים וכדו’ מפחד לקנות כזה יד 2, נוגע בתקרת התקציב עם ק"מ גבוהניסאן קשקאי +2(10-13) - אמין, גבוה, מרווח מאוד, 2 מקומות ספייר (למה לא)
שותה דלק, שנתון ישן
אשמח לשמוע את דעתכם!
כמובן שאפשר להציע רכבים אחרים,
גם אם משהו כבר כתב את מה שאתם חושבים תכתבו את זה גם! זה מוסיף הרבה.תודה רבה.
@shine למעיישה אולי תעדכן אותנו במה התחדשת?