המדריך לחסכן - שרשור טיפים לחיסכון בדלק
-
כמה חבל שלא מילאתי הרבה דלק בקורונה

-
טיפ קטן לחיסכון גדול :
לצאת לדרך בזמן ולא ברגע האחרון, נסיעה רגועה זה הדבר שהכי משפיע על צריכת הדלק.
ואגב שמתי לב שהרבה רכבים על הכביש התחילו לאחרונה לנסוע ממש לאט בצורה מעצבנת… לקחו את המחיר של הדלק קשה…@תלת-גוונא
את אלו אני תמיד עוקף…
מעדיף לשרוף דלק מאשר את העצבים שלי… -
טיפ קטן לחיסכון גדול :
לצאת לדרך בזמן ולא ברגע האחרון, נסיעה רגועה זה הדבר שהכי משפיע על צריכת הדלק.
ואגב שמתי לב שהרבה רכבים על הכביש התחילו לאחרונה לנסוע ממש לאט בצורה מעצבנת… לקחו את המחיר של הדלק קשה…@תלת-גוונא כתב בהמדריך לחסכן - שרשור טיפים לחיסכון בדלק:
טיפ קטן לחיסכון גדול :
לצאת לדרך בזמן ולא ברגע האחרון, נסיעה רגועה זה הדבר שהכי משפיע על צריכת הדלק.כמה שזה נכון, זה ותכנון נסיעה, זה הדברים שהכי יכולים לחסוך.
-
ידוע ומפורסם עניין האויר בגלגלים שג"כ חוסך בדלק כמובן שזה מזערי אבל אויר תקין חשוב
- בגלל שחיקה פחותה יותר 2. בגלל נוחות 3. ככל שיש פחות אויר בצמיג שטח האחיזה גדל וכך גם ההגה נהיה פחות רך.
אז נראה לי שכל השיקולים ביחד חזי לאצטרופי בשביל מאמץ של עוד שתי דקות בתחנת דלק…
- בגלל שחיקה פחותה יותר 2. בגלל נוחות 3. ככל שיש פחות אויר בצמיג שטח האחיזה גדל וכך גם ההגה נהיה פחות רך.
-
הבנתי שיש היברידיות מסוימות כמו סונטה למשל שהן נטענות גם מהלחיצה על הברקס זה נכון?
והשאלה אם כל מה שאמרו לחסוך זה גם על היברידיות או שיש מה להוסיף?
תודה רבה! -
הבנתי שיש היברידיות מסוימות כמו סונטה למשל שהן נטענות גם מהלחיצה על הברקס זה נכון?
תודה רבה!@אריאל-קמחי יש את זה בהרבה היברדיות קוראים לזה בלימה ריגונטבי
-
עוד משהו למי שרוצה לחסוך בדלק…
למי שעדיין לא עשה יש תוסף דלק ששמים אותו בחצי מיכל ואז נוסעים עד שהמיכל מתרוקן כמעט לגמרי ואז ממלאים שוב וזה חוסך פלאים!
לי היה לפני חצי שנה יונדאי I30 2013 והיתה שותה 1 ל8!!! שמתי לה את התוסף הזה והיא שתתה אחת לעשר!!!
אני יודע שממליצים על תוסף שנקרא K44 אבל אני אישית לא מצאתי אותו וקניתי חברה אחרת (לא זוכר) וזה עבד מצוין.
התפקיד של התוסף זה לנקות את כל הצינורות מפיח שרוף ישן. זה עולה בין 70 ל 80 ש"ח, ומולץ לעשות את זה כל 30,000 ק"מ.
בהצלחה! -
@אריאל-קמחי יש את זה בהרבה היברדיות קוראים לזה בלימה ריגונטבי
-
תודה רבה!@אריאל-קמחי כתב בהמדריך לחסכן - שרשור טיפים לחיסכון בדלק:
זה לא נטען מהלחיצה על הברקס, אלא כשלא לוחצים על הגז - הסוללה נטענת מהסיבוב של הגלגלים (נפק"מ למקרה שבו לא לוחצים על הדוושות בכלל), מה שכן, הרכב מאט מהר יותר, כי יש עוד אלמנט של חיכוך