סובארו אימפרזה מומלץ? כנראה שכן!!!!!!!!
-
@מאיר-זהו-זה מניסיון אישי של הרכב הנ"ל אימפרזה 2015 הלך הגיר ומניסיון של שאר הגירים פלנטארי ודו מצמדי בנזין ודיזל
הרציף הכי חלש (מניסיון) וכמובן בעייתי
לא הלכתי לשאול מוסכניק אבל מצאתי לך סרטון ביוטיוב
@נתי-2 למה שלא תלך לשאול מוסכניק כמו שאני הלכתי לכמה וכמה מוסכים ושאלתי האם גיר רציף טעון החלפה יותר מאשר פלנטרי וכולם אמרו לי חד משמעית שהרציף טוב יותר
ואם נורא רצית אז עשיתי גוגל ועיין באתר מידרג -
@מאיר-זהו-זה מניסיון אישי של הרכב הנ"ל אימפרזה 2015 הלך הגיר ומניסיון של שאר הגירים פלנטארי ודו מצמדי בנזין ודיזל
הרציף הכי חלש (מניסיון) וכמובן בעייתי
לא הלכתי לשאול מוסכניק אבל מצאתי לך סרטון ביוטיוב
פוסט זה נמחק! -
האיפרזה יכולה להיות אלטרנטיבה טובה.
יד ראשונה (מעלה גדולה, כי בדר"כ מקפידים על טיפולים ובזמן)
180 ק"מ 2014 טסט כמעט לשנה ב16 אלף (לפני מיקוח)
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/i3j73ur8?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=1&pagination=1
והנה איפרזה שחצתה בבטחה את ה300 אלף ק"מ (יד ראשונה- מעניין לדבר עם הבעלים, על אמינות הרכב והגיר)@מאיר-זהו-זה כתב בסובארו אימפרזה מומלץ? כנראה שכן!!!!!!!!:
@נתי-2 למה שלא תלך לשאול מוסכניק כמו שאני הלכתי לכמה וכמה מוסכים ושאלתי האם גיר רציף טעון החלפה יותר מאשר פלנטרי וכולם אמרו לי חד משמעית שהרציף טוב יותר
ואם נורא רצית אז עשיתי גוגל ועיין באתר מידרגעובדתית אתה טועה, (בתור בעל רכב ניסאן מיקרה, עם גיר רציף, שהוחלף לגיר רציף של מיצובישי ספייס סטאר שיותר אמין)
-
האיפרזה יכולה להיות אלטרנטיבה טובה.
יד ראשונה (מעלה גדולה, כי בדר"כ מקפידים על טיפולים ובזמן)
180 ק"מ 2014 טסט כמעט לשנה ב16 אלף (לפני מיקוח)
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/i3j73ur8?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=1&pagination=1
והנה איפרזה שחצתה בבטחה את ה300 אלף ק"מ (יד ראשונה- מעניין לדבר עם הבעלים, על אמינות הרכב והגיר)@מאיר-זהו-זה כתב בסובארו אימפרזה מומלץ? כנראה שכן!!!!!!!!:
ואם נורא רצית אז עשיתי גוגל ועיין באתר מידרגעובדתית אתה טועה, (בתור בעל רכב ניסאן מיקרה, עם גיר רציף, שהוחלף לגיר רציף של מיצובישי ספייס סטאר שיותר אמין)
@ידני אני לא טועה ועוד הרבה מוסכניקים שאומרים לי כי אני עובד איתם לא טועים
לי ספציפית לא יצא להחליף גיר אפ’פם כי אני לא בנישה הזו אבל בתור ידע בתור ידע חביבי
החקירות והבדיקות שלי על מכוניות במציאות ובשטח לא טועות ידידי
אולי תעשה עבודת מחקר כמו שאני עשיתי על גירים בהצלוחע’ על כל פונים -
לי ספציפית לא יצא להחליף גיר אפ’פם כי אני לא בנישה הזו אבל בתור ידע בתור ידע חביבי
אולי תעשה עבודת מחקר כמו שאני עשיתי על גירים בהצלוחע’ על כל פוניםמי שלא טועה לא יודע…
אנא ערוך את הפוסט האחרון שלך גם אם אתה סובר אחרת (וזכותך לחשוב אחרת) ותן כבוד לשאר חברי הפורום ובפרט בימי הספירה גם אם לדעתך אתה מבין יותר מהם -
מי שלא טועה לא יודע…
אנא ערוך את הפוסט האחרון שלך גם אם אתה סובר אחרת (וזכותך לחשוב אחרת) ותן כבוד לשאר חברי הפורום ובפרט בימי הספירה גם אם לדעתך אתה מבין יותר מהםפוסט זה נמחק! -
אולי תעשה עבודת מחקר כמו שאני עשיתי על גירים בהצלוחע’ על כל פונים@מאיר-זהו-זה כתב בסובארו אימפרזה מומלץ? כנראה שכן!!!!!!!!:
אולי תעשה עבודת מחקר כמו שאני עשיתי על גירים בהצלוחע’ על כל פונים
אדרבה, תשתף אותנו במחקרים המרתקים שלך,
והציבור דכאן יידע לעמוד על גדולתך,
כמאמר רבותינו - לציבור יש חוש ריח…