סובארו אימפרזה מומלץ? כנראה שכן!!!!!!!!
-
אחי היקר קנה בס"ד סובארו אימפרזה עם 204K בתוך הזמן שלפני הקניה ביקש ממני לעשות לו בדיקות על הרכב
ומה שמצאתי הוא נתון מפתיע ביותר (אם אני טועה אשמח שתתקנו אותי) אברך קלאסי מחפש רכב אמין ושלא יזלול לו דלק
אז הנה הפיתרון סובארו אימפרזה מ 2014 נחשבת לאמינה יותר מאי פעם גם עם ק"מ גבוה והמחיר מצחיק ביותר עד 20 אל"ש תמצאו דברים טובים
ואני רואה אברכים יקרים שבגלל הנתונים הנ"ל קונים קורולה 2009 תשקיע עוד קצת לא הרבה ותהנה מרכב חדש יותר בלי זלילת דלק
ואכתוב קצת נתונים על צריכת הדלק כשאני נסעתי
בעליות של 443 לירושלים לקח לי כ 1\12 ואפשר להגיע איתו ליותר חסכוני בבקרת שיוט ( בלי להתווכח על עצם הנושא הנ"ל)
ובירידות 1\15 ןבבקרת שיוט 1\16.5 נתון מפתיע ביותר
ואני כולי מתפלא למה אברכים לא קונים את האוטו הנ"ל
ויודעני כי כאן בפורום נוטים להצביע נגד כי מייחסים סובארו לסובארו ונראה לאנשים שמתכוונים לB4 (לגאסי) אז ל הכוונה לB3 המשופרת הנקראת אימפרזה ומה שאני בדקתי הוא מ2014 לאחי ספציפית יש יד 3 2016
יכול להוות תחליף מצוייין לרכב חדש יותר מקורולה 2009
ולמי שדואג מהבגאז’ אז יש לו עעננקקק!!
הציבור יבדוק ויגיב כן נראה לי עכ"פ@מאיר-זהו-זה אתה מדבר על הדגם עם ה114 סוסים וגיר רציף ולכן הוא בזבזן פחות, ולא 107 כ"ס שהוא פחות מומלץ והוציא לסובארו שם רע
אבל לענ"ד עדיין קורולה/לנסר וכו’ עדיפים, יותר פשוטים
ג.נ. 80-90 אחוז מהק"מ שנהגתי היו על סובארו -
בין השנים 2013 ל2016 יש לאימפרזה גיר רציף, יש מידע על האמינות של הגיר? אין הוראה ברורה של היצרן למועד החלפת השמן, הייתי מחפש רכב שהחליפו לו שמן גיר.
-
@מאיר-זהו-זה אתה מדבר על הדגם עם ה114 סוסים וגיר רציף ולכן הוא בזבזן פחות, ולא 107 כ"ס שהוא פחות מומלץ והוציא לסובארו שם רע
אבל לענ"ד עדיין קורולה/לנסר וכו’ עדיפים, יותר פשוטים
ג.נ. 80-90 אחוז מהק"מ שנהגתי היו על סובארו@טוסון הא גופא שמא עדיף מהקורולה
וההוא שהוציא לסובארו שם רע הוא המתקרא B3 ולאחמ"כ הוציאו אותו בגירסת האימפרזה
כך עולה מנתוני סובארו עצמם וכן ביררתי ועלה לי כך -
בין השנים 2013 ל2016 יש לאימפרזה גיר רציף, יש מידע על האמינות של הגיר? אין הוראה ברורה של היצרן למועד החלפת השמן, הייתי מחפש רכב שהחליפו לו שמן גיר.
@ידני גיר רציף נחשב לאמין ביותר יותר מכל גיר אחר
-
@מאיר-זהו-זה כתב בסובארו אימפרזה מומלץ? כנראה שכן!!!!!!!!:
לא מדוייק הפלנטארי יותר אמין מרציף
-
המנוע שלו מצויין לגמרי אבל שותה דלק ביחס לכוח של הרכב (חלש מאוד)
הגיר רציף שעושה בעיות (בכללי גיר רציף נחשב להכי בעייתי מכל השאר)
ידועה המחלה הקיימת לB3 מהשנים שקדמו לאימפרזה המדוברת במסרק הגה ואיבוד שמן - צריך לבדוק אם היא קיימת בדגם הנ"ל
מעבר לזה אחלה רכב
לדעתי זה רעיון לא רע בהתחשב לעובדות שלכל רכב יש חסרונות ונקודות תורפה -
המנוע שלו מצויין לגמרי אבל שותה דלק ביחס לכוח של הרכב (חלש מאוד)
הגיר רציף שעושה בעיות (בכללי גיר רציף נחשב להכי בעייתי מכל השאר)
ידועה המחלה הקיימת לB3 מהשנים שקדמו לאימפרזה המדוברת במסרק הגה ואיבוד שמן - צריך לבדוק אם היא קיימת בדגם הנ"ל
מעבר לזה אחלה רכב
לדעתי זה רעיון לא רע בהתחשב לעובדות שלכל רכב יש חסרונות ונקודות תורפה@נתי-2 גיר רציף נחשב לאמין יותר מכל גיר אחר תשאל כל מוסכניק
אם אתה נותן לו את ה 10 שניות הוא נותן כח לא יאומן
והמחלות הנ"ל לא קיימות בדגמי האימפרזה המתוקנות מהB3 בדוק בס"ד -
@מאיר-זהו-זה כתב בסובארו אימפרזה מומלץ? כנראה שכן!!!!!!!!:
לא מדוייק הפלנטארי יותר אמין מרציף
פוסט זה נמחק! -
@נתי-2 גיר רציף נחשב לאמין יותר מכל גיר אחר תשאל כל מוסכניק
אם אתה נותן לו את ה 10 שניות הוא נותן כח לא יאומן
והמחלות הנ"ל לא קיימות בדגמי האימפרזה המתוקנות מהB3 בדוק בס"ד@מאיר-זהו-זה מניסיון אישי של הרכב הנ"ל אימפרזה 2015 הלך הגיר ומניסיון של שאר הגירים פלנטארי ודו מצמדי בנזין ודיזל
הרציף הכי חלש (מניסיון) וכמובן בעייתי
לא הלכתי לשאול מוסכניק אבל מצאתי לך סרטון ביוטיוב
-
@מאיר-זהו-זה מניסיון אישי של הרכב הנ"ל אימפרזה 2015 הלך הגיר ומניסיון של שאר הגירים פלנטארי ודו מצמדי בנזין ודיזל
@נתי-2
פלנטרי וודאי הכי אמין
אבל רציף (cvt) יש בעייתים ויש אמינים למשל לנסר ואוטלאנדר מאד אמינים ואילו לסוזוקי וניסאן היו בעיות בחלק מהשנים (ג’וק וויטארה) והשתפרו בהמשך אל אף שגם אצל מיצו הגיר של jatco מבית ניסאן , גם לטויוטה יש רציפים יחיסית בעייתים כמו בוורסו ואוונסיס ויש טובים כמו בקורולות שלפני ההייברידי
רובוטי חד ודו מצמדי היו הרבה בעיות בתחילת הדרך כמו המכטרוניק וכו’ וגם שם יש רמות ודגמים למשל בוואג יש את DQ200 ויש את הDQ250 ו381 שהם שונים וגם עברו שידרוגים עם השנים.
בכל אופן לגבי סובארו הרציפים יחיסת אמין מבחינת הרצועה אבל נתקלתי בבעיות בסלנואידים באזור ה200 אלף קמ (דרך אגב סובארו הראשונה שהשתמשה בגיר רציף בג’אסטי 1990 שהיה גרוע) -
@נתי-2
פלנטרי וודאי הכי אמין
אבל רציף (cvt) יש בעייתים ויש אמינים למשל לנסר ואוטלאנדר מאד אמינים ואילו לסוזוקי וניסאן היו בעיות בחלק מהשנים (ג’וק וויטארה) והשתפרו בהמשך אל אף שגם אצל מיצו הגיר של jatco מבית ניסאן , גם לטויוטה יש רציפים יחיסית בעייתים כמו בוורסו ואוונסיס ויש טובים כמו בקורולות שלפני ההייברידי
רובוטי חד ודו מצמדי היו הרבה בעיות בתחילת הדרך כמו המכטרוניק וכו’ וגם שם יש רמות ודגמים למשל בוואג יש את DQ200 ויש את הDQ250 ו381 שהם שונים וגם עברו שידרוגים עם השנים.
בכל אופן לגבי סובארו הרציפים יחיסת אמין מבחינת הרצועה אבל נתקלתי בבעיות בסלנואידים באזור ה200 אלף קמ (דרך אגב סובארו הראשונה שהשתמשה בגיר רציף בג’אסטי 1990 שהיה גרוע)@יצחק-רשטונ
מ ק צ ו ע ן!!!
תענוג של הסבר!! -
לא מבין הרבה בכל השיח שנכנס כאן.
אבל לי יש סובארו אימפרזה 2016 ולא מצאתי בה משהו מיוחד, תיקונים כרגיל, דלק שותה כרגיל (אולי קצת יותר מהרגיל אפי’)
אבל החסרונות שלה משמעותיים, המולטימדיה (המקורית) פח, המנוע שלה צורח את נשמתו, (אולי רק שלי, בעבר השכרה…) באופן כללי לא נהנה ממנה יותר מדי. -
לא מבין הרבה בכל השיח שנכנס כאן.
אבל לי יש סובארו אימפרזה 2016 ולא מצאתי בה משהו מיוחד, תיקונים כרגיל, דלק שותה כרגיל (אולי קצת יותר מהרגיל אפי’)
אבל החסרונות שלה משמעותיים, המולטימדיה (המקורית) פח, המנוע שלה צורח את נשמתו, (אולי רק שלי, בעבר השכרה…) באופן כללי לא נהנה ממנה יותר מדי.@ia659411 אל תלחץ כל כך חזק על הדוושה תן לרכב את הזמן שלו לי אישית יש מולטימדיה שהחליפו זה באיזור ה650 ש"ח בארץ לא נורא אבל זה שזה יכול להוות תחליף לקורולות 2008 בטח ובטח
-
@מאיר-זהו-זה מניסיון אישי של הרכב הנ"ל אימפרזה 2015 הלך הגיר ומניסיון של שאר הגירים פלנטארי ודו מצמדי בנזין ודיזל
@נתי-2 למה שלא תלך לשאול מוסכניק כמו שאני הלכתי לכמה וכמה מוסכים ושאלתי האם גיר רציף טעון החלפה יותר מאשר פלנטרי וכולם אמרו לי חד משמעית שהרציף טוב יותר
ואם נורא רצית אז עשיתי גוגל ועיין באתר מידרג -
פוסט זה נמחק!