מדריך לקומפרסור לניפוח גלגל - מדריך מתעדכן
-
@EBA כתב במדריך לקומפרסור לניפוח גלגל - מדריך מתעדכן:
אפשר לשים אותה על המולטימדיה ברכב, בלי סמארטפון, זה מה שאני עושה.
צריך בשביל זה סים פתוח או שנטפרי תופס?
-
@gil3686 כתב במדריך לקומפרסור לניפוח גלגל - מדריך מתעדכן:
ומבירור מול נותני השירות בחנות זה עניין של נוחות בלבד.
אל תברר מול נותני השירות בחנות, מאיפה להם… תשאל חשמלאי רכב, או סתם תפעיל היגיון: הפיוז של המצת הוא 10 גג 15 אמפר, והקומפרסור הכי קטן שאני מכיר הוא הרבה יותר מזה.
אני לא בידידים כי צריך אפליקציה
ואפי’ מפתח מעלית אבל זה כבר לא קשור
בטח קשור, אנחנו גם מחלצים ממעליות.
אל תברר מול נותני השירות בחנות, מאיפה להם… תשאל חשמלאי רכב, או סתם תפעיל היגיון: הפיוז של המצת הוא 10 גג 15 אמפר, והקומפרסור הכי קטן שאני מכיר הוא הרבה יותר מזה.
א. אז כאן בא הנסיון שלי ששנים אני משתמש בשתי הדרכים ואין בעיות ב"ה.
ב. שמת לב שכתבתי אפליקציה ולא סמארטפון?
אני לא מחזיק לא את זה ולא את זה. ברכב יש לי IGO וזהו.
ג. ברור שמפתח למעלית קשור לידידים, בגלל זה הזכרתי את זה! התכוונתי שזה לא קשור לפורום של רכבים. וכמאמר החכם :@EBA כתב במדריך לקומפרסור לניפוח גלגל - מדריך מתעדכן:
תפעיל היגיון
-
ג. ברור שמפתח למעלית קשור לידידים, בגלל זה הזכרתי את זה! התכוונתי שזה לא קשור לפורום של רכבים. וכמאמר החכם :@EBA כתב במדריך לקומפרסור לניפוח גלגל - מדריך מתעדכן:
תפעיל היגיון
שומר פתאים ה’…
ניסיתי להבין דבר מתוך דבר.
אשריך!!
ג. ברור שמפתח למעלית קשור לידידים, בגלל זה הזכרתי את זה! התכוונתי שזה לא קשור לפורום של רכבים! כמאמר החכם - תפעיל את ההגיון…
אהההמ
-
שומר פתאים ה’…
אשריך!!
ג. ברור שמפתח למעלית קשור לידידים, בגלל זה הזכרתי את זה! התכוונתי שזה לא קשור לפורום של רכבים! כמאמר החכם - תפעיל את ההגיון…
אהההמ
-
לגבי הקומפרסור 2 בוכנות של אייס/אוטודיפו - קצת לעשות סדר:
המוצר המדובר כאן אגב בהנחה 109 ש"ח חצי מהמחיר המלא.
אני משתמש בו אישית כמה שנים והכל מניסיון אישי:- @טכנולוג כתב ובצדק שבדר"כ בעלי 2 בוכנות דורשים עוצמת חשמל גבוהה יותר ולכן בדר"כ החיבור הוא למצבר ישירות:
זה נכון אבל במוצר המדובר יש את שני החיבורים - למצת ולמצבר, ומבירור מול נותני השירות בחנות זה עניין של נוחות בלבד. - @שלמה הוסיף שהצבתות נהרסות:
לי זה לא קרה ב"ה. ואני ב"ה משתדל לעזור לאנשים .
אני לא בידידים כי צריך אפליקציה אבל אני ידיד של כולם כולל כל הציוד, בוסטר, קומפרסור, רכב נעול ואפי’ מפתח מעלית אבל זה כבר לא קשור
- @EBA כתב שהוא מתנדב בידידים וצריך משהו חזק:
אני ממליץ על המוצר הזה בחום, הוא מתכתי וחזק, הצינור עבה ועמיד, מתברג על הוונטיל בקלות ומודד לחץ אוויר מכני מיידי שזה יותר מדויק.
לעוד מידע על המוצר אני כאן.
זה נכון אבל במוצר המדובר יש את שני החיבורים - למצת ולמצבר, ומבירור מול נותני השירות בחנות זה עניין של נוחות בלבד.
תודה על השיתוף מהניסיון שלך
ובאשר לנותני השירות בחנות כך הם טוענים אבל מהניסיון האישי שלי וגם של חברים נוספים בשימוש ממושך עם הקומפרסור דרך המצת לאחר זמן נשרף הפיוז (זה לא קטסטרופה אבל לפעמים מעצבן)
יתכן שאצלך לא נשרף כי המצת שלך נותן זרם גבוה יותר אבל כאשר אני כותב מדריך שאמור לשמש את כולם צריך לקחת בחשבון שיתכן ויהיו כאלה שהמצת שלהם כמו מה שאני התנסיתי ואז עלול “להשרף להם הפיוז” (תרתי משמע) לכן כתבתי
אבל גם אם קונים עם חיבור למצת מומלץ לקנות מתאם לבוסטר או למצבר על מנת להמנע ממצב שהפיוז נשרף
- @טכנולוג כתב ובצדק שבדר"כ בעלי 2 בוכנות דורשים עוצמת חשמל גבוהה יותר ולכן בדר"כ החיבור הוא למצבר ישירות:
-
זה נכון אבל במוצר המדובר יש את שני החיבורים - למצת ולמצבר, ומבירור מול נותני השירות בחנות זה עניין של נוחות בלבד.
תודה על השיתוף מהניסיון שלך
ובאשר לנותני השירות בחנות כך הם טוענים אבל מהניסיון האישי שלי וגם של חברים נוספים בשימוש ממושך עם הקומפרסור דרך המצת לאחר זמן נשרף הפיוז (זה לא קטסטרופה אבל לפעמים מעצבן)
יתכן שאצלך לא נשרף כי המצת שלך נותן זרם גבוה יותר אבל כאשר אני כותב מדריך שאמור לשמש את כולם צריך לקחת בחשבון שיתכן ויהיו כאלה שהמצת שלהם כמו מה שאני התנסיתי ואז עלול “להשרף להם הפיוז” (תרתי משמע) לכן כתבתי
אבל גם אם קונים עם חיבור למצת מומלץ לקנות מתאם לבוסטר או למצבר על מנת להמנע ממצב שהפיוז נשרף
@טכנולוג כתב במדריך לקומפרסור לניפוח גלגל - מדריך מתעדכן:
או לקנות מאלי מארז פיוזים כזה בכמה שקלים
(ולפני שישאלו - יש לי כמה מארזים ליתר בטחון ויצא לי להשתמש והחזיק מצויין). -
@טכנולוג כתב במדריך לקומפרסור לניפוח גלגל - מדריך מתעדכן:
או לקנות מאלי מארז פיוזים כזה בכמה שקלים
(ולפני שישאלו - יש לי כמה מארזים ליתר בטחון ויצא לי להשתמש והחזיק מצויין). -
שומר פתאים ה’…
אשריך!!
אהההמ
-
פ פתוח לשמוע התייחס לנושא זה
-
דבר ראשון יישר כח ל @טכנולוג על כל הפוסט הארוך והמושקע, מי כמוני יודע כמה זמן ומאמץ מושקעים בכזה מדריך…
יש לי רק כמה הערות , בתור מתנדב ידידים שמאחוריי כמה מאות פנצ’רים, וניסיון של עוד עשרות חברים שמתעסקים בזה כל היום:- את הספריי פנצ’ר ההוא תשמרו לאופניים, ברכב הוא לא מומלץ בכלל. ברוב המקרים הוא בכלל לא פותר את הבעיה [זה עוזר רק לחור קטן מאוד שלוקח לו יום שלם לרדת כל האוויר, חור של בורג זה כבר לא יסתום] ובכל מקרה הוא מלכלך נוראות את הצמיג מבפנים, מה שמקשה על הפנצ’ריה למצוא את החור, וכמו שכתוב במדריך זה גם מייבש את הצמיג ועושה אותו פחות בטיחותי.
- תולעת זה דבר שמצריך ידע, וכוח פיזי, ולכלוך, וזה מאוד מאוד לא בטיחותי, היא נתפסת על הברזלים שבתוך הצמיג ויכולה להזיז אותם, מה שיכול לגרום לכשל צמיג פתאומי במהירות גבוהה, שזה דבר לא נעים בכלל [כי כבר נסעתם 5 קטעים בכביש שש, ומכאן ואילך זה בכל מקרה לא עולה עוד כסף, אז חבל למות באמצע…] זה אכן היה הפתרון היחיד שהיה פעם, אבל מאז המצאת בורג הסיליקון - חבל על העבודה.
- בורג סיליקון הוא אכן המצאת המאה וזה הפתרון הכי טוב שיש, וזה עולה גרושים [אפשר למצוא אצלי חבילה של 20 ב12 ש"ח…] וכמובן עם קומפרסור. איזה? עיינו במדריך… ואגב, הפנצ’ריות שאני מכיר דווקא מאוד אוהבות את הבורג סיליקון, והם אלו שממליצות עליו. שימו לב - לא מכניסים אותו לעומק, אלא שהוא יהיה בקו אפס עם הצמיג.
אבל!! וזה חשוב מאוד!
אסור בשום פנים ואופן לשים בורג [ותולעת] במקום שהוא לא סוליית הצמיג, דהיינו בחלק שלא נוגע בכביש, וגם לא במקום שיש ספק! מחוץ לסוליה עצמה זו שכבת גומי הרבה יותר דקה, והבורג לא מיועד לזה!
וכמו שאמרו כאן, זה לא פתרון קבע, וגם בידידים ההוראה היא לשלוח את הבנאדם ישר לפנצ’ריה, אבל שלא לציטוט - אם הבורג יושב ממש טוב וישר, אפשר לעשות עוד כמה דברים דחופים לפני הפנצ’ריה [לנסוע למירון, למשל…] לא על אחריותי.
-
אבל שלא לציטוט - אם הבורג יושב ממש טוב וישר, אפשר לעשות עוד כמה דברים דחופים לפני הפנצ’ריה [לנסוע למירון, למשל…] לא על אחריותי.
תכלס. יש אפשרות לעבור טסט ככה?
-
@מאיר-3 כן, זה לא נראה לעין, והם לא בודקים את הצמיגים ברזולוציה הזו.
היחידי שימצא לך בורג כזה שבוע אחרי ששמת אותו - זה הפנצ’ר מאכער שיפריד את הצמיג מהג’נט ויראה את הבורג מבפנים. -
@מאיר-3 כתב במדריך לקומפרסור לניפוח גלגל - מדריך מתעדכן:
@גיל מה אפשר לעשות אם יש לי בורג רגיל שחדר לצמיג…
כמובן מבחינת הטסט?כמו שכתב לך @גיל שמוסר נפשו לענות ולהגיב במסירות לכולם
זה דומה אך שונה.
בטסט בד’'כ לא מגיעים לרזולוציות האלו, אם הגלגל מנופח כדבעי למרות הבורג, והוא אינו במקום בולט לעין, הם לא יחפשו אותו.
אך זה סיכון יותר מסיליקון, חד משמעית. -
@מאיר-3 בדיוק כמו שענה לך חברי הטוב @Klonimoos שכשהרגלו בקודש מדייק בכל מילה.
והפעם אסכים אף עם הרישא של דבריך, חברי הטוב והיקר, איברא אני חולק בהחלט על האימוג’י.
את הכתר הנח לראשך (כפי שרמזתי באימוג’י), שכן שם מקומו, ממך למדתי לנהוג כן. ואני עדיין לומד…