הרכב רועד מעל 100 קמ"ש
-
באמצע נסיעה כל פעם שהרכב מגיע ל100 קמ"ש אני מרגיש שאני נוסע על מרעידנים משהו ממש מורגש.
אני באמצע כביש 443.
להמשיך בנסיעה או לא? -
באמצע נסיעה כל פעם שהרכב מגיע ל100 קמ"ש אני מרגיש שאני נוסע על מרעידנים משהו ממש מורגש.
אני באמצע כביש 443.
להמשיך בנסיעה או לא?@אליהו-הת-ח כשאתה לוחץ על ברקס או בלי קשר?
איזה רכב מדובר? -
אני באמצע כביש 443.
להמשיך בנסיעה או לא?@אליהו-הת-ח נראה קשור לכיוון פרונט, האם עלית בחוזקה על אבן או בור בכביש וכדומה, אם כן אפשר להמשיך בנסיעה ולעשות כיוון כמה שיותר מהר, למנוע שחיקה של הצמיגים, לא לוקח אחריות על מה שכתבתי, שווה לבדוק אם ברגיי גלגלים סגורים כמו שצריך, לפעמים אחרי סידור פנצ’ר שוכחים לסוגרם כמו שצריך והסכנה עצומה.
-
@אליהו-הת-ח נראה קשור לכיוון פרונט, האם עלית בחוזקה על אבן או בור בכביש וכדומה, אם כן אפשר להמשיך בנסיעה ולעשות כיוון כמה שיותר מהר, למנוע שחיקה של הצמיגים, לא לוקח אחריות על מה שכתבתי, שווה לבדוק אם ברגיי גלגלים סגורים כמו שצריך, לפעמים אחרי סידור פנצ’ר שוכחים לסוגרם כמו שצריך והסכנה עצומה.
-
יונדאי I35
קרה פתאום באמצע נסיעה
בלי קשר לברקס -
יונדאי I35
קרה פתאום באמצע נסיעה
בלי קשר לברקס@אליהו-הת-ח היה לי פעם רכב שזה היה קורה תמיד כי הוא קטן אז במהירות גבוהה זה היה קורה. אבל הרכב שלך יחסית גדול.
אין רוח חזקה מדי? -
ניסיתי להמשיך ליסוע אני מרגיש ממש דפיקות כאילו הגלגלים לא מחוברים טוב.
התחיל לי באמצע נסיעה.
עצרתי בצד. -
ניסיתי להמשיך ליסוע אני מרגיש ממש דפיקות כאילו הגלגלים לא מחוברים טוב.
התחיל לי באמצע נסיעה.
עצרתי בצד.@אליהו-הת-ח קצת מצחיק לשאול, אבל אין לך פנצ’ר, נכון?
-
@אליהו-הת-ח קצת מצחיק לשאול, אבל אין לך פנצ’ר, נכון?
@aiib ככה אני מרגיש אבל אין פנצ’ר זה וודאי!
הבעייה היא שהנורה שחסר אוויר היא תקולה (כלומר היא דולקת תמיד, וגם אחרי שניפחתי זה לא עוזר) -
הבעייה היא שהנורה שחסר אוויר היא תקולה (כלומר היא דולקת תמיד, וגם אחרי שניפחתי זה לא עוזר)@אליהו-הת-ח כתב בדחוף ביותר! הרכב רועד מעל 100 קמ"ש:
הבעייה היא שהנורה שחסר אוויר היא תקולה (כלומר היא דולקת תמיד, וגם אחרי שניפחתי זה לא עוזר)
זה לא רלוונטי אם יש אוויר.
בכל מקרה, בלי להיות מומחה, אם זה קורה רק במהירות של מעל 100 למה שפשוט לא תסע פחות מ100 ותבדוק בהזדמנות קרובה במוסך? -
@אליהו-הת-ח כתב בדחוף ביותר! הרכב רועד מעל 100 קמ"ש:
הבעייה היא שהנורה שחסר אוויר היא תקולה (כלומר היא דולקת תמיד, וגם אחרי שניפחתי זה לא עוזר)
זה לא רלוונטי אם יש אוויר.
בכל מקרה, בלי להיות מומחה, אם זה קורה רק במהירות של מעל 100 למה שפשוט לא תסע פחות מ100 ותבדוק בהזדמנות קרובה במוסך?@aiib כעת ראיתי שזה מתחיל כבר מ90 השאלה אם זה לא מסוכן להמשיך בנסיעה.
-
@aiib כעת ראיתי שזה מתחיל כבר מ90 השאלה אם זה לא מסוכן להמשיך בנסיעה.
@אליהו-הת-ח לא יודע… תסע בזהירות…
-
לי זה קרה בעבר בפורד פוקוס שההגה ממש רקד כאילו יש שמינייה בגלגל,
פחדתי ממש לנסוע וגררתי למוסך,
שם התברר שהצירייה נשחקה ממש והייתה רופפת מהגיר . -
אני באמצע כביש 443.
להמשיך בנסיעה או לא?@אליהו-הת-ח כמה זמן הרכב ברשותך?
בטוח שזו לא בעיה ישנה שפתאום שמת לב לקיומה?
זה נשמע איזון גלגלים -
הבעייה היא שהנורה שחסר אוויר היא תקולה (כלומר היא דולקת תמיד, וגם אחרי שניפחתי זה לא עוזר) -
@אליהו-הת-ח כמה זמן הרכב ברשותך?
בטוח שזו לא בעיה ישנה שפתאום שמת לב לקיומה?
זה נשמע איזון גלגלים@מוטי-56 הרכב אצלי חודשיים וחצי
-
@מוטי-56 הרכב אצלי חודשיים וחצי
@אליהו-הת-ח כתב בדחוף ביותר! הרכב רועד מעל 100 קמ"ש:
ויצא לך הרבה בתקופה הזו ליסוע בכביש בינערוני ולהגיע למהירות הזו?
-
@אליהו-הת-ח בעיקרון רעידות במהירות גבוהה ללא קשר להאצה או בלימה, סיכוי הכי סביר שצריך איזון גלגלים
אם זה בוודאות קרה פתאום ולא יתכן שלא שמת לב שזה היה קודם, זה כנראה לא איזון
בכ"א כדאי תמיד להתחיל מהקל… -
אני באמצע כביש 443.
להמשיך בנסיעה או לא?