תאונת שרשרת אני האמצעי
-
עברתי תאונת שרשרת שאני הייתי האמצעי והרכב מלפני קיבל שתי מכות, הראשונה ממני שזה היה ממש מכה קלה ואחרי זה הרכב מאחורי התנגש בי ממש בעוצמה והדף אותי עוד פעם לרכב מלפני,אני מבוטח בהראל וגם הרכב מלפני
הביטוח שילמו לו את הנזק ומבקשים ממני השתתפות עצמית 3900 שקל
לטענתי שהנזק העיקרי אשם זה שמאחורי לא רצו להתייחס
יש מה לעשות ? -
עברתי תאונת שרשרת שאני הייתי האמצעי והרכב מלפני קיבל שתי מכות, הראשונה ממני שזה היה ממש מכה קלה ואחרי זה הרכב מאחורי התנגש בי ממש בעוצמה והדף אותי עוד פעם לרכב מלפני,אני מבוטח בהראל וגם הרכב מלפני
יש מה לעשות ? -
@מענדל. מי היה אשם בתאונה? זאת אומרת אם היה מכה קודם לרכב הראשון זה אומר שהאמצעי אשם? כי אם כן, לא יודע אם זה משנה שההוא מאחורה עשה מכה יותר חזקה
בקיצור: הסיפור המלא יוכל לעזור
@חיים-ברזל הוא נסע והרכב שלפניו עצר בפתאומיות, @מענדל. הספיק לבלום חלקית אבל כן ‘נגע’ בראשון (מכה ראשונה), ואז כשהוא כמעט כבר יצא לבחון את הנזק בא רכב מאחוריו וזרק אותו בעוצמה על הראשון (מכה שניה).
זה מה שהבנתי ממנו.הוא והראשון מבוטחים בהראל ולאחר כחצי שנה הוא מקבל מהראל פניה לשלם השתתפות עצמית בסך 3900 ש"ח.
הרכב האחורי מבוטח בחברה אחרת, לדעתי זה סתם שיטת מצליח כי קשה לי להאמין שהראל לא תבעו את האחרון. -
@חיים-ברזל הוא נסע והרכב שלפניו עצר בפתאומיות, @מענדל. הספיק לבלום חלקית אבל כן ‘נגע’ בראשון (מכה ראשונה), ואז כשהוא כמעט כבר יצא לבחון את הנזק בא רכב מאחוריו וזרק אותו בעוצמה על הראשון (מכה שניה).
זה מה שהבנתי ממנו.הוא והראשון מבוטחים בהראל ולאחר כחצי שנה הוא מקבל מהראל פניה לשלם השתתפות עצמית בסך 3900 ש"ח.
הרכב האחורי מבוטח בחברה אחרת, לדעתי זה סתם שיטת מצליח כי קשה לי להאמין שהראל לא תבעו את האחרון.@נייטרון-חפשי אם כן באמת הרכב האחרון אשם לא פחות והגיוני להגיד לחברת הביטוח שהוא יצטרך לשלם את הנזק הגדול אבל צריך להוכיח (אולי אם יש מצלמות) שכך זה קרה
-
יש מה לעשות ?@מענדל. כתב בתאונת שרשרת אני האמצעי:
נשמע שיטת מצליח. אולי עו’'ד @מיכלין-שמאי-רכב יוכל לסייע לך
-
הרכב האחורי מבוטח בחברה אחרת, לדעתי זה סתם שיטת מצליח כי קשה לי להאמין שהראל לא תבעו את האחרון.@נייטרון-חפשי כתב בתאונת שרשרת אני האמצעי:
לדעתי זה סתם שיטת מצליח כי קשה לי להאמין שהראל לא תבעו את האחרון.
שינסה לבדוק את זה
-
@נייטרון-חפשי כתב בתאונת שרשרת אני האמצעי:
לדעתי זה סתם שיטת מצליח כי קשה לי להאמין שהראל לא תבעו את האחרון.
שינסה לבדוק את זה
-
@aiib איך?
@נייטרון-חפשי אין לו את הפרטים של משתתפי התאונה?
-
@נייטרון-חפשי אין לו את הפרטים של משתתפי התאונה?
-
יש מה לעשות ?@מענדל. צריך לדעת את הסיפור המלא, ואפילו וידאו אם יש.
זה שמאחור לא תמיד אשם, וכשנוצרה תאונה פתאומית כי אתה לא שמרת מרחק והוא כן שמר ממך אבל לא הספיק לבלום בזמן - המקסימום שניתן להשית עליו יהיה אשמה תורמת.
אני לא בא לפנצ’ר בלונים (או גלגלים) רק מציין שיש היתכנות כזו ולכן צריך לדעת הכל.