איראן איראן במה אקללך
-
איראן איראן במה הקללך
באמת שרציתי לקלל את איראן אבל לא מצאתי ולו דבר אחד שאיראן לא התקללה בו… זה פשוט לא הוגן שבגלל הוד אומללותו של חמינאי לא יהיה גפ"מ בארץ ישראל לרכבים! גם ב"גל" הקודם לא היה גז בתחנות הדלק! וראה כאן באורך…
מילא שנהרגו עשרות אלפי איראנים בשביל שמשטר האייתולות ישרוד - הבנתי, שיש פחות תעבורת בפורום בגלל שאין אינטרנט באיראן- החרשתי. אבל שאני ישלם פי 2-3 על הנסיעה? מהיכי תיתי???
לא נותר לי אלא לאחל לחמינאי שכל ה"פירות" שיצאו ממנו יהיו מקוללים כמותו, ושטראמפ יראה לו ת’צורה ויסביר לו מה זה למנוע את אספקת הגז למכוניות בישראל…
-
שמעתי פעם סברא שבחורף המחירים תמיד עולים בגלל שהצריכת גז בעולם [משתמשים לחימום] עולה
חשבתי שיש עומס קור בעולם
אבל בגלל חמינאי ימ"ש? זה עבר כל גבול
למה בגללו השביתו את המפעלים? -
שמעתי פעם סברא שבחורף המחירים תמיד עולים בגלל שהצריכת גז בעולם [משתמשים לחימום] עולה
חשבתי שיש עומס קור בעולם
אבל בגלל חמינאי ימ"ש? זה עבר כל גבול
למה בגללו השביתו את המפעלים?@פתוח-לשמוע כתב באיראן איראן במה אקללך:
למה בגללו השביתו את המפעלים?
לכאורה כי מפחדים שיפול רסיס על מאגרי הגז שבתחנות שזה כנראה מסוכן בהרבה מדלק
-
@פתוח-לשמוע כתב באיראן איראן במה אקללך:
למה בגללו השביתו את המפעלים?
לכאורה כי מפחדים שיפול רסיס על מאגרי הגז שבתחנות שזה כנראה מסוכן בהרבה מדלק
@מאיר כתב באיראן איראן במה אקללך:
שזה כנראה מסוכן בהרבה מדלק
ואיך בכל זאת זה פחות מזהם? או שזה לא נכון/לא קשור?
עכ"פ,
ואני אומר: כדאי הוא חמינאי שייקרו וייקרו את מחירי הגז, ובלבד שיפול המשטר…אֲשֶׁ֣ר אָ֭מְרוּ נִ֣ירְשָׁה לָּ֑נוּ אֵ֝֗ת נְא֣וֹת אֱלֹהִֽים׃
א֭וֹיְבֶיךָ יֶהֱמָי֑וּן וּ֝מְשַׂנְאֶ֗יךָ נָ֣שְׂאוּ רֹֽאשׁ׃(ד) עַֽל־עַ֭מְּךָ יַעֲרִ֣ימוּ ס֑וֹד וְ֝יִתְיָעֲצ֗וּ עַל־צְפוּנֶֽיךָ׃(ה) אָמְר֗וּ לְ֭כוּ וְנַכְחִידֵ֣ם מִגּ֑וֹי וְלֹֽא־יִזָּכֵ֖ר שֵֽׁם־יִשְׂרָאֵ֣ל עֽוֹד׃(ו) כִּ֤י נוֹעֲצ֣וּ לֵ֣ב יַחְדָּ֑ו עָ֝לֶ֗יךָ בְּרִ֣ית יִכְרֹֽתוּ׃(ז) אׇהֳלֵ֣י אֱ֭דוֹם וְיִשְׁמְעֵאלִ֗ים מוֹאָ֥ב וְהַגְרִֽים׃(ח) גְּבָ֣ל וְ֭עַמּוֹן וַעֲמָלֵ֑ק פְּ֝לֶ֗שֶׁת עִם־יֹ֥שְׁבֵי צֽוֹר׃(ט) גַּם־אַ֭שּׁוּר נִלְוָ֣ה עִמָּ֑ם הָ֤יֽוּ זְר֖וֹעַ לִבְנֵי־ל֣וֹט סֶֽלָה׃