מכשיר לוויז בלבד מומלץ
-
מה זה החסימה של אפרים אני סה"כ רוצה טאבלט כשר מטעם נטפרי והעיקר שיהיה בו וויז
האם ידוע לך על עוד אופציות שהחסימה שלי תהיה בחינם@דוד-מלך זה החסימה של אפרים היא חסימת MDM חינמית שאתה יכול להגביל רשת רק לנטפרי (גם באייבלוק יש את האופציה הזאת - אותה רעיון של חסימה)
אז אם אני מבין נכון @פתוח-לשמוע מציע שתקנה את הטאבלט כי גם אם לא תצליח להתקין וייפרי (למה לא בעצם?!) תוכל להתקין את של אפרים.
אגב אין לי כח לעבור על כל השרשור כדי לתת קרדיט אבל מישהו כאן טען שצריך לבדוק שהGPS עובד טוב בטאבלטים אז אולי תברר את הנקודה הזאת לםני שאתה קונה.
בהצלחה! -
@דוד-מלך זה החסימה של אפרים היא חסימת MDM חינמית שאתה יכול להגביל רשת רק לנטפרי (גם באייבלוק יש את האופציה הזאת - אותה רעיון של חסימה)
אז אם אני מבין נכון @פתוח-לשמוע מציע שתקנה את הטאבלט כי גם אם לא תצליח להתקין וייפרי (למה לא בעצם?!) תוכל להתקין את של אפרים.
אגב אין לי כח לעבור על כל השרשור כדי לתת קרדיט אבל מישהו כאן טען שצריך לבדוק שהGPS עובד טוב בטאבלטים אז אולי תברר את הנקודה הזאת לםני שאתה קונה.
בהצלחה! -
@דוד-מלך ניתן להסרה ועובד בגלאקסי
@פתוח-לשמוע כתב במכשיר לוויז בלבד מומלץ:
ניתן להסרה
@דוד-מלך כמובן באמצעות סיסמה בלבד (אם התכוונת לשאול האם זו חסימה חזקה אז כן)
-
@Klonimoos הדרן לא פריץ הרבה הרבה יותר מוופרי ואכמ"ל
ומה שכתבת שהדרן פרצו זה כנראה מכשיר פרטי שצרבו עליו חסימה של הדרן ולא מכשיר שנקנה מהדרן עצמם
נכון שהדרו הרבה יותר יקר וגם אני לא מחבב אותם אבל מה שהכון נכון אין חסימה ברמה שלהם
@YOLEVI כתב במכשיר לוויז בלבד מומלץ:
נכון שהדרן הרבה יותר יקר וגם אני לא מחבב אותם אבל מה שנכון נכון אין חסימה ברמה שלהם
יש את מהלכא - יעזורו בהכשר הרב גואלמן,
“המקום הראשון היום הוא הוויז בהכשר הרב גואלמן, שעשו עבודה מעולה ומבריקה ממש עם חסימה אמיתית ועם מכשיר איכותי שעושה את העבודה. [מילים שלא לייחוס שאמר לי לא אחר מאשר משווק של הדרן…]
אין לי שום קשר אליהם, אדרבה אני בעצמי מוכר וויזים אחרים. [אבל לא מה שאתה מחפש, החסימה שלי חלשה מדי בשבילך.]”
קרדיט ל @EBA שכתב את זה במתמחים טופ.