סיטי קאר פתחו אשכול בפרוג
-
לכל הממורמרים וכדו ’ מסיטי קאר לידיעתכם הם פתחו אשכול בפרוג זה נראה שהם די עונים שם
https://www.prog.co.il/threads/רכב-שיתופי-איך-זה-עובד-ולמי-זה-באמת-משתלם.1110873/post-15918610?aff=0lKxx -
לכל הממורמרים וכדו ’ מסיטי קאר לידיעתכם הם פתחו אשכול בפרוג זה נראה שהם די עונים שם
https://www.prog.co.il/threads/רכב-שיתופי-איך-זה-עובד-ולמי-זה-באמת-משתלם.1110873/post-15918610?aff=0lKxx@דיס אדרבה, כאן זה המקום העיקרי לענות בו,
ונשמח שמישהו בעל גישה לפרוג ירים את הכפפה ויציע להם לענות על הפניות גם כאן.
כוונתי לומר שאם באמת יש חברות שמוכנות “לרדת לעם” בצורה של יצירת משתמש למענה אנושי בפורומים - צעד בהחלט מתבקש - שיתכבדו לעשות זאת כאן… -
@דיס אדרבה, כאן זה המקום העיקרי לענות בו,
ונשמח שמישהו בעל גישה לפרוג ירים את הכפפה ויציע להם לענות על הפניות גם כאן.
כוונתי לומר שאם באמת יש חברות שמוכנות “לרדת לעם” בצורה של יצירת משתמש למענה אנושי בפורומים - צעד בהחלט מתבקש - שיתכבדו לעשות זאת כאן…@גיל
קראתי כבר את כל האשכול…
לא מעניין, אם אתה רוצה אני מוכן להיות הנציג שלהם פה בפורום…מה ביקשת? אה תביעה?
תגיש שוב בקשה אם לא עונים לך תוך שבוע - אני כאן!המחיר יקר?
קודם כל כולם העלו מחירים, מה גם שאני לא יכול לפרט את כל ההוצאות של החברה אבל יוצא…עוד שאלות?
-
לענ"ד יש להם איזה חוסר מאז העלאת המחירים, ראיתי אותם פתאום יורדים בעוד מקומות “אל העם”. מעניין…
אבל בהחלט כדאי שמישהו יכתוב להם לבוא לכאן (אלא אם כן יש כאן כאלו שחוששים מתביעות דיבה…) -
@יוני כתב בסיטי קאר פתחו אשכול בפרוג:
סוג של פרסומת בחינם
מה פתאום חינם? הם משלמים לפרוג טבין ותקילין, אם הם ישלמו גם כאן ככה אז למה לא…
בכל מקרה אנחנו לא הולכים לאכול את כל הנחמדות שלהם.@EBA כתב בסיטי קאר פתחו אשכול בפרוג:
סוג של פרסומת בחינם
בכל מקרה אנחנו לא הולכים לאכול את כל הנחמדות שלהם.א’ אני בעד
ב’ השאלה אם @מאיר ניסח איזה חוזה בעניין? -
סוג של פרסומת בחינם
בכל מקרה אנחנו לא הולכים לאכול את כל הנחמדות שלהם. -
לא כותב בפרוג…
אבל יש שינויים דרסטיים בחוזה שהם עשו לפני כמה חודשים.הייתי מנוי קבוע אצלם.
יש כמה סעיפים שהלקוח חתום שזה הפרת חוזה!!!
החזקת טלפון בנהיגה
לקיחת אנשים מעל המותר.
ועוד כמה וכמה פנינים.איזה נזק מטורף הם לוקחים לעצמם להפיל על אנשים?
-
משהו חדש שגיליתי בסיטי קאר.
לציין אני משתמש די נדיר בסיטי קאר אבל קורה כשהרכב נתקע או אצל מישהו אחר.
לקחתי רכב שחונה בכחול לבן (זו החניה שלו בהסכמה של העיריה)
כשבאתי להחזיר לא הייתה חניה פנויה בכל הרחוב.
התקשרתי למוקד אמרו לי חנות באזור רק באפור, כי ההסכם שלהם עם העיריה על כחול לבן רק ברחוב הספציפי. הסברתי להם יפה שבמרכז בני ברק אין אפור. ואני חייב לצאת כי קבעתי פגישה שעולה לי כסף.
תגובת הנציג: בעיה שלך!!! תחכה עד שתתפנה חניה ברחוב בכחול לבן. ברוב טובו אמר שלפנים משורת הדין (כלשונו) הוא מוסיף לי 10 דקות.
לחפש חניה בכחול לבן בתוך 10 דקות ברחוב קטן במרכז העיר זה הזוי.
ביקשתי מנהל מעליו. הוא ענה: אם כבר אעביר אותך למנהל ראשי שימחוק אותך מהרשימה כלקוח מטריד.
הצעתי לו שאחנה את הרכב בחניה הפרטית שלי 2 רחובות. הוא לא הסכים בשום אופן. זו בעיה שלך הוא אמר וצעק עלי ובסוף ניתק.
כל ניסיונותי להגיד לו שאני מבקש להחזיר את הרכב רק שיתן לי פיתרון נענו בצעקות.
התקשרתי שוב חשבתי אולי נציג אחר יהיה נחמד יותר
הרים לי נציג אחר. התחלתי לספר לו את הסיפור והוא הרים עלי שאגות שבלבלתי את המוח וניתק לי את הטלפון.
הזוייייי מישהו נתקל בתופעה? צריך לפחות לידע שלא לקחת רכב מכחול לבן. רק מחניות פרטיות ושמורות.
איך זה נגמר??? תפילה להקב"ה והוא עזר והתפנתה חניה אחרי כמה דקות. באמת סוג של נס במרכז בני ברקאגב, רציתי להתלונן יפה בלי לגולל את כל הסיפור בפרוג אבל האשכול בפרוג נעול!!!