אשתי עשתה תאונה שרק אני הבעל הוא בעל הפוליסה בלבד מה עושים ?
-
@יעקב-b כתב באשתי עשתה תאונה שרק אני הבעל הוא בעל הפוליסה בלבד מה עושים ?:
יש לי טויוטה פריוס פלוס שיש לי ביטוח מקיף רק על שמי
מה הכוונה רק על שמך, ביטוח נהג יחיד?
אולי כדאי לך להעלות את הפוליסה בטשטוש פרטים מזהים ע"מ שמומחי הפורום יבינו טוב יותר על מה מדובר -
לגבי חובה אני גם לא בטוח, כי זכור לי שאמרו שזה לא לנהג רגיל אלא רק מזדמן, ויהיה קשה להוכיח שהאשה זה רק מזדמן (אולי מעצם זה שעשית רק ביטוח יחיד?)
-
לגבי חובה אני גם לא בטוח, כי זכור לי שאמרו שזה לא לנהג רגיל אלא רק מזדמן, ויהיה קשה להוכיח שהאשה זה רק מזדמן (אולי מעצם זה שעשית רק ביטוח יחיד?)
-
@צבי-דורש-ציון לפי מה ששמעתי חובה בכל מקרה חל על כל נהג, זה ביטוח שהמדינה מכתיבה בו את הכללים
אבל צריך לבדוק אם וכמה זה נכון@YOLEVI כתב באשתי עשתה תאונה שרק אני הבעל הוא בעל הפוליסה בלבד מה עושים ?:
אבל צריך לבדוק אם וכמה זה נכון
זו ההזדמנות לבדוק את זה סוף סוף, נשמח לדעת את התוצאות.
ולגבי נזקי הממון - @יעקב-b אני באמת באמת משתתף בצערך, ומברך שהמקום ילא חסרונך, אבל עכשיו אני אזרה לך קצת מלח על הפצעים, אם אתה מסכים שדמי הלימוד היקרים שלך יסייעו לעוד כמה אנשים, שאולי ישכילו ללמוד מטעויות של אחרים ולא יתעקשו לעשות אותן בעצמם.
לא, נוסעים, בלי, ביטוח!!
תאונה זה דבר מאוד מאוד שכיח, ובימינו אפילו נזק קטן הוא אלפי שקלים, ונזק גדול הוא עשרות אלפי שקלים. ונזקי גוף רח"ל יכול להגיע למיליונים רבים, וזה דבר שיכול לערער משפחה שלמה לחלוטין!
יש סיכונים שלוקחים בחיים. את הסיכון הזה לא!!
שמרו את הקישור לשרשור הזה, לבא בתור שירצה לנסוע בלי ביטוח.
-
@YOLEVI כתב באשתי עשתה תאונה שרק אני הבעל הוא בעל הפוליסה בלבד מה עושים ?:
ולגבי נזקי הממון - @יעקב-b אני באמת באמת משתתף בצערך, ומברך שהמקום ילא חסרונך, אבל עכשיו אני אזרה לך קצת מלח על הפצעים, אם אתה מסכים שדמי הלימוד היקרים שלך יסייעו לעוד כמה אנשים, שאולי ישכילו ללמוד מטעויות של אחרים ולא יתעקשו לעשות אותן בעצמם.
לא, נוסעים, בלי, ביטוח!!
תאונה זה דבר מאוד מאוד שכיח, ובימינו אפילו נזק קטן הוא אלפי שקלים, ונזק גדול הוא עשרות אלפי שקלים. ונזקי גוף רח"ל יכול להגיע למיליונים רבים, וזה דבר שיכול לערער משפחה שלמה לחלוטין!
-
@יעקב-b חובה מקובל לומר שתקף לכל נהג בכל מקרה כמובן צריך לבדוק אם זה 100 אחוז אבל כך ידוע
לגבי ג ומקיף אין שום סיבה בעולם שישלמו לך…בשעת התאונה היא לא הייתה מבוטחת.
המקום ימלא חסרונך
אגב חבל על הכסף ששילמת עבור נהג נוסף לאחר התאונה…
-
לא, נוסעים, בלי, ביטוח!!
@EBA וכאן אני צריך לחזור בי מויכוח ישן איתך לגבי גיסי שהביטוח שילם על תאונה שאחיו עשה וטענת שאין כזה מצב
מה שקרה שם לאחר בירור שהוא ביקש לבטח רק את עצמו נהג יחיד והפקידה עשתה לו על כל נהג מגיל 24 בלי לשאול אותו וללא ידיעתו הוא היה בטוח שאחיו לא מבוטח ולמעשה כן היה ביטוח
@יעקב-b תעיין שוב בפוליסה אולי איכשהו קרה נס -
אגב חבל על הכסף ששילמת עבור נהג מזדמן לאחר התאונה…
אולי לחסוך בלגן מהמשטרה אם וכאשר
@יוני כתב באשתי עשתה תאונה שרק אני הבעל הוא בעל הפוליסה בלבד מה עושים ?:
את המשטרה זה לא מעניין כל עוד היה ביטוח חובה
-
@יוני כתב באשתי עשתה תאונה שרק אני הבעל הוא בעל הפוליסה בלבד מה עושים ?:
-
@אלעדי כתב באשתי עשתה תאונה שרק אני הבעל הוא בעל הפוליסה בלבד מה עושים ?:
לא היה עליה ביטוח חובה
-
-
כנראה כתבת לי משהו וקיוית שאני יקבל את זה בהתראה למייל, אבל אני לא מקבל התראות, אז תוכל לשלוח לי את זה ישירות למייל אם תרצה
-
@אלעדי כתב באשתי עשתה תאונה שרק אני הבעל הוא בעל הפוליסה בלבד מה עושים ?:
לא היה עליה ביטוח חובה
-
יש לי טויוטה פריוס פלוס שיש לי ביטוח מקיף רק על שמי אשתי באופן חד פעמי נהגה באוטו ועשתה תאונה צירפתי נהג מזדמן נוסף לשלושה ימים רק אחרי התאונה המשטרה הייתה מעורבת ואף הגיע אמבולנס ופינה אותה לבית חולים ב’'ה היה ניסים ונפלאות אך הרכב שלי והרכב השני ואף עוד רכב שהיה בצד נפגע באופן רציני
השאלה מה כן אני זכאי אם בכלל לקבל מביטוח אפילו שאני לא נהגתי בו