מזגן התקלקל עזרה
-
@מאיר-2 ממש לא אפילו לא בכיוון.
באזור 200-400 ש"ח החלק לבד בארץ.
מה סוג הרכב אבדוק לך מחו"ל במחיר טוב כולל משלוח -
@מאיר-2 תוכל לשלוח מספר שלדה ?
אתה יכול להיכנס לאתר “משומשת” ולרשום את מספר הרכב מופיע שם מספר שלדה. -
@מאיר-2 בבקשה זה המק"ט 871030C050 המפוח המתאים 200 ש"ח, תשים קופון ייצא לך יותר זול (BFIL28) 17 ש"ח הנחה.
זה חלק שאינו בטיחותי ולכן סיכוי גדול שיעבור במכס ללא בעיה. (בכל זאת לא לוקח אחריות) -
@מאיר-2 בבקשה זה המק"ט 871030C050 המפוח המתאים 200 ש"ח, תשים קופון ייצא לך יותר זול (BFIL28) 17 ש"ח הנחה.
זה חלק שאינו בטיחותי ולכן סיכוי גדול שיעבור במכס ללא בעיה. (בכל זאת לא לוקח אחריות) -
@DanielC כתב במזגן התקלקל עזרה:
871030C050
תודה רבה רבה אבל אני רואה כעת שהסיומת מק"ט זה 1 ולא 0 זה משנה?
-
אף פעם לא הזמנתי משם ואני קצת מבולבל איך זה עובד, צריך לשלם בדולרים דווקא? (הבנתי שמומלץ) כמה העלות הסופית? ואם אני רוצה את זה מהיר כמה זה עולה וגם מיסים אמרת שזה יכול להיתקע מה הכוונה? ועל הקופונים איך אני ממצה?
תודה לך @DanielC -
@מאיר-2
אם תשלם בדולרים אתה צריך לבדוק כמה עמלת המרה יש לך באשראי אם זה 0 שווה יותר בדולרים אם זה יותר בכיוון של
3% לא שווה@טייס-קרבי
ולגבי מיסים אין לך מיסים על כזה סכום קטן זה רק מ 75$ -
@טייס-קרבי
ולגבי מיסים אין לך מיסים על כזה סכום קטן זה רק מ 75$@טייס-קרבי תודה ומה לגבי שיטת משלוח ואיך אני רואה מחיר סופי
-
@טייס-קרבי תודה ומה לגבי שיטת משלוח ואיך אני רואה מחיר סופי
-
@מאיר-2 אין לך איפה לבחור את זה אתה פשוט מזמין וממתין עד שיעדכנו אותך לבוא לאסוף את המשלוח
@טייס-קרבי תודה רבה עוד שאלות האם אפשר לזרז משלוח בתשלום ואיפה מכניסים קופונים כי כעת כותב לי ככה בעלות ויש שם משלוח 88 ש’'ח

-
@טייס-קרבי תודה ומה לגבי שיטת משלוח ואיך אני רואה מחיר סופי
@מאיר-2 משלוח רגיל מגיע בד"כ כשבועיים אולי מעט יותר.
זה המחיר הסופי, תשים קופון ייצא לך יותר זול.
בדיקה של חלקים לרכב ע"י מספר שלדה כמו שכתב @קורולה-אברכים .
זה פחות מ 75$ ולכן לא צפוי לחול על זה מכס, אישור של משרד התחבורה נראה לי שלא צריך כי זה לא רכיב בטיחותי ברכב. כך שזה יעבור בלי בעיה ככל הנראה.
ההבדל בין קניה בדולר לשקל זה מזערי כי גם חברת האשראי תקח לך עמלת המרה. זה לא נפק"מ לעכב את ההזמנה