רכבים מענייינים שראיתם בכביש
-
@יוני כתב ברכבים מענייינים שראיתם בכביש:
המתחרה מרוסיה: אמבר יאנטר העממית
החשמלית הראשונה של רוסיה עוררה סערה בדצמבר האחרון, כשנחשפה רשמית בעולם. ובצדק, כי לצד שמה – אמבר יאנטר – היא נראית כאילו היא לקוחה מסרט אימה סובייטי. מהר מאוד היא זכתה ברוסיה לכינוי "המכונית המכוערת ביותר בעולם", אך זה רק גורם לי לפתח אליה רגשות של חיבה. יש משהו חמוד בפנסים הקטנים שלה, והמראה הכל כך משונה הזה. ואם אתם צופים הדוקים של המגזין, אתם בטח זוכרים שבעיני הצבע האדום גורם לכל רכב להיראות טוב יותר.
אם זה קצת יותר יסבר את האוזן, מדובר כרגע באב טיפוס של החשמלית העממית, שמפותח בידי החברה הרוסית אווטוטור. היא צפויה להגיע עם סוללה בגודל 25 קוט"ש, וטווח הנסיעה שלה טרם נחשף. לסוללה זו מצוות מנוע בהספק לא ידוע, ויש לה מהירות מירבית של 105 קמ"ש.
היצרנית מבטיחה שכל חלקי הרכב ייוצרו ברוסיה, וכי היא תצא לשוק כבר ב-2025. נחכה בכיליון עיניים.אני מוחה על הזילזול באחד מבחירי פורום הרכבים המועיל בעולם.
תודה על ההקשבה!
עריכה : תוך כדי כתיבה גם @EBA הצטרף בהשקט למחאה.🤝 -
@אושר-מתקרב כתב ברכבים מענייינים שראיתם בכביש:
@המפותח סוזוקי סווייס, האחות התאומה של הקורולה סטיישן הייבריד, והיא גם מיוצרת ע''י טויוטה כדי שסוזוקי תוכל לעמוד ביעדים של רכבים ירוקים
אגב, יש עוד רכב כזה, מיוצר בטויוטה עבור סוזוקי לאותה מטרה
נחש איזה...
בגרסה הסוזוקית הוא נקרא ''אקרוס''וזה? נראה כמו קורולה רגילה והסמל סוזוקי (מקווה שרואים מספיק טוב, צילמתי קצת מרחוק)
-
-
@אלוף-העולם-1 נכון, גם לי יש מזוודה של ג'יפ... וגם חולצה חח
-
@צילפינגים כתב ברכבים מענייינים שראיתם בכביש:
@EBA ויש גם מברגה של סוזוקי..
@צילפינגים כתב במיצובישי ספייס סטאר ודומיה - חוות דעת:
האטרז' שהיה פה מי שהגדיר אותו( לא זוכר מי זה) מנוע של מברגה בעגלה של סופר
קשור? 🤗 @לך-תדע .... סליחה על התיוג שלא לצורך... .
-
אאאהההמממממ....
-