רכבים מענייינים שראיתם בכביש
-
@שלמה כתב ברכבים מענייינים שראיתם בכביש:
תכלס יש בה משהו או שזו עוד וולוסטאר?
מנוע V6 בנפח 2.7
תכלס 170 כ"ס, הנעה קדמית והתנהגות בינונית
-
-
את זה ראיתם מתי שהוא? -
@חובק-עולם כתב ברכבים מענייינים שראיתם בכביש:
ראיתי עכשיו בכביש הונדה חדשה דומה לסיויק אבל נראית יותר מפוארת עם בית גלגל אחורי מכוסה למחצה.
מישהוא יודע איזה דגם זה ?אם הגלגל האחורי היה מכוסה למחצה הרי שמדובר בהונדה קלריטי וזה רכב מעניין מאד מכיוון שהוא שווק גם עם הנעה במימן [למי שלא יודע הנעה במימן היא פיתוח מיוחד של טויוטה בו ההנעה עצמה היא חשמלית והמימן רק יוצר חשמל ומטעין את הסוללה ולרכב אפס פליטת מזהמים וטויוטה שיחררה את כל הפנטנטים עליו ואת 20 שנות הפיתוח לשאר החברות כדי שיהיה יותר תחנות תידלוק למימן בעולם (דבר שלא כל כך קרה) בכל אופן היום יש הנעה במימן לטויוטה מיראי, הונדה קלריטי המוזכת ויונדאי נקסו ולעוד דגם של ב.מ.וו] אך הונדה קלריטי משווקת גם עם הנעה חשמלית מלאה וגם עם היבריד נטען ומנוע 1.5 , ובכך הונדה משווקת את כל גירסאות ההנעה המודרניות בדגם אחד וסביר להניח שראית אחת משני האחרונות
מלבד זאת יש להונדה היום שני דגמי סדאן ששוקו בישראל לאחרונה ביבוא מקביל ושניהם בכמויות קטנות האחת הונדה סיטי שהיא סוג של מיני עם באגז כמו מיצובישי אטראג ויש לה מנוע 1.5 אטמוספרי וכן הונדה אינסייט [שונה לחלוטין מהדגם הנפוץ] בעלת מבנה ליפטבק שהיא היברידית משודכת למנוע 1.5 אטמוספרי -
@Lexus כתב ברכבים מענייינים שראיתם בכביש:
הונדה קלריטי מפה
עליו כתבתי וכמו שאנחנו רואים הוא מחובר לשקע טעינה ולא מדובר בגירסת המימן שכנראה לא נראה בישראל בעתיד הקרוב אם כי הביאו לישראל משאית בעל תא דלק מימני של יונדאי וישנה תחנה לתדלוק מימן בסונול ביגור
-
@המפותח כתב ברכבים מענייינים שראיתם בכביש:
מה יכול להוות יותר מאברך מן המנין
"העושה סוכתו בראש העגלה או בראש הספינה כשרה ועולין לה ביום טוב" , סוכה ב. גאל תעקוף אותי אני לא רואה אותךהמאזדה הזאת כשרה? כן שלוש שתים שלוש ,זה לבוד -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@אושר-מתקרב כתב ברכבים מענייינים שראיתם בכביש:
@המפותח זה כנראה הבנדוד של המאזדה שחוזר מקמחא דפסחא...
זה מזכיר לי את האוטו נעל ע”ה שהיה בב”ב למי שזוכר