רכבים מענייינים שראיתם בכביש
-
@צילפינגים כתב ברכבים מענייינים שראיתם בכביש:
@Lexus כתב ברכבים מענייינים שראיתם בכביש:
הרכב לא מעניין, אבל המספר שלו...
איזה עולם קטן....
נפגשתי עם האוטו הזה ממש לפני דקות אחדות..לפי מראה הבניינים עושה לי רושם שזה +- באותו האזור
@יצחק-רשטונ כתב ברכבים מענייינים שראיתם בכביש:
@Lexus כתב ברכבים מענייינים שראיתם בכביש:
הרכב לא מעניין, אבל המספר שלו...
אם פעם תראה את הבעלים תברר איך זה , זה מאד מסקרן אותי
-
@EBA צודק בכל מילה נראה לי שהוא עשה את זה רק בשביל הפירסום או עליית המודעות לזה שזה מציק לאנשים שמפנים זבל בלילה או בשעות הבוקר המוקדמות ואכן בירושלים זו גם תופעה נפוצה באיזור השעות 3 בלילה מגיעות המשאיות יחד עם עם המשולים לחמור [הם כבר השתדרגו לחמורים ממש מאז עקידת יצחק..] ופשוט הופכים את העיניין לסיוט ממש לכל מי שבאיזור.. במיוחד עם הפחים הטמונים שעושים הרבה יותר רעש ומכות ברזל איומות וכ"ז באמצע הלילה..
-
@EBA כתב ברכבים מענייינים שראיתם בכביש:
נראה לך שזה עוזר?
כל אחד יכול לשדוד בנק עם רכב שכור?
מה פתאום, יש כללים ברורים בזה, המשטרה יכולה לקבל את פרטי השוכר תוך דקות.ברור שאפשר!
זה כמעט כמו לגלות את מיקומו של נסראללה ימ''ש
ולהבדיל את קלינרמן שכולנו התפללנו עליו ועדיין מתפללים.
אז למה לא מוצאים אותו? שאלה טובה...ולעינינו כל זה יקח מספיק זמן כדי לעכב את המשאית זבל
-
@ביתשמשניק
אכן, קוראים לזה הסבה.
לא משהו שקורה ללא מגע יד אדם.
ולעצם הנושא, אין למשטרה אופציה ('לבנה'...) לדעת מי המחזיק ברכב מכוח הבעלים, הכל תלוי בשיתוף הפעולה שלו, והתכוונתי בפירוש גם לחברות השכרה, וארחיק לכת לומר שגם לגבי ליסינג, אם כי יתכן ובליסינג יש אינדיקציות שיכולות ללמד על המחזיק ברכב, לא יודע... -
@EBA
ברור.
רק באתי למעט שאין איזה ממשק שמעדכן כל שוטר מקוף בטובא-זנגריא-תחתית ש"מוישה זוכמיר" שכר את הפיקנטו (נטולת הטמבון) בין 1:30 בלילה ל-1:19 בלילה (מנפלאות שעון החורף...).
ואגב, גם אילולי ההסבה הם אמנם ישלמו דו"ח כפול ומשולש (חברה), אבל יש להם את האשראי שלך, הם לא מדי לחוצים מזה... -
ותראו מה ראיתי אתמול- בשיטוטיי ביד 2....
-
@מאיר כתב ברכבים מענייינים שראיתם בכביש:
@לך-תדע כתב ברכבים מענייינים שראיתם בכביש:בין 1:30 בלילה ל-1:19 בלילה (מנפלאות שעון החורף...).
מעניין אם במקרה כזה מקבלים החזר מסיטיקאר...
יותר הגיוני שיחייבו אותך כאילו לקחת את זה לשנה שלימה... -
@אלוף-העולם-1 כתב ברכבים מענייינים שראיתם בכביש:
ותראו מה ראיתי אתמול- בשיטוטיי ביד 2....
המערכת וו גרירה זה לגרור את האוטו? -
@אלוף-העולם-1 כתב ברכבים מענייינים שראיתם בכביש:
היום, הייתי עם @המפותח היקר!
(כשמו כן הוא...)
בחצור הגליליתכע ודפקתם לי ברז... הייתם אמורים לקפוץ אלי.