קולנועית 4 מקומות?
-
@גיל לרייזרים של השטח מותר לנסוע בכביש?
איך מגדירים אותו כגולפית? כרכב תפעולי או כ…?
עריכה: מן הסתם זה מוגדר כ’טרקטורון’ מה שזה באמת… שמותר רק במושב/קיבוץ…
ככה יש לך בזה עוד שימוש חוץ מלקחת את הילדים לגן, אמנם זה הרבה יותר יקר מגולפיותאם במקרה יעלה הרצון אצלך לכתוב ע"כ, תוכל לכלול בנושא גם את הסאנשיין למיניהם, בעלי מס’ רישוי, אבל הבנתי שאפשר לנסוע בהם רק בעיר, ואפילו לא בין שני כפרים
-
@מאיר כתב בקולנועית 4 מקומות?:
אתה גר בתפרח?
בעפולה. אבל יש לי הרבה משפחה בתפרח.
@תלת-גוונא כתב בקולנועית 4 מקומות?:
@משה-שמחה אני כמעט הורדתי כמה כאלה…
אלו שנוסעים על הבימבה הזאת על 30 קמ’'ש בכביש של 70 ועוד בלי מודעות לכללי נהיגה בסיסיים זה סכנת נפשות!א. אני עם רשיון.
ב. דיברתי על בתוך העיר שמותר עד 50 קמ"ש.לגופו של ענין אם יש אגרת רישוי, וביטוח חובה, כבר יורד הרבה מהחיסכון והרעיון.
-
@מאיר כתב בקולנועית 4 מקומות?:
אתה גר בתפרח?
בעפולה. אבל יש לי הרבה משפחה בתפרח.
@תלת-גוונא כתב בקולנועית 4 מקומות?:
@משה-שמחה אני כמעט הורדתי כמה כאלה…
אלו שנוסעים על הבימבה הזאת על 30 קמ’'ש בכביש של 70 ועוד בלי מודעות לכללי נהיגה בסיסיים זה סכנת נפשות!א. אני עם רשיון.
ב. דיברתי על בתוך העיר שמותר עד 50 קמ"ש.לגופו של ענין אם יש אגרת רישוי, וביטוח חובה, כבר יורד הרבה מהחיסכון והרעיון.
@משה-שמחה כמדומה שאגרת הרישוי למוצרים כאלו היא כמה עשרות שקלים לשנה
לגבי מחירי ביטוח אני לא כ"כ יודע, אבל נראה לי שכל הרכבים המוזרים ביטוח החובה שלהם זול משמעותית מרכב קלאסי
לדוג’ ביטוח חובה לרכב אספנות הוא כמה מאות שקלים לשנה, אולי רייזרים שפרופיל הסיכון שלהם גבוה יותר הביטח יקר יותרלא שאני חושב שמישהו באמת עושה ביטוח לכזה דבר, אבל לא כדאי לעבור על החוק וק"ו שלא לקחת סיכון