עקיצה בקילומטראז' מה עושים?
-
עכשיו דברתי עם גיסי
הרכב מסוחר…
הוא התבאס כדבעי
האם למישהו יש רעיון איך להשיג את רשיונות הרכב הקודמים (או מידע על הק"מ) בקלות?@אבי-ים כתב בעקיצה בקילומטראז' מה עושים?:
עכשיו דברתי עם גיסי
הרכב מסוחר…
הוא התבאס כדבעי
האם למישהו יש רעיון איך להשיג את רשיונות הרכב הקודמים (או מידע על הק"מ) בקלות?אפשר לקבל רשיונות רכב קודמים במשרד הרישוי אבל צריך להגיע לשם פיזית בשביל זה
לא יצא לי לנסות בפועל אבל זה התשובה שקיבלתי ממשרד הרישוי כששאלתי אותם
במידה והיה שינוי בק"מ בין הטסטים תוכל לראות מתי זה בערך נעשה ולראות אם יש הוכחה שזה קשור לסוחר
מעניין אם אפשר לקרוא לוגים של המחשב רכב ולראות מתי נעשה השינוי
אם כן זה יכול להיות ראייה אמיתיתיש תופעה כזו של אנשים שלא מבינים שמתעקשים שהם יודעים יותר טוב
חבר שלי קנה רכב מסוחר למרות שאמרתי לו כמה פעמים שעדיף לפנות למישהו מאנש
בסוף הוא קנה מאיזה “צדיק” בחולון נראה לי אחרי חודש הוא כבר שילם למוסך את מה שהוא היה משלם למישהו משלנו שהיה מוצא לו רכב תקין
כמובן שגם הוא הלך למוסכניק שידוע בציבור כגנב ורק אח’'כ שהבעיות חזרו שמעתי על זה והזהרתי אותו לא להתקרב אליו יותר -
המשך הסיפור
אותו קרוב משפחה הלך למשרד הרישוי לבקש את הרישום והתברר שהק"מ עמד על 350,000!!!
ואז הורידו אותו ל150,000 ק"מ
הכל מתועד
הבעיה שהרכב לא היה רשום על במוכר אלא על “קרובת משפחה” (עדין לא ביררתי בדיוק מה ומי)
המכירה הייתה סוג של בע"פ ללא מסמכים אבל יש הקלטות
מה עושים הלאה
האם יש עו"ד שמתמחה בזה ויודע לפתור את זה במהירות, ללא סחבת וללא הוצאות מיותרות
@מיכלין-שמאי-רכב -
המשך הסיפור
אותו קרוב משפחה הלך למשרד הרישוי לבקש את הרישום והתברר שהק"מ עמד על 350,000!!!
ואז הורידו אותו ל150,000 ק"מ
הכל מתועד
הבעיה שהרכב לא היה רשום על במוכר אלא על “קרובת משפחה” (עדין לא ביררתי בדיוק מה ומי)
המכירה הייתה סוג של בע"פ ללא מסמכים אבל יש הקלטות
מה עושים הלאה
האם יש עו"ד שמתמחה בזה ויודע לפתור את זה במהירות, ללא סחבת וללא הוצאות מיותרות
@מיכלין-שמאי-רכב -
@אבי-ים אם כבר תייגת את @מיכלין-שמאי-רכב בודאי הוא יענה לך תשובה ממקום מקצועי, אבל נראה לי שגם הוא יציע לו שיפנה קודם למוכר וידרוש חזרה את הכסף.
-
היום סיפר לי מישהו שבתחילת דרכו הוא קנה טויוטה היילקס מסוחר בקרוב ל200 אלף שקל, הסוחר הציע ללכת למכון בדיקה שקרוב אליו, הנ"ל חשב שיהיה מספיק להתעקש על מכון אחר {שגם כן קרוב} והבדיקה עברה חלק והוא קנה …
לאחר כמה ימים הוא סר לדוד שלו שיש לו מוסך בצפון כדי שישים עין על הרכש החדש, הוא אומר לו “אני מקווה שעדיין לא קנית” “הרכב עברת תאונה קשה מאד שילדה התעקמה ונגזרה עד רמה של המון הלחמות וריתוכים”
למזלו של היהודי יש לו קרובי משפחה שהם בעומק של עולם התחתון בנתניה ואל אף שביומיום הוא לא נעזר בהם במקרה הזה הוא ביקש את עזרתם, עוד באותו היום נכנס לו לחשבון 250 אלף ש"ח .לא יודע אם יש איזה מסר מהסיפור הזה שיכול לעזור לך חוץ מ"עם נבל תתנבל" אבל זה היה נראה לי סיפור שיכול לעניין את הציבור הקדוש …
-
היום סיפר לי מישהו שבתחילת דרכו הוא קנה טויוטה היילקס מסוחר בקרוב ל200 אלף שקל, הסוחר הציע ללכת למכון בדיקה שקרוב אליו, הנ"ל חשב שיהיה מספיק להתעקש על מכון אחר {שגם כן קרוב} והבדיקה עברה חלק והוא קנה …
לאחר כמה ימים הוא סר לדוד שלו שיש לו מוסך בצפון כדי שישים עין על הרכש החדש, הוא אומר לו “אני מקווה שעדיין לא קנית” “הרכב עברת תאונה קשה מאד שילדה התעקמה ונגזרה עד רמה של המון הלחמות וריתוכים”
למזלו של היהודי יש לו קרובי משפחה שהם בעומק של עולם התחתון בנתניה ואל אף שביומיום הוא לא נעזר בהם במקרה הזה הוא ביקש את עזרתם, עוד באותו היום נכנס לו לחשבון 250 אלף ש"ח .לא יודע אם יש איזה מסר מהסיפור הזה שיכול לעזור לך חוץ מ"עם נבל תתנבל" אבל זה היה נראה לי סיפור שיכול לעניין את הציבור הקדוש …
@יצחק-רשטונ כתב בעקיצה בקילומטראז' מה עושים?:
לא יודע אם יש איזה מסר מהסיפור הזה שיכול לעזור לך
ב"ה אין לי שייכות לעולם התחתון
וגם כשאני מעביר בראש את דמותם של קרובי משפחתי אין אף אחד שקרוב להפחיד מישהו…
אבל בהחלט סיפור מעניין -
@מתלמד-0 לפעמים עדיף שזה יבוא בבום בשיא העוצמה עם עו"ד ועם איום שהוא עשה משהו פלילי
בלי שהוא יבוא מוכן ויתכונן בהתאם@אבי-ים ייתכן. אני בזמנו בסיפור שלי פניתי ישירות ונתקלתי בסחבת, אחרי המכתב מעורך הדין לא אגזים אם אומר שהם רדפו אחריי.
גם מהבחור שעשה את הפיגוע אצלי בבניין אף אחד לא האמין שייצא כסף, וחברת הניהול הייתה בכיוון של שמאי ועו"ד, אחרי ששוחחתי איתו והסברתי לו את המשמעות לגביו, הוא שילם בלי בעיות כארבע וחצי אלף ש"ח
-
@אבי-ים ייתכן. אני בזמנו בסיפור שלי פניתי ישירות ונתקלתי בסחבת, אחרי המכתב מעורך הדין לא אגזים אם אומר שהם רדפו אחריי.
גם מהבחור שעשה את הפיגוע אצלי בבניין אף אחד לא האמין שייצא כסף, וחברת הניהול הייתה בכיוון של שמאי ועו"ד, אחרי ששוחחתי איתו והסברתי לו את המשמעות לגביו, הוא שילם בלי בעיות כארבע וחצי אלף ש"ח