אני מחפש רכב זול אבל מנוע חזק לטיולי יער
-
@טוסון טוסון
-
אני צריך רכב זול עם מנוע חזק לא איכפת לי הניראות או האבזור אני רוצה אותו כדי לנסוע איתו ביער בלי שיהיה אכפת לי מכל מכה . בקיצר רכב שלא איכפת לי להרוס אותו אבל שיהיה חזק מספיק בשביל שטח
האם מישהו יכול לייעץ לי בעניין תודה… -
אני צריך רכב זול עם מנוע חזק לא איכפת לי הניראות או האבזור אני רוצה אותו כדי לנסוע איתו ביער בלי שיהיה אכפת לי מכל מכה . בקיצר רכב שלא איכפת לי להרוס אותו אבל שיהיה חזק מספיק בשביל שטח
@טוסון טוסון
@פתוח-לשמוע כתב באני מחפש רכב זול אבל מנוע חזק לטיולי יער:
טוסון
כמה הוא שותה ומה אני צריך לבדוק בו?
-
@פתוח-לשמוע כתב באני מחפש רכב זול אבל מנוע חזק לטיולי יער:
טוסון
כמה הוא שותה ומה אני צריך לבדוק בו?
-
חברה לא ממש הבנתם אותי אני לא רוצה אותו בתור רכב לקניות או לסתם נסיעות, אני צריך אותו נטו כדי לנסוע אם זה ביער ואני רוצה שיהיה רכב שלא יהיה לי בעיה אם עוד תקופה הוא יילך פייפען!!!. ולא אני לא רוצה ידני ואין לי עניין שיהיה 4X4… תודה לכולם.
-
@4PDA סוזוקי ויטארה דור ראשון מנוע עוצמתי ו4X4 אמיתי ישנו במחירים טובים ומחיר חלפים לא בשמים
@חובק-עולם בעינין הויטרה הבנתי שזה רק למבינים במכוניות כמו מוסכניקים שיודעים לטפל ברמה גבוהה רובם עם החלפת מנוע וגם אם אתה כזה לא מומלץ
המקור שלי זה מהכנופיה=ערוץ יוטיוב -
@חובק-עולם בעינין הויטרה הבנתי שזה רק למבינים במכוניות כמו מוסכניקים שיודעים לטפל ברמה גבוהה רובם עם החלפת מנוע וגם אם אתה כזה לא מומלץ
המקור שלי זה מהכנופיה=ערוץ יוטיובתחפש רכב לגרוטראלי
תעשה חיפוש חופשי ביד 2 -
האם מישהו יכול לייעץ לי בעניין תודה…@4PDA כתב באני מחפש רכב זול אבל מנוע חזק לטיולי יער:
האם מישהו יכול לייעץ לי בעניין תודה…יש לי חבר שמוכר ראב 4 2012 160 ק"מ ב32 אלף
-
ובא נגיד שאני עדיין לא סגור סופית על תקציב, אבל אין לי בעיה שיהיה או שיראה משטובה ואין לי עניין שיהיה גבוה.
@4PDA כתב באני מחפש רכב זול אבל מנוע חזק לטיולי יער:
ובא נגיד שאני עדיין לא סגור סופית על תקציב, אבל אין לי בעיה שיהיה או שיראה משטובה ואין לי עניין שיהיה גבוה.
יש לך עניין! רק שאתה עוד לא יודע את זה…
אם היית יודע כמה פעמים כבר פנו אלי (באזור צפת מירון…) חברה שנשבר להם הקרטר.ההמלצה שלי בשבילך זה קיה קארנס אלא שהוא ישתה לך המון.
אם לא אז אולי סוזוקי איגניס, מנוע קטן אבל גם הרכב קטן ויחסית גבוה, גילוי נאות: אין לי הכירות אישית עם הרכב הזה.
ובחרתי את הרכבים בתחתית הרשימה מבחינת מחירים, אם יש תקציב וודאי שעדיף טוסון. -
חברה לא ממש הבנתם אותי אני לא רוצה אותו בתור רכב לקניות או לסתם נסיעות, אני צריך אותו נטו כדי לנסוע אם זה ביער ואני רוצה שיהיה רכב שלא יהיה לי בעיה אם עוד תקופה הוא יילך פייפען!!!. ולא אני לא רוצה ידני ואין לי עניין שיהיה 4X4… תודה לכולם.
@4PDA כתב באני מחפש רכב זול אבל מנוע חזק לטיולי יער:
חברה לא ממש הבנתם אותי
איך תבין אם אתה לא מסביר?
מה התקציב? 5,000 או 30,000 הבדל גדול!
אתה רוצה רכב לשטח, לא צריך גבוה ולא 4*4, אז מה זה אומר רכב לשטח?יש אנשים שנוסעים עם קורולה ספייס (כמובן ליסינג) בשטח…
בקיצור כדי שנעזור לך תפרט בדיוק מה הצרכים שלך.
-
האם מישהו יכול לייעץ לי בעניין תודה…@4PDA לגבי הדרישה למנוע חזק מה הכוונה? שייתן לך להרביץ מהירות? בשטח טכני לרכב קל לא צריך יותר מ100 כ"ס- ראה ערך ג’ימני וטריוס שהם חיות שטח. ולגבי מהירות בשבילים כנ"ל. 100 קמ"ש בשבילים זה מהר מאוד מאוד. כמעט כל רכב יתן לך את זה
תקנה רכב הכי זול ביד 2 שעדיין נוסע תמלא לו מכל מלא. תכנס לשטח. תפרק לו את הטמבון מקדימה ומאחורה סע עד שיגמר המכל וזהו. ככה תהנה ויצא לך הכי זול. רק לפני זה תארגן חבר עם רכב שטח אמתי שיוכל לחלץ אותך אם תהמר יותר מדי על השרידות של הרכב.
לפי מה שאני מבין זה מה שאתה מחפש.
האמור אינו בא להמליץ מבחינה חוקית. -
תחפש רכב לגרוטראלי
תעשה חיפוש חופשי ביד 2@חובק-עולם כתב באני מחפש רכב זול אבל מנוע חזק לטיולי יער:
תקנה רכב הכי זול ביד 2 שעדיין נוסע תמלא לו מכל מלא. תכנס לשטח. תפרק לו את הטמבון מקדימה ומאחורה סע עד שיגמר המכל וזהו. ככה תהנה ויצא לך הכי זול. רק לפני זה תארגן חבר עם רכב שטח אמתי שיוכל לחץ אותך אם תהמר יותר מדי על השרידות של הרכב.
האמור אינו בא להמליץ מבחינה חוקית.@אלוף-העולם-1 כתב באני מחפש רכב זול אבל מנוע חזק לטיולי יער:
תחפש רכב לגרוטראלי
תעשה חיפוש חופשי ביד 2 -
@4PDA לגבי הדרישה למנוע חזק מה הכוונה? שייתן לך להרביץ מהירות? בשטח טכני לרכב קל לא צריך יותר מ100 כ"ס- ראה ערך ג’ימני וטריוס שהם חיות שטח. ולגבי מהירות בשבילים כנ"ל. 100 קמ"ש בשבילים זה מהר מאוד מאוד. כמעט כל רכב יתן לך את זה
תקנה רכב הכי זול ביד 2 שעדיין נוסע תמלא לו מכל מלא. תכנס לשטח. תפרק לו את הטמבון מקדימה ומאחורה סע עד שיגמר המכל וזהו. ככה תהנה ויצא לך הכי זול. רק לפני זה תארגן חבר עם רכב שטח אמתי שיוכל לחלץ אותך אם תהמר יותר מדי על השרידות של הרכב.
האמור אינו בא להמליץ מבחינה חוקית.@חובק-עולם
ההבדל הוא שרכב שנועד לגרואראלי זה רכב עם מיגונים והגבההות