המלצה לבוסטר התנעה עם משאבה
-
אני הזמנתי לאחרונה באלי 2 מוצרים מאותו מוכר, אחד הגיע והשני לא, הוא טען שזה אותו מס’ מעקב ואלי’ לא החזירו לי,
לא היה לי דרך ‘להוכיח’ שלא הגיע אלי
אבל פייפאל זיכו אותי מיידיתזה היה סכום נמוך, 2.5$, מעניין בסכומים גבוהים יותר איך ההגנה של פייפאל
כללית נהיה קשה עם אלי’
המשלוחים מגיעים למקומות רחוקים ואין אפשרות הפניה, או למרות ההפניה, -
אני הזמנתי לאחרונה באלי 2 מוצרים מאותו מוכר, אחד הגיע והשני לא, הוא טען שזה אותו מס’ מעקב ואלי’ לא החזירו לי,
לא היה לי דרך ‘להוכיח’ שלא הגיע אלי
אבל פייפאל זיכו אותי מיידיתזה היה סכום נמוך, 2.5$, מעניין בסכומים גבוהים יותר איך ההגנה של פייפאל
כללית נהיה קשה עם אלי’
המשלוחים מגיעים למקומות רחוקים ואין אפשרות הפניה, או למרות ההפניה,@רוכב-ומנהיג פייפל מצויין, השירות של אליאקספרס זוועה.
-
@רוכב-ומנהיג פייפל מצויין, השירות של אליאקספרס זוועה.
@DanielC ממש ככה,
אבל בעבר לדעתי היה יותר טוב
יש מה לעשות עם משלוחים שמגיעים לכל מיני פינות רחוקות?
אני אמור לבזבז שעה וחצי על מוצר של 2$?אגב, יש לך נסיון עם פייפאל בסכומים גבוהים יותר?
-
@יעקב-מ.-פינס יש לי כזה הרבה זמן, מניע גם כלים כבדים 7000A.
גם מנפח גלגלים, עושה את העבודה.@DanielC כתב בהמלצה לבוסטר התנעה עם משאבה:
גם מנפח גלגלים, עושה את העבודה.רציתי לציין שבזכותך הזמנתי את המוצר הזה ואני מאוד מרוצה הוא גם מניע בקלות וגם מנפח במהירות די סבירה. תודה רבה
@טכנולוג אתה המלצת לי עליו אז תודה גם לך. אגב ראיתי שכתבת שהזמנת אותו לצורך בדיקה מעניין אותי מה ההתרשמות שלך? -
@DanielC כתב בהמלצה לבוסטר התנעה עם משאבה:
גם מנפח גלגלים, עושה את העבודה.רציתי לציין שבזכותך הזמנתי את המוצר הזה ואני מאוד מרוצה הוא גם מניע בקלות וגם מנפח במהירות די סבירה. תודה רבה
@טכנולוג אתה המלצת לי עליו אז תודה גם לך. אגב ראיתי שכתבת שהזמנת אותו לצורך בדיקה מעניין אותי מה ההתרשמות שלך?@נהוראי אכן בוסטר מצויין וחזק רק עם חיסרון אחד שבגללו לא כתבתי עליו כלום - הקיבולת שלו רחוקה מאוד מהמוצהר היא כ8,000 מיליאמפר בלבד ואולי גם פחות מכך (הם כותבים 26,800) הנתון הזה מצריך טעינה לעיתים קרובות מאוד ולכן אני אישית לא המלצתי עליו אחרי שנחשפתי לנתונים האמיתיים שלו
-
שאלה קצת מוזרה אבל בתור פותח השרשור מותר לי

יש לי מטען נייד של אנקר שמוציא עד 90Wh מכיל כ25K mAh
יש לי אופציה להשתמש בו גם כבוסטר התנעה? -
שאלה קצת מוזרה אבל בתור פותח השרשור מותר לי

יש לי מטען נייד של אנקר שמוציא עד 90Wh מכיל כ25K mAh
יש לי אופציה להשתמש בו גם כבוסטר התנעה? -
@יעקב-מ.-פינס לא.
לבוסטר יש בקר מיוחד שמאפשר לו להוציא בשניה אחת אפילו 50 וואט ובמטען נייד אין את הבקר הזה
וחוץ מהנ"ל צריך שקע מיוחד שאליו מתחברים התנינים והוא אינו קיים במטען נייד@טכנולוג בשעת הדחק התנעתי עם בטריה של מקיטה
אבל כנראה לא היה חסר הרבה למצבר -
@טכנולוג בשעת הדחק התנעתי עם בטריה של מקיטה
אבל כנראה לא היה חסר הרבה למצבר -
@נהוראי אכן בוסטר מצויין וחזק רק עם חיסרון אחד שבגללו לא כתבתי עליו כלום - הקיבולת שלו רחוקה מאוד מהמוצהר היא כ8,000 מיליאמפר בלבד ואולי גם פחות מכך (הם כותבים 26,800) הנתון הזה מצריך טעינה לעיתים קרובות מאוד ולכן אני אישית לא המלצתי עליו אחרי שנחשפתי לנתונים האמיתיים שלו
-
@טכנולוג כתב בהמלצה לבוסטר התנעה עם משאבה:
כ8,000 מיליאמפר בלבד ואולי גם פחות
וואווו זה מדהים איזה שקר גס באלי אקספרס!!
כמה פעמים אפשר תכלס להניע עם כזה דבר?
(אני הנעתי פעם אחת ונפחתי 4 גלגלים ולא ירד לי מאומה מהסוללה)הנתונים שאני אומר הם בבדיקה שלי עם מכשיר שמראה כמה וואט נכנס לבוסטר יתכן שאצלך זה שונה (השאלה גם האם הגלגלים היו ריקים לגמרי? וכן האם המצבר היה ריק? אני משער שלא ולכן זה לא כל כך אינדיקציה)
כמות ההנעות תלויה במצב המצבר כמה הוא ריק ומה הגודל של המנוע זה יכול להיות פעמיים ויכול להיות גם חמש-שש אבל לא עובר את ה10 להערכתי -
הנתונים שאני אומר הם בבדיקה שלי עם מכשיר שמראה כמה וואט נכנס לבוסטר יתכן שאצלך זה שונה (השאלה גם האם הגלגלים היו ריקים לגמרי? וכן האם המצבר היה ריק? אני משער שלא ולכן זה לא כל כך אינדיקציה)
כמות ההנעות תלויה במצב המצבר כמה הוא ריק ומה הגודל של המנוע זה יכול להיות פעמיים ויכול להיות גם חמש-שש אבל לא עובר את ה10 להערכתי -
הנתונים שאני אומר הם בבדיקה שלי עם מכשיר שמראה כמה וואט נכנס לבוסטר יתכן שאצלך זה שונה (השאלה גם האם הגלגלים היו ריקים לגמרי? וכן האם המצבר היה ריק? אני משער שלא ולכן זה לא כל כך אינדיקציה)
כמות ההנעות תלויה במצב המצבר כמה הוא ריק ומה הגודל של המנוע זה יכול להיות פעמיים ויכול להיות גם חמש-שש אבל לא עובר את ה10 להערכתי@טכנולוג כתב בהמלצה לבוסטר התנעה עם משאבה:
כמות ההנעות תלויה במצב המצבר כמה הוא ריק ומה הגודל של המנוע זה יכול להיות פעמיים ויכול להיות גם חמש-שש אבל לא עובר את ה10 להערכתי
שזה מספיק לאדם הממוצע בשופי
זה גם יכול להניע רכבים גדולים (רנו טראפיק ודומיו)? -
כמות ההנעות תלויה במצב המצבר כמה הוא ריק ומה הגודל של המנוע זה יכול להיות פעמיים ויכול להיות גם חמש-שש אבל לא עובר את ה10 להערכתי
זה גם יכול להניע רכבים גדולים (רנו טראפיק ודומיו)?@נהוראי כתב בהמלצה לבוסטר התנעה עם משאבה
לא בטוח שזה מספיק לאדם הממוצע כי אם המצבר ריק ממש זה יגמר בהנעה אחת מקסימום שתיים
זה גם יכול להניע רכבים גדולים (רנו טראפיק ודומיו)?
אמור להיות שכן לא היה לי עדיין רכב כזה לנסות עליו אבל מה שניסיתי עבד מעולה ונראה שהוא אכן חזק
-
@נהוראי כתב בהמלצה לבוסטר התנעה עם משאבה
לא בטוח שזה מספיק לאדם הממוצע כי אם המצבר ריק ממש זה יגמר בהנעה אחת מקסימום שתיים
זה גם יכול להניע רכבים גדולים (רנו טראפיק ודומיו)?
אמור להיות שכן לא היה לי עדיין רכב כזה לנסות עליו אבל מה שניסיתי עבד מעולה ונראה שהוא אכן חזק
-
@פתוח-לשמוע שם זה מתאים אבל יש לך את זה
@טכנולוג זה לא דופק את הבטריות?
-
@טכנולוג זה לא דופק את הבטריות?
-
@פתוח-לשמוע שם זה מתאים אבל יש לך את זה
שם זה מתאים אבל יש לך את זה
פשוט חיברתי שתי חוטי חשמל רגילים לפלוס למינוס