צמיגים - סינים או מערביים? - נושא חם!
-
-
קודם כל צמיגים זה הדבר החשוב ביותר ברכב !!! כיצד ??? החתיכות גומי האלו שבדרך כלל רק 15 סמ רבוע מהם נוגע בכביש הם אלו שמחברים בין הרכב שלך לכביש ולפעמים גם לכביש רטוב ,
זה נוגע להאצה זה נוגע לפניה והכי חשוב זה נוגע לבלימה .
ולכן כמובן שברמה העקרונית כדאי להשקיע בצמיגים הטובים ביותר , הבעיה שלפעמים גם אם מאד רוצים הארנק לא מאפשר ,
בכל אופן יש חברות פרמיום כמו מישלן , גודייאר , פיראלי , קונטיננטל , ברידגסטון , טויו יוקאואמה וכו , ויש חברות מרכז כמו פאלקן , קליבאר , רייקאן , דאנלופ , וכו ולכל אחת מהחברות יש מגוון של סדרות עם רמה שונה וגם דגשים שונים כגון אחיזה , נוחות , חיסכון וכו ויש כמובן את הצמיג הסיני שהוא גם מתחלק לשני רמות , יש את הזול ביותר באוטו דיפו ויש איכותי יותר שימכרו לך בפנצרייה שמכבדת את עצמה .
יש חברה שבעבר הייתה ישראלית שנקראת אליאנס והיום נמכרה ליוקואמה היפנית והצמיגים שלהם made in japan במחיר דיי שפוי , אני אישית בונה עליהם לכשהצטרך ,
מכאן רק לך נשאר להחליט מה אתה רוצה לקנות -
@יצחק-רשטונ כתב בצמיגים - סינים או מערביים? - נושא חם!:
ולכל אחת מהחברות יש מגוון של סדרות עם רמה שונה וגם דגשים שונים כגון אחיזה , נוחות , חיסכון
אני עכשיו לפני קניית רביעיית מישלן מחר בעז”ה איזה דגשים אני צריך להשים חוץ מזה שהם לא ישנים? עבור טיוטה יאריס 2013
-
@YOLEVI כתב בצמיגים - סינים או מערביים? - נושא חם!:
אני עכשיו לפני קניית רביעיית מישלן מחר בעז”ה איזה דגשים אני צריך להשים חוץ מזה שהם לא ישנים? עבור טיוטה יאריס 2013
אני מאמין שעבור יאריס אין הרבה אופציות , סביר להניח שהאופציה היחידה תהייה מסדרת פרימסי , עיקר הסדרות המיוחדות נוגעות בעיקר לצמיגים בעלי חתך נמוך שם יש צמיגי ספורט וגם צמיגי סליקס , למשל למאזדה 3 ספיריט בעלי חתך 45 יש או מישלן פרימסי או מישלן פילוט ספורט .
תכלס על גבי הצמיג יש דירוג שהתקן האירופי מחייב שמחולק לשלש קטגוריות 1 רמת רעש 2 חסכון בדלק 3 בלימה בכביש רטוב ,תוכל לראות בעצמך -
@יצחק-רשטונ בעיקרון כבר קניתי אותם אבל סתם בשביל הידיעה איך זה כתוב רמות הרעש החיסכון והבלימה?
כרגע כתוב 88 H כמדומה לי -
@YOLEVI כתב בצמיגים - סינים או מערביים? - נושא חם!:
רמות הרעש החיסכון והבלימה
זה לא כתוב על הצמיג
כל צמיג עובר מבחני בלימה ורעש ומקבל דירוג
ככל שהעומס מהירות יותר גבוה יש יותר סיכוי לצמיג שקט -
@ראובן-שבתי איפה אפשר למצוא את המידע הזה?
-
@קינג-קומפיוטר כתב בצמיגים - סינים או מערביים? - נושא חם!:
@ראובן-שבתי איפה אפשר למצוא את המידע הזה?
באתרי השוואות צמיגים
או שאתה חיפוש על צמיג ספציפי מאמין שיש הרבה אתרים שיתנו לך מידע כזה -
@ראובן-שבתי אתה מכיר אתר נוח להשוואות?
-
@קינג-קומפיוטר כתב בצמיגים - סינים או מערביים? - נושא חם!:
@ראובן-שבתי אתה מכיר אתר נוח להשוואות?
אני יחפש לך בינתיים באתר הזה תוכל למצוא דירוג של כל צמיג
https://tires4u.co.il -
@ראובן-שבתי זה לא עובד באתרוג נורמלי אבל כן עובד בנטפרי
-
שתי נקודות ברשותכם:
-
לגבי ההמלצה לקוד מהירות גבוה מהרצוי, קחו בחשבון שהרבה פעמים כדי שהצמיג יקבל קוד מהירות גבוה יותר מייצרים אותו קשיח יותר מה שיכול לפגוע באחיזה ובנוחות.
-
לגבי ההמלצה על מישלן. הסדרה הזולה של מישלן שאותה בד"כ ימכרו לכם יחסית בזול נקראת מישלן גרין / מישלן אנרג'י סייבר או שמות דומים. מדובר בצמיגים גרועים שכנראה היתרון היחיד שלהם יהיה חיסכון כלשהו בדלק. ברור שאין עניין להשקיע בצמיג כזה. הדגמים הטובים שלהם נקראים פיילוט ספורט ופרימסי 4.
-
-