פריוס , שותה וצמאה לשמן !!
-
@נייטרון-חפשי מה זה התוסף הזה יש לך מושג
בגלל שיש לי שמן ממש זול ולקנות את הסמיך זה כבר כבד עליי -
@נייטרון-חפשי כתב בפריוס , שותה וצמאה לשמן !!:
יש תוסף שמצמיג את השמן
מה לא ברור? אא"כ אתה מדבר על משהו אחר.
המספרים של השמן 5/W30 וכדו' זה מידות צמיגות ככל שיותר גבוה יותר צמיגי. -
@נייטרון-חפשי אני שואל מה השם של התוסף
-
@יוסי-התחכמוני כתב בפריוס , שותה וצמאה לשמן !!:
בגלל שיש לי שמן ממש זול
חבל מאוד שמן זול גורם לצריכת דלק גבוהה יותר ולבלאי מואץ למנוע ולביצועים נמוכים שמן איכותי זה הדבר האחרון שהייתי חוסך בו מעבר לכך שהפער בכסף בין שמן זול לשמן איכותי הוא של כמה עשרות בודדות של שקלים שמחזירים את עצמם בחיסכון בדלק
-
@יוסי-התחכמוני תעשה חיפוש 'תוסף דבש לשמן' וכדו'
-
@נייטרון-חפשי אווו תודה, זה עזר לי מאוד אעדכן מה יסתדר
לגבי טכנולוג אני במצב שאם יגידו ששמן קנולה יעבוד, לא אהסס ולמי שיש פריוס מבין את המצוקה.
@נייטרון-חפשי שאלה על מה שענית לי נקוי מצערת , משהוא מסביר כאן בפורום איך עושים את זה לבד זה אפשרי בכלל
עונה לך מכאן בגלל שאני עדיין תינוק בפורום אין לי אפשרות לכתוב חופשי יש הגבלות עד המוניטין -
@נייטרון-חפשי ובכל אופן אני ממליץ לפני תוספים וכו' , מתי החלפת פלגים? וקויילים? ניקוי מצערת או EGR?
-
@נייטרון-חפשי אווו תודה, זה עזר לי מאוד אעדכן מה יסתדר
לגבי טכנולוג אני במצב שאם יגידו ששמן קנולה יעבוד, לא אהסס ולמי שיש פריוס מבין את המצוקה.אתה טועה כי יש לך רכב מצויין שס"ה דורש תחזוקה יותר גבוהה, אם אתה לא דרייווער חבל לקחת סיכון על נזק למנוע.
-
לגבי טכנולוג אני במצב שאם יגידו ששמן קנולה יעבוד, לא אהסס ולמי שיש פריוס מבין את המצוקה.
חישוב פשוט:
נניח שהרכב שלך עכשיו לוקח אחד ל15 ועם שמן איכותי יותר הוא יקח אחד ל16 (לדעתי הוא יקח אפי' אחד ל17 אבל נניח ככה)
ל1000 ק"מ זה 62.5 ו 66 ליטר דלק בהתאמה פער של כ25 ש"ח ובהנחה והרכב שלך שותה ליטר שמן ל1000 ק"מ (שזה ממש המון) אז 25 ש"ח לליטר שמן זה אפילו יותר מהפער בין שמן זול לשמן איכותי ואתה מרוויח ששמרת על המנוע ואולי כך הוא גם יאכל פחות שמן -
@יוסי-התחכמוני
זה שהרכב שותה, זה המצאות השאלה מה עושים התוסף הזה נראה לכם מסוכן ???קוראים לזה תוסף דבש, עולה 80 ש"ח.
אני לפני טיפול, נראה לי אחרי הטיפול אני אשים את זה ונראה. -
@יוסי-התחכמוני יכול גם לפנות אלי במייל