קוד תקלה P0340
-

אשמח לשמוע מבעלי הניסיון והידע מה אני אמור לעשות עם זה?
תודה רבה!
-

תודה רבה!
@קורולה-אברכים כתב בקוד תקלה P0340:

תודה רבה!
איזה רכב מדובר ?
הקוד הזה הוא מתריע על חיישן גל זיזים
זאת אומרת תזמון מנוע לא נכונה
זה יכול המון דברים
שאלה מה התסמינים של הרכב כרגע
האוטו לא מניע ?
האוטו מניע ונכבה?
תפרט קצת יותר -
@קורולה-אברכים כתב בקוד תקלה P0340:

תודה רבה!
איזה רכב מדובר ?
הקוד הזה הוא מתריע על חיישן גל זיזים
זאת אומרת תזמון מנוע לא נכונה
זה יכול המון דברים
שאלה מה התסמינים של הרכב כרגע
האוטו לא מניע ?
האוטו מניע ונכבה?
תפרט קצת יותר@המפותח כתב בקוד תקלה P0340:
תפרט קצת יותר
לפני חודש אולי הוא היה מניע רק אחרי ניסיון אחד או שניים, לקחתי אותו למישהו שיבדוק את המצבר ואמר שהוא תקין.
בנוסף נדלקת לי מידי פעם נורת eps שנכבית כשאני מכבה את האוטו .
יש לי גם נורת מנוע עם קוד תקלה p0700.חוץ מזה האוטו נוסע רגיל (לדעתי) .
מדובר על קרניבל 2011 דיזל. -

תודה רבה!
-
ביום שישי נסעתי לאחת מערי הגליל העליון, קצת לפני שהגעתי פתאום האוטו לא סחב, נסע על 40, ירדתי לשוליים והמשכתי ככה עם וינקרים.
בעיר עצמה (עליות) האוטו נסע ממש לאט, היו גם כמה שניות שבהן הוא פמפם - נסע ‘בצעדים’, שניה לפני שהגעתי למחוז חפצי האוטו חזר לטיבו. כנ’‘ל במוצ’'ש, כרגע הוא גם נוסע בסדר גמור.
הלכתי למכון גירים, לא היה לו כל כך זמן לבדוק, הוא רק בדק בקטנה ואמר שהטורבו עובד. הוא גם טוען שזה לא גיר.יכול להיות שזה קשור לאותו קוד תקלה?
אמרו לי שרוב הסיכויים שזה חיישן הטורבו, איך יכול להיות שהוא חזר לעבוד טוב(?)? -
למה לנחש אם יש לך קוד תקלה שבבירור אומר מה התקלה ?
עשית טיימינג לאחרונה ? אולי לא שמו את השן במקום המדויק.
אם לא עשית - חיישן קאמשפט תקול. (לפני שאתה מחליף חיישן תבדוק את החיבורים של החיישן אולי התרופף)@DanielC כתב בקוד תקלה P0340:
סבבה, את הקוד הזה גיליתי במקרה (כשבאתי לכבות מנורה אחרת), האוטו נסע יפה עד ליום שישי, אני רוצה לדעת אם אחרי שאתקן אוכל לנסוע בלי לפחד להתקע בדרך עם מטלטליי וצאצאיי, זה לא נשמע דבר נעים.
לכן אני שואל האם מה שקרה לי בשישי אמור להיות קשור לאותה תקלה? כי אמרו לי שאולי זה קשור לטורבו.
-
@DanielC כתב בקוד תקלה P0340:
סבבה, את הקוד הזה גיליתי במקרה (כשבאתי לכבות מנורה אחרת), האוטו נסע יפה עד ליום שישי, אני רוצה לדעת אם אחרי שאתקן אוכל לנסוע בלי לפחד להתקע בדרך עם מטלטליי וצאצאיי, זה לא נשמע דבר נעים.
לכן אני שואל האם מה שקרה לי בשישי אמור להיות קשור לאותה תקלה? כי אמרו לי שאולי זה קשור לטורבו.
@קורולה-אברכים היה לי חבר שהרכב קרטע לו בנסיעה מהצפון למרכז בדיקה עם סורק העלתה מספר באחד הצילינדרים, החלפתי פלאגים העניין הסתדר.
אחרי יומיים הוא אמר לי שוב הרכב מקרטע, אמרתי לו שאפשר לנחש ולהחליף חלקים אבל כדאי להמתין לנסוע עוד פעם פעמיים בכדי שיעלה קוד תקלה, וכך היה אחרי כמה נסיעות בודדות נדלקה נורת תקלה סורק הוציא תקלה בחיישן קרנק, החלפתי לו ומאז יותר משנה לא חזר התקלה.
עד עכשיו לך לא היה קוד תקלה ויכלת לנחש ניחושים אבל עכשיו כשיש לך קוד תקלה כדאי להתמקד ולתקן מה שמחשב הרכב אומר לך שתקול בלי ניחושים.
תתחיל בלהחליף חיישן קאמשפט