איזה רכב הייתם בוחרים
-
אם היו מציעים לכם מאזדה 3 או יונדאי טוסון קיה אלנטרה או סובארו xv מה הייתם לוקחים הן מבחינת צריכת דלק והן מבחינת נוחות נסיעה. כולם עם אותם נתונים פחות או יותר שנתון 2017, ק"מ באזור 100,000?
@ntzntz350 כתב באיזה רכב הייתם בוחרים:
אם היו מציעים לכם מאזדה 3 או יונדאי טוסון קיה אלנטרה או סובארו xv מה הייתם לוקחים הן מבחינת צריכת דלק והן מבחינת נוחות נסיעה. כולם עם אותם נתונים פחות או יותר שנתון 2017, ק"מ באזור 100,000?
יונדאי אלנטרה
כנראה שהייתי בוחר בXv לא בגלל חסכון בדלק -
אם היו מציעים לכם מאזדה 3 או יונדאי טוסון
קיהיונדאי אלנטרה או סובארו xv מה הייתם לוקחים הן מבחינת צריכת דלק והן מבחינת נוחות נסיעה. כולם עם אותם נתונים פחות או יותר שנתון 2017, ק"מ באזור 100,000?אמינות מאזדה או סובארו
נוחות זה תלוי אם הנוחות שלך היא ברכב מנהלים או בישיבה גבוהה
אם אתה לא אוהב לשבת גבוה אז אלנטרה, למרות שגם בXV אין תחושה של ג’יפ
אם אתה אוהב גובה אז טוסון או XV (אם הטוסון 2017 הוא כמו 2021, אז הוא מאוד נח למרות שהמושב האמצעי לא מספיק רחב בכלל)
צריכת דלק כנראה האלנטרה או המאזדה תיקח
ממה שזכור לי יש בעיית אמינות במנועים של הטוסון מהשנים האלו
וגם אני כמו @אליה הייתי בוחר בXV (מנוע 2.0) אבל לא בגלל הדלק -
אם היו מציעים לכם מאזדה 3 או יונדאי טוסון
קיהיונדאי אלנטרה או סובארו xv מה הייתם לוקחים הן מבחינת צריכת דלק והן מבחינת נוחות נסיעה. כולם עם אותם נתונים פחות או יותר שנתון 2017, ק"מ באזור 100,000?אמינות מאזדה או סובארו
נוחות זה תלוי אם הנוחות שלך היא ברכב מנהלים או בישיבה גבוהה
אם אתה לא אוהב לשבת גבוה אז אלנטרה, למרות שגם בXV אין תחושה של ג’יפ
אם אתה אוהב גובה אז טוסון או XV (אם הטוסון 2017 הוא כמו 2021, אז הוא מאוד נח למרות שהמושב האמצעי לא מספיק רחב בכלל)
צריכת דלק כנראה האלנטרה או המאזדה תיקח
ממה שזכור לי יש בעיית אמינות במנועים של הטוסון מהשנים האלו
וגם אני כמו @אליה הייתי בוחר בXV (מנוע 2.0) אבל לא בגלל הדלק -
@ntzntz350 אני לא שמעתי
כמה מהר? אולי זה בגלל שנוסעים איתו בשטח משא"כ הטוסון (לא מהדור של עד 2010) שאי אפשר לרדת איתו לשטח בכלל
וגם אם כן זה יוצא 1700 ש"ח בשנה וחצי במקום ב3 שנים
נישט גיפערלאך
ההבדל בעלויות הדלק הרבה יותר גבוה (ולא לטובת הXV אא"כ מסיבים אותו לגז) -
@ntzntz350 אני לא שמעתי
כמה מהר? אולי זה בגלל שנוסעים איתו בשטח משא"כ הטוסון (לא מהדור של עד 2010) שאי אפשר לרדת איתו לשטח בכלל
וגם אם כן זה יוצא 1700 ש"ח בשנה וחצי במקום ב3 שנים
נישט גיפערלאך
ההבדל בעלויות הדלק הרבה יותר גבוה (ולא לטובת הXV אא"כ מסיבים אותו לגז) -
@טוסון כתב באיזה רכב הייתם בוחרים:
ההבדל בעלויות הדלק הרבה יותר גבוה (ולא לטובת הXV אא"כ מסיבים אותו לגז)
יש יותר גרוע מטוסון?..
@aiib יש חילוק גדול בין הטוסון עד 2010 לשני הדורות האחרונים של הטוסון
טוסון 2021 אפילו לא היברידי, לוקח אחד ל13-14 בנסיעה בינעירונית מופרעת מאוד
וXV די דומה לטוסוןאולי רק הרכב של ההורים שלי, אתמול תיגזזתי אותו ב40 ליטר (כמעט בטוח שבאותה משאבה מהפעם הקודמת), כשהטריפ היה על 240 ק"מ מהפעם הקודמת
@aiib כתב באיזה רכב הייתם בוחרים:
עד 2010
כולל?
אותו דבר
אח"כ הפסיקו להביא אותם לארץ כמדומה עד 2017 שאז זה כבר רכב אחר לגמרי -
@aiib יש חילוק גדול בין הטוסון עד 2010 לשני הדורות האחרונים של הטוסון
טוסון 2021 אפילו לא היברידי, לוקח אחד ל13-14 בנסיעה בינעירונית מופרעת מאוד
וXV די דומה לטוסוןאולי רק הרכב של ההורים שלי, אתמול תיגזזתי אותו ב40 ליטר (כמעט בטוח שבאותה משאבה מהפעם הקודמת), כשהטריפ היה על 240 ק"מ מהפעם הקודמת
@aiib כתב באיזה רכב הייתם בוחרים:
עד 2010
כולל?
אותו דבר
אח"כ הפסיקו להביא אותם לארץ כמדומה עד 2017 שאז זה כבר רכב אחר לגמרי -
אני הייתי בוחר בxv חד משמעית.
רכב נוח בטירוף ועם הנעה כפולה ויכולות שטח. תענוג של רכב.
לגבי הצמיגים, הוא עם הנעה כפולה שקצת שוחקת את הצמיגים אבל זה סבבה.
אגב, אתה יכול לעשות סקר (בנושא חדש) ולקבל יותר תוצאות מדויקות
-
אני הייתי בוחר בxv חד משמעית.
רכב נוח בטירוף ועם הנעה כפולה ויכולות שטח. תענוג של רכב.
לגבי הצמיגים, הוא עם הנעה כפולה שקצת שוחקת את הצמיגים אבל זה סבבה.
אגב, אתה יכול לעשות סקר (בנושא חדש) ולקבל יותר תוצאות מדויקות
@מאיר יש לך ניסיון עם שלושת הגרסאות שלו?
ידני 1.6 ו2.0,
כי אני מכיר רק את ה1.6 ורכב שעבר די הרבה בחיים (279KKM) והוא קצת חלש בכביש (נתיב אמצעי, לא שמאלי), שומר על המהירות אבל מרעיש בהאצה ויש קצת תחושה של חוסר כח, אבל מה אפשר לצפות ממנוע 1.6 עם 114 כ"ס לרכב ששוקל כמעט 2 טון -
@טוסון בעיקר בגלל נראות חיצונית ופנימית, שתיהם אמינים הטוסון צורך מעט פחות דלק.
אני לא מדבר על השנתונים הנמוכים יותר שיש להם מנוע כמו של ספורטאז’ שמפתח בוצה ונזרקים למגרש הגרוטאות@DanielC כתב באיזה רכב הייתם בוחרים:
@טוסון בעיקר בגלל נראות חיצונית ופנימית,
באמת נראה יותר חדשני ויוקרתי והXV קצת יותר פשוט
שתיהם אמינים הטוסון צורך מעט פחות דלק.
באמינות לדעתי יש פער לטובת הXV (לא לייחס היכרות לשם המשתמש, אני מכיר יותר את ה @טוסון הישנות, ועוד יותר את הXV)
-
@DanielC כתב באיזה רכב הייתם בוחרים:
@טוסון בעיקר בגלל נראות חיצונית ופנימית,
באמת נראה יותר חדשני ויוקרתי והXV קצת יותר פשוט
שתיהם אמינים הטוסון צורך מעט פחות דלק.
באמינות לדעתי יש פער לטובת הXV (לא לייחס היכרות לשם המשתמש, אני מכיר יותר את ה @טוסון הישנות, ועוד יותר את הXV)
-
ידני 1.6 ו2.0,
כי אני מכיר רק את ה1.6 ורכב שעבר די הרבה בחיים (279KKM) והוא קצת חלש בכביש (נתיב אמצעי, לא שמאלי), שומר על המהירות אבל מרעיש בהאצה ויש קצת תחושה של חוסר כח, אבל מה אפשר לצפות ממנוע 1.6 עם 114 כ"ס לרכב ששוקל כמעט 2 טון -
ידני 1.6 ו2.0,אין לי ניסיון עם אף אחת מהן, אבל קראתי הרבה על הרכב וראיתי סירטונים שלו בשטח טכני יחסית. בועז קורפל בזמנו הצהיר עליו שהוא ‘משפיל במפרים’…