נורת מצבר שנדלקה
-
@אנונימוס כתב בנורת מצבר שנדלקה:
אמור להיות שתי רצועות מהמנוע כמדומני
נכון אבל ברכב הזה יש רצועה אחת (שמגיעה לאלטרנטור) ובמקום השניה (שנקראת רצועת טיימינג) יש שרשרת
ואני אוסיף על דבריך ואומר שכאשר הרצועה נקרעה או שהאלטרנטור נהרס פירוש הדבר שאין טעינה למצבר או שיש טעינה נמוכה זה לא אומר שהרכב לא יכול לנסוע זה כן אומר שמערכות ברכב שעובדות על חשמל לא יעבדו כראוי (ובכלל זה גם הגיר הרובוטי או הבלמים) אם יגמר החשמל במצבר אבל בד"כ בנסיעה בינעירונית יש סל"ד גבוה שמצליח לייצר מעט חשמל והרכב יסע כרגיל אבל כשתגיע לאזור עירוני שאז נוסעים בסל"ד נמוך אין מספיק חשמל ואז ההילוך לא יעבור או שהבלמים יהיו קשים ללחיצה בקיצור כל מה שעובד על חשמל ולא מכני עלול לקרטע ולכן אם אין לך בוסטר או שאתה אדם שלא אוהב הפתעות והרפתקאות אז עדיף לטפל מיידית ועד אז לא לנסוע
(כאשר זה קרה לי הייתי צריך את הרכב כמה ימים ורק אח"כ החלפתי אלטרנטור אז נסעתי עם בוסטר עוצמתי ברכב וכשראיתי שהמצבר נחלש הייתי מטעין אותו כמה דקות באמצעות הבוסטר וממשיך בנסיעה🤭) -
-
בתכלס, נניח והבעיה היא לא רצועה, אתם ממליצים לקנות את החלק לבד ולשלם על התקנה?
-
@YKingsmart כתב בנורת מצבר שנדלקה:
@טכנולוג כתב בנורת מצבר שנדלקה:
@YKingsmart באיזה אזור בארץ אתה?
היא בצפת... תבין את הבעיה
ואוו רציתי להפנות אותך למישהו במרכז אבל זה לא רלוונטי
-
אם אלה המחירים שם אז אין לך מנוס חוץ מלעשות את מה שהצעת
-
@YKingsmart בקורולה מאוד קל להחליף לבד רק בסוף צריך קצת ספרי קרבורטור כי אם לא הבית מצערת שוכח את הקידוד והרכב נכבה וכדאי להטעין את המצבר עם מטען מצברים
-
נכון אבל ברכב הזה יש רצועה אחת (שמגיעה לאלטרנטור) ובמקום השניה (שנקראת רצועת טיימינג) יש שרשרת
ואני אוסיף על דבריך ואומר שכאשר הרצועה נקרעה או שהאלטרנטור נהרס פירוש הדבר שאין טעינה למצבר או שיש טעינה נמוכה זה לא אומר שהרכב לא יכול לנסוע זה כן אומר שמערכות ברכב שעובדות על חשמל לא יעבדו כראוי (ובכלל זה גם הגיר הרובוטי או הבלמים) אם יגמר החשמל במצבר אבל בד"כ בנסיעה בינעירונית יש סל"ד גבוה שמצליח לייצר מעט חשמל והרכב יסע כרגיל אבל כשתגיע לאזור עירוני שאז נוסעים בסל"ד נמוך אין מספיק חשמל ואז ההילוך לא יעבור או שהבלמים יהיו קשים ללחיצה בקיצור כל מה שעובד על חשמל ולא מכני עלול לקרטע ולכן אם אין לך בוסטר או שאתה אדם שלא אוהב הפתעות והרפתקאות אז עדיף לטפל מיידית ועד אז לא לנסוע
(כאשר זה קרה לי הייתי צריך את הרכב כמה ימים ורק אח"כ החלפתי אלטרנטור אז נסעתי עם בוסטר עוצמתי ברכב וכשראיתי שהמצבר נחלש הייתי מטעין אותו כמה דקות באמצעות הבוסטר וממשיך בנסיעה🤭)גם כשהרצועה קרועה בנסיעה בינעירונית המצבר יטען? וא''כ איך?
-
אם אלה המחירים שם אז אין לך מנוס חוץ מלעשות את מה שהצעת
יש המלצה מאיפה?
-
(כאשר זה קרה לי הייתי צריך את הרכב כמה ימים ורק אח"כ החלפתי אלטרנטור אז נסעתי עם בוסטר עוצמתי ברכב וכשראיתי שהמצבר נחלש הייתי מטעין אותו כמה דקות באמצעות הבוסטר וממשיך בנסיעה🤭)גם כשהרצועה קרועה בנסיעה בינעירונית המצבר יטען? וא''כ איך?
ודאי שלא, עיקר דברי נאמרו כשהאלטרנטור מזייף, בנוגע לרצועה כבר אמרתי שניתן לראות בקלות ואם אכן היא קרועה אז יש לך רק את החשמל שכבר קיים במצבר ושוב בנסיעה בינעירונית כמעט אין שימוש בחשמל לעומת נסיעה עירונית
-
מי נתן לה את המחיר?
ומי זה החשמלאי?
אולי עדיף שתפנה אותה אלי, המייל שלי מופיע בפרופיל, (שלח לי מספר ונדבר).
אני אבדוק מתח דבר ראשון.
ובקשר לחשמלאי ידוע לי על שתיים בצפת שמחזיקים בתואר הזה אבל אני מפנה אנשים לעאמר בעכברה אפילו שהוא........ אבל אני מעדיף לדאוג לפרנסתם של יהודים יר"ש רבים מאשר לפרנסתו של חילוני אחד(שהוא......)
אני מסייג את דברי כי סוף סוף עם אחד מהם אין לי מספיק היכרות וגם על השני שמעתי לימוד זכות (אפילו שלא חייבים ע"פ דין) שזה לא הוא זה הבן שלו!
ואם כבר אז - מוסכים מומלצים בצפת 1. יחזקאל בבר יוחאי אמין וישר באופן בלתי תקין בתחום! 2. אברהם מרום באיזור התעשיה.
ובלי להכליל כמובן, ייתכן שיש עוד אנשים טובים (שתי אלה שומרי תו"מ, לשיקולך)הפוסט נערך וקוצץ
-
@נייטרון-חפשי כתב בנורת מצבר שנדלקה:
שזה לא הוא זה הבן שלו.........!
כמה שזה נפוץ
עיין ערך שוק ד' מינים אחד פותח 5 שולחנות ושם בהם את הבנים שלו -
@נייטרון-חפשי כתב בנורת מצבר שנדלקה:
מי נתן לה את המחיר?
ומי זה החשמלאי?אני חייגתי כמובן... לא היא, קבסה בכנען אמר 1600 ש''ח כולל הרכבה, מקורי משופץ
אולי עדיף שתפנה אותה אלי, המייל שלי מופיע בפרופיל, (שלח לי מספר ונדבר).
תודה, אשלח, ונדבר בערב בעז"ה
אני אבדוק מתח דבר ראשון.
ובקשר לחשמלאי מה שידוע לי יש בצפת שתיים שמחזיקים בתואר הזה אבל אני מפנה אנשים לעאמר בעכברה אפילו שהוא........ אבל אני מעדיף לדאוג לפרנסתם של יהודים יר"ש רבים מאשר לפרנסתו של חילוני אחד(שהוא......)
אני מסייג את דברי כי סוף סוף עם אחד מהם אין לי היכרות (מאז שפעם אחת הוא החליט בלי להסתכל שהלך לי המפוח, בסוף בעיות חיבור) וגם על השני שמעתי לימוד זכות (אפילו שלא חייבים ע"פ דין) שזה לא הוא זה הבן שלו.........!לעכברה אין מצב שהיא תגיע, מזייד מעכברה אמר שהוא מוכן לבוא בעצמו, אבל הוא לא ידע להגיד לי שום דבר בקשר לאיכות חלקים שהוא מספק...
ואם כבר אז - מוסכים מומלצים בצפת 1. יחזקאל בבר יוחאי אמין וישר באופן בלתי תקין בתחום!
לא מכיר, אשמח למספר
- אברהם מרום באיזור התעשיה (חרדי).
הוא אשר אמר לי או המקורי עם הקורייאני, או עבודה ב200
-
-
קבסה בכנען אמר 1600 ש''ח כולל הרכבה, מקורי משופץ
עליו שמעתי שהוא טוב אבל יקר
-
@נייטרון-חפשי שלחתי לך מיילים אתה לא זמין שם... אני ישמח שתענה
-
@YKingsmart
שומו שמיים!!!
על זה הוקם הפורום!!
מוסכניקים ניידים בירושלים לוקחים על זה 350 ש"ח!!! -
@מיישה כתב בנורת מצבר שנדלקה:
@YKingsmart
שומו שמיים!!!
על זה הוקם הפורום!!
מוסכניקים ניידים בירושלים לוקחים על זה 350 ש"ח!!!על שיפוץ אלטרנטור?
-
@YKingsmart
שומו שמיים!!!
על זה הוקם הפורום!!
כן, יש מחרטה בתלפיות שאתה שם את האלטרנטור הדפוק, משלם 100 ש"ח בערך, ומקבל במקום משופץ.
-
@YKingsmart
שומו שמיים!!!
על זה הוקם הפורום!!
כן, יש מחרטה בתלפיות שאתה שם את האלטרנטור הדפוק, משלם 100 ש"ח בערך, ומקבל במקום משופץ.
אז על מה ה350 של המוסכניק נייד? כלול?