נהג חדש שנסע מעל המהירות המותרת
-
@MEM כתב בנהג חדש שנסע מעל המהירות המותרת:
צריך לבקש מנהג אחר שיצהיר שהוא נהג באותו זמן
לכאו’ בסיפור הנ"ל זה היה שוטר ולא מצלמה
-
אגב יש מישהו שזה קרה לו שיודע לומר בדיוק מה התהליך?
כי לי עדיין לא הודיעו רשמית שאני צריך לעבור תיאוריה אבל אני לא יכול לחדש את הרשיון ואני צריך להגיע למשרד הרישוי, השאלה אם זה מה שהם הולכים להגיד לי, וא"כ בשביל מה אני צריך להגיע עד לשם, למה הם לא יכולים לומר את זה בטלפון? -
@תודה-השם כתב בנהג חדש שנסע מעל המהירות המותרת:
השאלה אם עכשיו אחרי שכבר שילמתי את הדו"ח אני יכול להצהיר כזה דבר
@יוני כתב בנהג חדש שנסע מעל המהירות המותרת:
@תודה-השם כתב בנהג חדש שנסע מעל המהירות המותרת:
השאלה אם עכשיו אחרי שכבר שילמתי את הדו"ח אני יכול להצהיר כזה דבר
לא.
עם תשלום הדו"ח - הכל נגמר. הודאה באשמה.@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בנהג חדש שנסע מעל המהירות המותרת:
אוי זה חידוש מפחיד!!
כמה שקראתי כל מדריך שיצא מתחת ידך.
ואגב אכן למדתי המון המון לנהוג על פי החוקים.בשביל זה אני כאן, לחדש חידושים, שנזכה לחדש בתורה.
כשאני כותב סיטואציה במדריך, אני לא ממציא אותה, אני מתאר תרחיש מציאותי.
והנה הדוגמא לפנינו, כמו שציטטתי בסוף הפוסט הזה, שזה ממש “מצא את ההבדלים”. -
@חיים-ברזל כתב בנהג חדש שנסע מעל המהירות המותרת:
ופה מגיע השאלה מה זה מהירות מופרזת
1 קמ"ש מעל המותר.
(טכנית יש הפחתה של 5 קמ"ש במדידות השונות, אבל בסיכום הסופי - 1 קמ"ש מעל המותר)לאפוקי ממהירות בלתי סבירה שזו מהירות בתוך המהירות המותרת, אך אינה סבירה ביחס לתנאי הדרך, למשל דרך עירונית צפופה ואתה נוסע על 48 קמ"ש.
והסברתי את זה כמה פעמים בעבר. -
@מאיר כתב בנהג חדש שנסע מעל המהירות המותרת:
@גיל כתב בנהג חדש שנסע מעל המהירות המותרת:
1 קמ"ש מעל המותר.
אפילו 50.5 יהיו שנתיים נוספות.
אתה דקדקן, כר @גיל .
-
@תודה-השם קרה לי לצערי. אתה פונה למשרד התחבורה באופן פיזי, קובע מבחן תיאורה, עובר בהצלחה בס"ד- ומשלם אגרה לשנתיים כמו נהג חדש . לפני כן אי אפשר לשלם את האגרה ומימילא אתה בלי רשיון.
אני אישית לא הצלחתי לקבוע תור למשרד התחבורה אז הגעתי בלי תור וסיפרתי לשומר את הסיפור. הוא לקח לי את הרשיון נכנס פנימה אחר כמה דקות חזר אמר לי שהחסימה התבטלה ורק לעשות תאוריה ולשלם את האגרה. וכך הוה.