מחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה
-
@simon כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
סיטרואן חדשה מהנילונים בכל 60000₪,
איזה? התכוונת הנחה של 60K או עלות של 60K?
@aiib כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
@simon כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
היה פרסום לאחרונה על מבצע של החל מ57000₪ לא בדקתי שנתון ופרטים נוספים,
נראה לי הבאנר רץ בכל רגע או בפרוג -
@aiib כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
היה פרסום לאחרונה על מבצע של החל מ57000₪ לא בדקתי שנתון ופרטים נוספים,
נראה לי הבאנר רץ בכל רגע או בפרוג -
@simon לא ראיתי שעלו c4 של 7 מקומות לכביש ב2024 ו2025 בכ"א לא נראה לי שיש הנחה של 120k מהמחירון
@טוסון כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
@simon לא ראיתי שעלו c4 של 7 מקומות לכביש ב2024 ו2025 בכ"א לא נראה לי שיש הנחה של 120k מהמחירון
הנה כעת מצאתי פרסומת דומה (או שהקודמת הוחלפה) בקצת יותר יקר
https://lp7.opl.co.il/citroen/?utm_source=clika&utm_medium=banner_clika&UcId=3300&UsId=18172&UaId=48984&Utype=capsule -
@טוסון כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
https://lp7.opl.co.il/citroen/?utm_source=clika&utm_medium=banner_clika&UcId=3300&UsId=18172&UaId=48984&Utype=capsule -
@מיישה כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
בני ברק
לא הייתי כותב כך בצורה גורפת
לאחרונה ממש עזרתי לגיסי לקנות גרנדיס במצב מצוין מאברך בבני ברק והמוסכניק אמר לי שהרכב במצב מצוין
נכון שהוא אמר שצריך להחליף שמן ופילטר בזריזות אבל עדיין הרכב בכללי היה במצב מצוין וגיסי ממש נהנה מהרכב
הגבתי על בני ברק משום מעשה שהיה…@מיישה כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
דוגמא מוצלחת
תרשה לי להאיר את תשומת לבך, ב2 דוגמאות שהבאת המספר של הרכב מחוק
אני אישית לא אוהב את זה, מה יש למוכר להסתיר? כדאי אולי להתקשר לברר אבל זה סיבה לבדוק יותר שזה לא סוכן או משהו אחר שיש להסתיר@יוסי-לוי כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
אני אישית לא אוהב את זה, מה יש למוכר להסתיר? כדאי אולי להתקשר לברר אבל זה סיבה לבדוק יותר שזה לא סוכן או משהו אחר שיש להסתירלתשומת ליבך
לאחרונה ראיתי (לא זוכר איפה) שתפסו כמה נוכלים שלקחו מספרי רכב מתמונות ביד 2 והעבירו את הרכבים על שמם בצורות שונות ומשונות ואף לקחו הלוואות עליהם וכו’ וכו’ שאר מרעין בישין
כך שמומלץ אכן בכל פרסומת למחוק את מספר הרישויתשאל אותי מה ההבדל בין רכב שעומד למכירה לרכב סתם שרואים ברחוב ואפשר גם אז להעתיק את מספר הרכב כנ"ל, איני יודע ולגנבים פתרונים.
-
@יוסי-לוי כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
אני אישית לא אוהב את זה, מה יש למוכר להסתיר? כדאי אולי להתקשר לברר אבל זה סיבה לבדוק יותר שזה לא סוכן או משהו אחר שיש להסתירלתשומת ליבך
לאחרונה ראיתי (לא זוכר איפה) שתפסו כמה נוכלים שלקחו מספרי רכב מתמונות ביד 2 והעבירו את הרכבים על שמם בצורות שונות ומשונות ואף לקחו הלוואות עליהם וכו’ וכו’ שאר מרעין בישין
כך שמומלץ אכן בכל פרסומת למחוק את מספר הרישויתשאל אותי מה ההבדל בין רכב שעומד למכירה לרכב סתם שרואים ברחוב ואפשר גם אז להעתיק את מספר הרכב כנ"ל, איני יודע ולגנבים פתרונים.
-
@פנחסוביץ כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
תשאל אותי מה ההבדל בין רכב שעומד למכירה לרכב סתם שרואים ברחוב ואפשר גם אז להעתיק את מספר הרכב כנ"ל,
ביד2 מופיע גם מספר פלאפון ועיר מגורים של הבעלים…
-
פוסט זה נמחק!