מדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב
-
-
@טכנולוג כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:
התכוונתי לזה מתאם מצת שמתחבר לכל בוסטר
אני הזמנתי את זה ויש לי בוסטר JS10 שגם אותו הזמנתי כמובן בזכותך
אבל החלק הזה לא עובד עם הקומפרסור של באזוס אולי הוא צורך יותר חשמל כי בדקתי בכמה בוסטרים וזה לא עבד -
-
@נהג-אלוף כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:
@טכנולוג @גיל
אשמח לעצתכם.
מה עדיף קומפרסור חשמלי כמו שמובא כאן בעלות של 100/110 שקלים,
או הקומפרסור המומלץ ע"י @גיל מאוטו דיפו הנ"ל,
שהוא מכני בעל שתי בוכנות גם בעלות של 110 ש"ח.
למעיישה מה עדיף חשמלי או מכני?..
כמובן שמבחינת נפח אין שאלה בכלל…חשמלי יותר נחמד מבחינת זה שהוא עוצר ומסמן כשהגיע לכמות שצריך אבל לדעתי עדיף מכני בעל שני בוכנות אחד הדברים הכי מעצבנים כשיש פנצר זה הזמן שצריך לכות עד שמנפח ואתה חושב אולי זה קרע ולא חור כי הוא לא מנפח ולוקח לו מלא זמן לכן לדעתי הקומפרסור מאייס של שני בוכנות מומלץ ביותר זה חזק מהיר וטוב
-
@טכנולוג @גיל
אשמח לעצתכם.
מה עדיף קומפרסור חשמלי כמו שמובא כאן בעלות של 100/110 שקלים,
או הקומפרסור המומלץ ע"י @גיל מאוטו דיפו הנ"ל,
שהוא מכני בעל שתי בוכנות גם בעלות של 110 ש"ח.
למעיישה מה עדיף חשמלי או מכני?..
כמובן שמבחינת נפח אין שאלה בכלל…חשמלי יותר נחמד מבחינת זה שהוא עוצר ומסמן כשהגיע לכמות שצריך אבל לדעתי עדיף מכני בעל שני בוכנות אחד הדברים הכי מעצבנים כשיש פנצר זה הזמן שצריך לכות עד שמנפח ואתה חושב אולי זה קרע ולא חור כי הוא לא מנפח ולוקח לו מלא זמן לכן לדעתי הקומפרסור מאייס של שני בוכנות מומלץ ביותר זה חזק מהיר וטוב
-
חוץ מהנפח שזה תופס בתא מטען…
לא כזה גדול
ואם יש לך קצת יותר מקום איפה שהגלגל רזרבי זה יכנס שם בלי בעיה -
@טכנולוג כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:
התכוונתי לזה מתאם מצת שמתחבר לכל בוסטר
אני הזמנתי את זה ויש לי בוסטר JS10 שגם אותו הזמנתי כמובן בזכותך
אבל החלק הזה לא עובד עם הקומפרסור של באזוס אולי הוא צורך יותר חשמל כי בדקתי בכמה בוסטרים וזה לא עבד@דני-מערכות ברוב הבוסטרים הוא עובד אבל באמת אתה לא הראשון אני מכיר כמה שזה לא עובד בהם
המתאם שיש לך הוא ליציאת הdc או ליציאה הכחולה של התנינים (ec5)?@נהג-אלוף בדיוק כפי שאמר המאסטר @המאעסטר הקומפרסור בעל שתי הבוכנות ודאי עדיף הוא מאסיבי ומנפח מהר מאוד כל השאר נחמדים ויפים אבל זזים הרבה יותר לאט
יש רק קומפרסור אחד של באזוס שהוא דיגיטלי והוא בעל שתי בוכנות (עדיין לא מהיר כמו ההוא של אייס) החסרון היחיד שלו הוא שהוא עובד על סוללה יחסית קטנה וכשהיא מתרוקנת הוא לא שימושי עד לטעינה הבאה
נמצא בקישור הזה אבל נכון לעכשיו הוא לא זמין -