בקשה: חולץ הגה (יש דבר כזה)
-
@נייטרון-חפשי תודה על הרצון לעזור. זו לא בעיה של חומרה. זה חיבור OBD סטנדרטי, אבל כאמור רק כלי ייחודי של מיצובישי יכול לגשת לנתונים לקרוא ולשנות אותם, לכן אני מסופק אם מה שהצעת, יעיל במקרה שלי.
-
@מתלמד-0 ולמה אתה לא מגלה איזה רכב???.
@נייטרון-חפשי כבר מעלה לכאן vin,ערכי nox, היסטוריית טיפולים תביעות ותדלוקים, קילומטראז’ עדכני, דוחות מהירות, טלפון וחניה של המיצובישי. אה סליחה, כמעט שכחתי שצריך לפרט כאן גם מה אכל בעליה הנוכחי שזה בעצם אני, לארוחת הבוקר
-
@מתלמד-0 ולמה אתה לא מגלה איזה רכב???.
@נייטרון-חפשי כתב בבקשה: חולץ הגה (יש דבר כזה):
ולמה אתה לא מגלה איזה רכב???.
טוב, אם זה מעניין אותך (וזה באמת משהו נדיר ומעניין לסקרנים בלבד) תאשר לי ואכתוב לך בפרטי.
-
טוב, אם זה מעניין אותך (וזה באמת משהו נדיר ומעניין לסקרנים בלבד) תאשר לי ואכתוב לך בפרטי.
-
-
@מתלמד-0 ממש לא מעניין, רק רציתי לעזור, לא רוצה לא צריך!
@נייטרון-חפשי היקר! זה ברור לי כשמש שרצית לעזור, ולכן הדגשתי שכתבתי מיצובישי, וזה לא באמת רלוונטי איזה דגם בדיוק, כי רק mut 2 עובד עם רכבים קשישים, ואם יש לי אותו הוא יעבוד עם כל דגם.
בגלל ששאלת פעמיים מדוע איני מגלה זה גרם לי לענות לך בהומור
ול@אלכסנדר ששאל אם זה L300? לא, זה אמנם שבע מקומות אבל לא L300 המיתולוגי. -
@נייטרון-חפשי היקר! זה ברור לי כשמש שרצית לעזור, ולכן הדגשתי שכתבתי מיצובישי, וזה לא באמת רלוונטי איזה דגם בדיוק, כי רק mut 2 עובד עם רכבים קשישים, ואם יש לי אותו הוא יעבוד עם כל דגם.
ול@אלכסנדר ששאל אם זה L300? לא, זה אמנם שבע מקומות אבל לא L300 המיתולוגי. -
ול@אלכסנדר ששאל אם זה L300? לא, זה אמנם שבע מקומות אבל לא L300 המיתולוגי.@מתלמד-0 כתב בבקשה: חולץ הגה (יש דבר כזה):
שאלתי פעמיים כי אני נימוסי, באמת התחשק לי לכתוב שמי שלא מציין בפתיחת נושא איזה רכב שיחפש את החברים שלו!
נמאס לי מהסודיות הזו, מילא שאתה אנונימי אני מבין, אבל זה שכל אחד כאן מסתיר איזה רכב יש לו כאילו זה סוד מדינה… בערך כמו ללכת לרופא ולספר לו שכואב לי הבטן אבל אני לא מגלה איפה.
אז אתה יכול לכתוב שאתה לא רוצה לציין/שזה לא משמעותי לדעתך, אבל התגובה שלך, במחילה, ‘לא מצחיק’.ומחילה אם הגזמתי אבל דרכת על יבלת, זה יושב אצלי כבר הרבה זמן והסיבה היחידה שלא פתחתי על זה נושא זה כי פחדתי שהכתיבה שלי לא תעמוד בכללי הפורום… (וגם כי זה בטח לא יעזור).
ואני לא יהיה ‘הולך רכיל מגלה סוד’ אכתוב איזה רכב זה…
-
@מתלמד-0 כתב בבקשה: חולץ הגה (יש דבר כזה):
שאלתי פעמיים כי אני נימוסי, באמת התחשק לי לכתוב שמי שלא מציין בפתיחת נושא איזה רכב שיחפש את החברים שלו!
נמאס לי מהסודיות הזו, מילא שאתה אנונימי אני מבין, אבל זה שכל אחד כאן מסתיר איזה רכב יש לו כאילו זה סוד מדינה… בערך כמו ללכת לרופא ולספר לו שכואב לי הבטן אבל אני לא מגלה איפה.
אז אתה יכול לכתוב שאתה לא רוצה לציין/שזה לא משמעותי לדעתך, אבל התגובה שלך, במחילה, ‘לא מצחיק’.ומחילה אם הגזמתי אבל דרכת על יבלת, זה יושב אצלי כבר הרבה זמן והסיבה היחידה שלא פתחתי על זה נושא זה כי פחדתי שהכתיבה שלי לא תעמוד בכללי הפורום… (וגם כי זה בטח לא יעזור).
ואני לא יהיה ‘הולך רכיל מגלה סוד’ אכתוב איזה רכב זה…
@נייטרון-חפשי זה רכב מהבודדים בארץ ישר יזהו אותו האאאא אתה מתלמד…