איך אפשר להשתמש במזגן על חום???
-
@YOLEVI כתב באיך אפשר להשתמש במזגן על חום???:
האמת שלא ניסיתי אבל כמדומה לי שבאויר חיצוני זה עושה אויר קר (לא כמו המדחס אבל זה בהחלט לא חימום)
זה נכון שכשהמזגן מקבל את האויר מבחוץ הוא בעצם עובד פחות יעיל כי הוא כל הזמן מטפל באויר 'חדש', משא"כ כשהוא מטפל באותו אויר ע"י אויר פנימי, אך בד"כ לא יהיה מדובר בקיצוניות של קור-חום, אלא יותר ופחות.
הצורך באויר חיצוני הוא, כפי שציין @אבי-ים מאחר והאויר שמגיע מבחוץ הוא יבש לעומת האויר שמגיע מבפנים שהוא בד"כ לח, ורק מגביר את האדים (לעומת מזגן מכובה, לדוגמה).
ברכבים רבים הפעלת 'הפשרת חלונות' מעבירה את המזגן באופן אוטומטי לשימוש באויר חיצוני.תודה על העצה אני ינסה.
מה זה חלונית התרסיס הכחול של סנו?אכן, זה:
(גם המקבילים עושים עבודה דומה, כולל הנוזל שמשות לרכב, אם כי הוא פחות חזק בד"כ מאחר והוא אמור לא להזיק לצבע של הרכב...) -
-
@יוסי-לוי כתב באיך אפשר להשתמש במזגן על חום???:
סה להפעיל על מצב הפשרת אדים עם אוויר חם כשהוא על רוח חזקה ולאט לאט כל האדים ילכו ואח"כ אפשר להוריד לאוויר חלש והאדים לא יחזרו
זה מה שהיה ידוע לי וניסיתי את זה מס' דקות עד שזה היה סכנת נפשות לנהוג כך
לאט לאט כל האדים הלכו רק בחלק התחתון ביותר של השמשה -
@YOLEVI
הדרך היעילה (והיחידה שבאמת הצלחתי בה) להפשיר אדים קשים היא באמצעות אויר חיצוני, אם נסכים על כך (למעט הסוגריים, זו חויה אישית שלי בלבד...) הרי שנותר רק לבדוק מה גורם למזגן לא לחמם במצב זה של אויר חיצוני, וזה הנושא והגדרת הבעיה.
זו דעתי וידיעתי (הדלה), מותר לחלוק. -
הפעולה בהדלקת המדחס בחום היא להוסיף לחות,
@YOLEVI החלפת מסנן מזגן לפני 10000 יכולה מאוד להיות הסיבה במיוחד אם הדליקו הרבה מזגן בחורף (יכול להיות שסתום בחלקו ולכן יש שינויים במצבים תמיד תוכל להוציא את תא הכפפות לפתוח את מגירת הפילטר ולראות מה המצב שם עכ''פ העלות היא כ20 שקלים
עוד כיון למחשבה אם במקרה החלפת לאחרונוה מולטימדיה יכול להיות שהזזת את השרול אויר שמגיע מהמזגן עד השמשה -
@Mazda כתב באיך אפשר להשתמש במזגן על חום???:
לא הבנתי למה לא להשתמש במדחס
כמו שכתבתי בפוסט הראשון השימוש במדחס מוריד את האדים אך מוציא אויר קר וכשאני מחזיר לחום שוב נהיים אדים אז כל הזמן אני צריך לזגזג מקור לחום
@לך-תדע כתב באיך אפשר להשתמש במזגן על חום???:
להפשיר אדים קשים היא באמצעות אויר חיצוני
אני אכן ינסה את זה ביום קר אך כמו שאמרתי שנראה לי שזה גרם לאויר להיות קריר אז שוב זה משחק של קור וחום כל הזמן
@שלמה כתב באיך אפשר להשתמש במזגן על חום???:
עוד כיון למחשבה אם במקרה החלפת לאחרונוה מולטימדיה יכול להיות שהזזת את השרול אויר שמגיע מהמזגן עד השמש
אני פשוט יבדוק את עצמת הרוח מהפתחים שליד השמשה
-
המזגן על החום הסתדר ועובד עכשיו?
איך נתת לחץ?@לך-תדע כתב באיך אפשר להשתמש במזגן על חום???:
שהוא לא פועל
למה?
הפוך אויר מבחוץ יותר קר מבתוכו הוא בטצפרטורה יותר טובה -
@אני-אני-אני אתה צריך לתת הסבר
החלון בפנים הרכב מנסה להשוות טמפרטורה עם הצד החיצוני של החלון לכן אויר קר מפשיר את האדים מהר יותר
שימו לב שתמיד חימום מגביר את האדים ואז מנטרל אותם
במקרה המדובר משהו (כנראה לדעתי) מפריע לאויר להיזרק על החלון -
@אני-אני-אני
שאלה כאשר החלפתי מסנן ובאחד אחורים מול הנהג אין תזוזה של רוח מה עושים החיצוני שמאל תקין אחד לפניו לא מוציא גם אחרי פירוק כל הפלסטיקה לא מרגיש שום רוח , בפריוס -
@YOLEVI כתב באיך אפשר להשתמש במזגן על חום???:
לאחר שעשיתי ניקוי רדיאטור פנימי הפעלתי בשמחה ובששון את המזגן על חום (מתי שקר בחוץ כמובן) אבל זה גורם לאדים ממש חזקים על השמשה, כמובן שהסטתי את המזגן להפשרת אדים אבל זה רק מחמיר את המצב ואם אני מדליק את המדחס אז המזגן מקרר ומה הועילו חכמים בתקנתן. ניסיתי להשאיר קצת זמן את המזגן על חום על מצב הפשרת אדים ובאמת בחלק התחתון של השמשה (פחות מרבע) האדים התחילו לרדת אבל לא מהחלק העליון והעיקרי עד שכמעט לא ראיתי כלום והייתי חייב להדליק את המדחס.
אשמח לשמוע אם יש פתרון או אפשרות להשתמש במזגן בצורה נורמלית בלי לזגזג מקור לחום כל כמה דקות
תודה רבההדרך הטובה ביותר היא להדליק מזגן על חום אך ורק על השמשה, ברגע הראשון הכל יתמלא אדים, אבל אחרי חצי דקה זה ייעלם.
אם כבר מידי חם, תוריד לפאן הכי נמוך, ותוריד קצת את המעלות, זה יישמור על האיזון ברכב בלי אדים.