רשיון b לקחת 16 נוסעים
-
שמעתי ממורה נהיגה שעקב המלחמה היתה הקלה שכל מחזיק רשיון b יכול לקחת 16 נוסעים
מישהו שמע על זה וא"כ האם זה עדיין בתוקף?@הנייסען כתב ברשיון b לקחת 16 נוסעים:
מחזיק רשיון b יכול לקחת 16 נוסעים
@itzik בדיוק. המקסימום שהחוק מתיר לבעל רישיון נהיגה B הוא רכב מסחרי עד 3.5 טון שמאפשר הסעת 8 נוסעים מלבד הנהג, ותוּ לא.
תבדוק מול המורה מה הוא אמר, או איך הבנת. ואם מישהו צריך את המדריך הזה… -
שמעתי ממורה נהיגה שעקב המלחמה היתה הקלה שכל מחזיק רשיון b יכול לקחת 16 נוסעים
מישהו שמע על זה וא"כ האם זה עדיין בתוקף?@הנייסען “עקב המלחמה” זה תירוץ חסר פשר וקשר שבדרך כלל נועד להקשות על החיים ולא להקל עליהם.
למה למשל עין מבוע סגור כבר שנתיים? מה הקשר מצב ביטחוני רבש"ע, כל הארץ עובדת בשגרה מלאה כולל מקומות יותר “מסוכנים”!
זה חורה לי כי זה היה אחד מהטיולים הקבועים והאהובים שלי לפחות אחת לחודש, עד כדי כך שאני נכנס עם הרכב קבוע עד למטה, וצופר לכל המיוזעים שמטפסים את העליה -
@הנייסען “עקב המלחמה” זה תירוץ חסר פשר וקשר שבדרך כלל נועד להקשות על החיים ולא להקל עליהם.
למה למשל עין מבוע סגור כבר שנתיים? מה הקשר מצב ביטחוני רבש"ע, כל הארץ עובדת בשגרה מלאה כולל מקומות יותר “מסוכנים”!
זה חורה לי כי זה היה אחד מהטיולים הקבועים והאהובים שלי לפחות אחת לחודש, עד כדי כך שאני נכנס עם הרכב קבוע עד למטה, וצופר לכל המיוזעים שמטפסים את העליה -
@הנייסען “עקב המלחמה” זה תירוץ חסר פשר וקשר שבדרך כלל נועד להקשות על החיים ולא להקל עליהם.
זה חורה לי כי זה היה אחד מהטיולים הקבועים והאהובים שלי לפחות אחת לחודש, עד כדי כך שאני נכנס עם הרכב קבוע עד למטה, וצופר לכל המיוזעים שמטפסים את העליה@EBA כתב ברשיון b לקחת 16 נוסעים:
זה חורה לי כי זה היה אחד מהטיולים הקבועים והאהובים שלי לפחות אחת לחודש, עד כדי כך שאני נכנס עם הרכב קבוע עד למטה, וצופר לכל המיוזעים שמטפסים את העליהכי היה שם תגרה קטנה בין היהודים לערבים…