פילטר מזגן קשקאי
-
@שברולט כתב בפילטר מזגן קשקאי:
ומה הסיבה שברמה 1 ו2 לא יוצא אוויר חזק מהמזגן? (קשור לפילטר?)
לא קשור לפילטר.
פשוט 1 ו-2 זה לא 3 ו-4.@יראת-שמים למרות שמרגיש לי שזה אפילו לא 1ו-2?
-
@יראת-שמים למרות שמרגיש לי שזה אפילו לא 1ו-2?
-
@יראת-שמים למרות שמרגיש לי שזה אפילו לא 1ו-2?
@שברולט בהשוואה למה? לרכב קודם? למה שהיה פעם ברכב הזה?
מתי? בתחילת נסיעה? באמצע נסיעה? בעמידה?
החלפת פילטר אולי תעזור אם הוא ממש ממש סתום.
ובדרך כלל במהלך היום, 1 ו-2 זה עוצמות שמיועדות יותר לבינעירוני אחרי שהאוטו כבר קצת התקרר. בתוך העיר ובהתחלה תצטרך להפעיל אותו על 3 או 4 בכדי להרגיש. -
@שברולט בהשוואה למה? לרכב קודם? למה שהיה פעם ברכב הזה?
מתי? בתחילת נסיעה? באמצע נסיעה? בעמידה?
החלפת פילטר אולי תעזור אם הוא ממש ממש סתום.
ובדרך כלל במהלך היום, 1 ו-2 זה עוצמות שמיועדות יותר לבינעירוני אחרי שהאוטו כבר קצת התקרר. בתוך העיר ובהתחלה תצטרך להפעיל אותו על 3 או 4 בכדי להרגיש.@יראת-שמים זה רכב שחדש אצלי אז אין לי באמת פרספקטיבה, אבל הפער בין 2 ל-3 זה כמעט כמו מזגן על קליל מאוד למזגן פעיל פלוס, שזה נראה לי מוזר כשלעצמו, אולי זה תקין אבל נראה שלא, ולכן שואל על הפילטר כי אולי הוא סתום, השאלה היא מישהו שהיה לו כזה רכב כמו גיל (לא יודע איך מתייגים) יודע אם זה תקין או לא
-
@יראת-שמים זה רכב שחדש אצלי אז אין לי באמת פרספקטיבה, אבל הפער בין 2 ל-3 זה כמעט כמו מזגן על קליל מאוד למזגן פעיל פלוס, שזה נראה לי מוזר כשלעצמו, אולי זה תקין אבל נראה שלא, ולכן שואל על הפילטר כי אולי הוא סתום, השאלה היא מישהו שהיה לו כזה רכב כמו גיל (לא יודע איך מתייגים) יודע אם זה תקין או לא
-
@יראת-שמים זה רכב שחדש אצלי אז אין לי באמת פרספקטיבה, אבל הפער בין 2 ל-3 זה כמעט כמו מזגן על קליל מאוד למזגן פעיל פלוס, שזה נראה לי מוזר כשלעצמו, אולי זה תקין אבל נראה שלא, ולכן שואל על הפילטר כי אולי הוא סתום, השאלה היא מישהו שהיה לו כזה רכב כמו גיל (לא יודע איך מתייגים) יודע אם זה תקין או לא
זה רכב שחדש אצלי אז אין לי באמת פרספקטיבה, אבל הפער בין 2 ל-3 זה כמעט כמו מזגן על קליל מאוד למזגן פעיל פלוס
אם במספר גבוה אתה אומר שהוא עובד חזק אז פילטר זה לא הבעיה
גם אצלי יש הבדל (בין 3 ל 4) גבוה אז הגיוני שככה זה
בכל מקרה טיפול 10,000 עשית?
שם בד"כ מחליפים את הפילטר ומקסי’ תשאל את המוסכניק אם זה תקין -
זה רכב שחדש אצלי אז אין לי באמת פרספקטיבה, אבל הפער בין 2 ל-3 זה כמעט כמו מזגן על קליל מאוד למזגן פעיל פלוס
אם במספר גבוה אתה אומר שהוא עובד חזק אז פילטר זה לא הבעיה
גם אצלי יש הבדל (בין 3 ל 4) גבוה אז הגיוני שככה זה
בכל מקרה טיפול 10,000 עשית?
שם בד"כ מחליפים את הפילטר ומקסי’ תשאל את המוסכניק אם זה תקין -
היכן מוחבא הפילטר מזגן של הקשקאי?
מנסה בכל דרך לפתוח את התא כפפות, ללא הצלחה.
ומה הסיבה שברמה 1 ו2 לא יוצא אוויר חזק מהמזגן? (קשור לפילטר?)@שברולט כתב בפילטר מזגן קשקאי:
ומה הסיבה שברמה 1 ו2 לא יוצא אוויר חזק מהמזגן? (קשור לפילטר?)אתה לא מחפש במקום הנכון.
בקשקאי הפילטר מזגן לא בתא כפפות ולא מאחוריו. אתה צריך להתכופף מתחת לתא הכפפות, תוציא את הפאנל הפלסטיק משמאל (דופן הקונסולה, פס ארוך כזה לאורך רצפת הרכב) ושם בפנים משמאל אתה תראה את המכסה השחור של הפילטר, כמו ו כזו, תוציא אותו ואז הפילטר יוצא. אם קשה לך לשלוף אותו, יש שם קונקטור שאפשר לפרק. תכלס לא מסובך, רק קצת דורש גמישות.
נ.ב- המזגן של הקשקאי מצויין, וכאמור תבדוק מה מצבו על רמה 3. -
ומה הסיבה שברמה 1 ו2 לא יוצא אוויר חזק מהמזגן? (קשור לפילטר?)אתה לא מחפש במקום הנכון.
בקשקאי הפילטר מזגן לא בתא כפפות ולא מאחוריו. אתה צריך להתכופף מתחת לתא הכפפות, תוציא את הפאנל הפלסטיק משמאל (דופן הקונסולה, פס ארוך כזה לאורך רצפת הרכב) ושם בפנים משמאל אתה תראה את המכסה השחור של הפילטר, כמו ו כזו, תוציא אותו ואז הפילטר יוצא. אם קשה לך לשלוף אותו, יש שם קונקטור שאפשר לפרק. תכלס לא מסובך, רק קצת דורש גמישות.
נ.ב- המזגן של הקשקאי מצויין, וכאמור תבדוק מה מצבו על רמה 3. -