סקר רכב אדום
-
יש לי ידיד שמסתובב עם רכב צהוב בוהק.
ולאחר שקלטתי שאחרי פעמיים שראיתי אותו זה כבר לא נתפס לי בעין, הבנתי שגם האחרים לא יסתכלו עלי יותר מפעמיים. -
י יעקב מ. פינס העביר נושא זה מ-שאר נושאים
-
היה סיפור על אברך שאשתו החליטה להפתיע אותו ברכב חדש לכבוד היום הולדת, ויהי היום והרכב עומד בחנייה, והגברת נותנת לו את המפתח בהתרגשות, היוא יורד לחנייה ונשימתו נעצרת, רכב צהוב זרחן!!!
הוא מיד מתארגן על עצמו, אתה מראה כאילו כלום! שמח וטוב לב, אין בעיה בצבע וכו’, האברך מודה על הרכב שהוא בדיוק בטעם ובצבע וכו’, וכמובן כל הכוילל עושים עליו דאחקות, אבל הוא חורק שיניים, ואפילו לא חושב ללכת לצבוע או משהו כזה, כדי שלא לפגוע…
יום אחד, הוא יורד לחנייה, אין רכב, ברגע הראשון הוא התבאס, אבל ברגע השני הוא היה ממש מאושר, אבל הוא היה חייב לשחק אותה… אז הוא התקשר למשטרה וכו’, והגיש תלונה על גניבת הרכב…
לאחר יומיים מתקשרים אליו מהמשטרה, תבוא למחסום זה וזה, הרכב שלך מחכה לך!
הוא מגיע והוא רואה רכב בצבע כסף, הוא אומר לשוטר, זה לא שלי! אומר לו השוטר, תסתכל מתחת, רואים שהרכב היה פעם צהוב!
קיצר, גם קיבל צביעה בחינם, וגם בלי לפגוע!! -
אם זה אדום של סטודנטית לא בא בחשבון
אם זה אדום של מאזדה 3 החדשות אז מוכן אפי’ להוסיף במחיר…
-
היה סיפור על אברך שאשתו החליטה להפתיע אותו ברכב חדש לכבוד היום הולדת, ויהי היום והרכב עומד בחנייה, והגברת נותנת לו את המפתח בהתרגשות, היוא יורד לחנייה ונשימתו נעצרת, רכב צהוב זרחן!!!
הוא מיד מתארגן על עצמו, אתה מראה כאילו כלום! שמח וטוב לב, אין בעיה בצבע וכו’, האברך מודה על הרכב שהוא בדיוק בטעם ובצבע וכו’, וכמובן כל הכוילל עושים עליו דאחקות, אבל הוא חורק שיניים, ואפילו לא חושב ללכת לצבוע או משהו כזה, כדי שלא לפגוע…
יום אחד, הוא יורד לחנייה, אין רכב, ברגע הראשון הוא התבאס, אבל ברגע השני הוא היה ממש מאושר, אבל הוא היה חייב לשחק אותה… אז הוא התקשר למשטרה וכו’, והגיש תלונה על גניבת הרכב…
לאחר יומיים מתקשרים אליו מהמשטרה, תבוא למחסום זה וזה, הרכב שלך מחכה לך!
הוא מגיע והוא רואה רכב בצבע כסף, הוא אומר לשוטר, זה לא שלי! אומר לו השוטר, תסתכל מתחת, רואים שהרכב היה פעם צהוב!
קיצר, גם קיבל צביעה בחינם, וגם בלי לפגוע!! -
@Klonimoos כתב בסקר רכב אדום:
@מיישה
סיפור אמיתי?יש מצב,שמעתי את הסיפור לפני כמה שנים, וסיפרו שזה היה אברך מביתר, נשמע מבוסס, אבל תכל’ס יש מסר חזק, אז מה זה משנה?
-
@פתוח-לשמוע כתב בסקר רכב אדום:
@אוהב-ספר כמדומני שזה רעיון של אישה אחת
ובתור @אוהב-ספר אתה אמור לדעת מי זורק לאחר כמעט יממה מאז שראיתי את ההודעה, ובעת היותי בוהה במכונית אדומה מבריקה הנוסעת בכביש, קלטתי שאתה מתכוון לרחל אשת רבי עקיבא…
-
@מיישה כתב בסקר רכב אדום:
יש מצב,שמעתי את הסיפור לפני כמה שנים, וסיפרו שזה היה אברך מביתר, נשמע מבוסס, אבל תכל’ס יש מסר חזק, אז מה זה משנה?
זה מאוד משנה.
אם זה סיפור אמיתי אז זה עם מסר, ואם זה סתם צ’יזבאט אז אין פה שום מוסר השכל.
אין עוררין על זה שזה סיפור נחמד, אבל יש הבדל אם זה קרה במציאות או לא. -
@מיישה כתב בסקר רכב אדום:
יש מצב,שמעתי את הסיפור לפני כמה שנים, וסיפרו שזה היה אברך מביתר, נשמע מבוסס, אבל תכל’ס יש מסר חזק, אז מה זה משנה?
זה מאוד משנה.
אם זה סיפור אמיתי אז זה עם מסר, ואם זה סתם צ’יזבאט אז אין פה שום מוסר השכל.
אין עוררין על זה שזה סיפור נחמד, אבל יש הבדל אם זה קרה במציאות או לא.@לוחצגז כתב בסקר רכב אדום:
אבל יש הבדל אם זה קרה במציאות או לא.
בוא נחשוב…
כמה אנשים אתם מכירים שעונים על ההגדרה “אברך כולל” [ועוד כזה שבאמת נמצא בכוילל, ששם החברים יכולם לצחוק עליו] שהאשה (!) שלהם קונה להם רכב (!) ליום ההולדת (!) בהפתעה (!) ולא מבינה מה הבעיה בצהוב זורח?? -
חבר שכן שלי קנה אחת כזו לאחרונה
הבעלים הקודם היה חוקר צפרדעים, ורכש את הרכב מתוך חיבה לתחביב…
ולענין נושא השרשור המקורי, שמעתי פעם אגדה שרכב אדום הביטוח שלו יקר יותר [כי זה או אשה או ערס…] לא יודע אם זה נכון.
@EBA כתב בסקר רכב אדום:
שמעתי פעם אגדה שרכב אדום הביטוח שלו יקר יותר [כי זה או אשה או ערס…] לא יודע אם זה נכון.
אני מאמין שזה בגלל שיש הרבה אנשים שנוסעים כמו פרות
בכביש ורכב אדום לא עושה להם טוב…
-
@לוחצגז כתב בסקר רכב אדום:
בוא נחשוב…
כמה אנשים אתם מכירים שעונים על ההגדרה “אברך כולל” [ועוד כזה שבאמת נמצא בכוילל, ששם החברים יכולם לצחוק עליו] שהאשה (!) שלהם קונה להם רכב (!) ליום ההולדת (!) בהפתעה (!) ולא מבינה מה הבעיה בצהוב זורח??@EBA כתב בסקר רכב אדום:
כמה אנשים אתם מכירים שעונים על ההגדרה “אברך כולל” [ועוד כזה שבאמת נמצא בכוילל, ששם החברים יכולם לצחוק עליו] שהאשה (!) שלהם קונה להם רכב (!) ליום ההולדת (!) בהפתעה (!) ולא מבינה מה הבעיה בצהוב זורח??
זה לא האישה זה הסבתא החילונית קנתה (לנכד שחזר בתשובה) ליום הולדת 30
-
@לוחצגז כתב בסקר רכב אדום:
בוא נחשוב…
כמה אנשים אתם מכירים שעונים על ההגדרה “אברך כולל” [ועוד כזה שבאמת נמצא בכוילל, ששם החברים יכולם לצחוק עליו] שהאשה (!) שלהם קונה להם רכב (!) ליום ההולדת (!) בהפתעה (!) ולא מבינה מה הבעיה בצהוב זורח??@EBA כתב בסקר רכב אדום:
כמה אנשים אתם מכירים שעונים על ההגדרה “אברך כולל” [ועוד כזה שבאמת נמצא בכוילל, ששם החברים יכולם לצחוק עליו] שהאשה (!) שלהם קונה להם רכב (!) ליום ההולדת (!) בהפתעה (!) ולא מבינה מה הבעיה בצהוב זורח?
אין קשר למה שאמרתי
אני יכול גם להמציא מחר סיפור על אברך עם מינוס רציני ביותר בבנק שפתאום נפל לו מהשמיים טויוטה לנד קרוזר חדשה 2025 באורח נס? כן, אני בהחלט יכול, אני יכול גם להוסיף לזה עוד ירקות שבדיוק הוא עשה איזה מעשה חסד או משהו כזה שממש משמים שלחו לו את הלנד קרוזר.
אבל, האם אני יכול לחזק מישהו מהסיפור הזה? לא! כי זה צ’יזבאט, מצוץ מהאצבע, חלומות בהקיץ. אף אחד לא אמור ללמוד מהסיפור הזה כלום אם הוא לא קרה במציאות.
גם כאן, הסיפור חמוד, מאוד, אבל השאלה הנשאלת האם הסיפור קרה באמת? כי אם כן - אז זה באמת וואו, סיפור של סיעתא דשמיא מיוחדת ומופלאה. אבל אם זה סיפור מומצא - אז מה הקשר לכאן? מה אנחנו אמורים להבין מזה?=|
גם @מיישה עצמו כתב ש’מה זה משנה אם הסיפור קרה במציאות או לא? זה סיפור יפה!’ הסיפור יפה, אבל אם זה דמיונות אז זה לא רק סיפור יפה זה גם סיפור שלדעתי ‘חבל על הזמן…’. -
למה אין אופציה של:
אם הרכב טוב והמחיר גם למי אכפת הצבע, התעסקות עם צבע זה לנשים!ובקשר לסיפור:
זה מהרב בידרמן?
או שעדיין לא? -
למה אין אופציה של:
זה מהרב בידרמן?
או שעדיין לא?@נייטרון-חפשי העירו לי כבר באישי אבל לא מצאתי דרך לשנות
-
למה אין אופציה של:
זה מהרב בידרמן?