תגובות לאתר שבניתי לקבלת פרטי רכב לפי מספר רישוי
-
ואוו ממש טוב
הייתי רוצה לדעת את העבר של הרכב החכר \ השכר\ פרטי@הבל-הבלים-הכל כתב בתגובות לאתר שבניתי לקבלת פרטי רכב לפי מספר רישוי:
ואוו ממש טוב
הייתי רוצה לדעת את העבר של הרכב החכר \ השכר\ פרטיהמידע הזה קיים רק על רכבים שעלו לכביש מ 2017 ואילך
@ש.נ כתב בתגובות לאתר שבניתי לקבלת פרטי רכב לפי מספר רישוי:
האתר מאוד נח אבל יש לי מערכת התראה וסטיה מנתיב וזה רושם שאין לי ובנוסף הוא מראה שיש לי מערכת עזר לבלימה ואין לי את זה
בשביל שאני יוכל לבדוק אם הבעייה במאגר המשלתי או באתר אני צריך מספר רכב או לחילופין יצרן דגם שנה ורמת גימור
@מאיר כתב בתגובות לאתר שבניתי לקבלת פרטי רכב לפי מספר רישוי:
מה הכוונה “כמות שנשארו בכביש” זה מתייחס לאותה רמת גימור באותה השנה?
כרגע מכל הרמות גימור לא רואה במאגר אפשרות של סינון כזה לפי רמת גימור
-
@הבל-הבלים-הכל כתב בתגובות לאתר שבניתי לקבלת פרטי רכב לפי מספר רישוי:
ואוו ממש טוב
הייתי רוצה לדעת את העבר של הרכב החכר \ השכר\ פרטיהמידע הזה קיים רק על רכבים שעלו לכביש מ 2017 ואילך
@ש.נ כתב בתגובות לאתר שבניתי לקבלת פרטי רכב לפי מספר רישוי:
האתר מאוד נח אבל יש לי מערכת התראה וסטיה מנתיב וזה רושם שאין לי ובנוסף הוא מראה שיש לי מערכת עזר לבלימה ואין לי את זה
בשביל שאני יוכל לבדוק אם הבעייה במאגר המשלתי או באתר אני צריך מספר רכב או לחילופין יצרן דגם שנה ורמת גימור
@מאיר כתב בתגובות לאתר שבניתי לקבלת פרטי רכב לפי מספר רישוי:
מה הכוונה “כמות שנשארו בכביש” זה מתייחס לאותה רמת גימור באותה השנה?
@מיכאלוש כתב בתגובות לאתר שבניתי לקבלת פרטי רכב לפי מספר רישוי:
באותה השנה או לכל תקופת השיווק?
אגב, לי הוא כתב שנשארו 52 מתוך 58 (בערך…) מדובר באאוטלנדר ידנית כך שככל הנראה מדובר ברמת גימור כי ב2015 נמכרו לא מעט אאוטלנדרים…
-
@מיכאלוש כתב בתגובות לאתר שבניתי לקבלת פרטי רכב לפי מספר רישוי:
באותה השנה או לכל תקופת השיווק?
אגב, לי הוא כתב שנשארו 52 מתוך 58 (בערך…) מדובר באאוטלנדר ידנית כך שככל הנראה מדובר ברמת גימור כי ב2015 נמכרו לא מעט אאוטלנדרים…