עזרה במולטימדיה טויוטה יאריס 2018
-
@הכהן כתב בעזרה במולטימדיה טויוטה יאריס 2018:
הכוונה איך להגדיר קנבס ויש רכבים שהוא קורה לקנבס הגדרת נהג שזה בעייה בתרגום
-
@צילפינגים כתב בעזרה במולטימדיה טויוטה יאריס 2018:
@מוטי-ברנד כתב בעזרה במולטימדיה טויוטה יאריס 2018:
ביאריס זה בעיה אני עוד לא הצלחתי להגדיר קנבס
צריך להביא לי פיקוד של רוורס או מהפנס או מהתיבת פיוזיםאני הצלחתי אבל אכן לא עזר ההגדרה של הקנבס המצלמה רק לשאר הדברים עשיתי איזה חיתוך בחוטים וזה עבד פיקס בלי פיוזים או מהפנס עצמו אם זה רלוונטי לך אני יכול לבדוק איך עשיתי את זה אני לא ממש זוכר
ביאריס?
אשמח מאוד אם תוכל לבדוק או להזכר
נפק"מ לי ליאריס הייבריד 2013@YOLEVI כתב בעזרה במולטימדיה טויוטה יאריס 2018:
צריך להביא לי פיקוד של רוורס או מהפנס או מהתיבת פיוזיםאני הצלחתי אבל אכן לא עזר ההגדרה של הקנבס המצלמה רק לשאר הדברים עשיתי איזה חיתוך בחוטים וזה עבד פיקס בלי פיוזים או מהפנס עצמו אם זה רלוונטי לך אני יכול לבדוק איך עשיתי את זה אני לא ממש זוכר
ביאריס?
נפק"מ לי ליאריס הייבריד 2013לפי מה שנזכרתי פשוט חיפשתי עם בודק איזה חוט מקבל מתח מתח ברוורס וחיברתי אותו לחוט של הרוורס\באק
-
@YOLEVI כתב בעזרה במולטימדיה טויוטה יאריס 2018:
ביאריס?
נפק"מ לי ליאריס הייבריד 2013לפי מה שנזכרתי פשוט חיפשתי עם בודק איזה חוט מקבל מתח מתח ברוורס וחיברתי אותו לחוט של הרוורס\באק
-
@צילפינגים והחיבור של המצלמה עצמה? לאן אני מחבר אותו?
-
@צילפינגים אמממ מזמן לא ראיתי את הבפנוכו אבל זכור לי שלא הייתה צמה למצלמה
-
@צילפינגים את זה יש לי השאלה היא את אותה צמה שזה בעצם בננה לאן אני מחבר באוטו עצמו?
-
@YOLEVI בצמה שקיבלת עם המערכת או בנפרד תריך להיות גם חיבור RCA [בננה צהובה בלע"ז] שאותה אתה מחבר לצמה היחידה במערכת של המצלמת רוורס