נוזל קירור למיצובישי אטראז
-
רציתי לשאול
יש לי מיצובישי אטראז כבר 3 שנים השבוע בדקתי את מיכל העודפים של נוזל הקירור והוא… כמעט ריק…
הלכתי לחנות חלפים לקנות נוזל קירור ולעשות על הדרך החלפה ונקיון (רכב שעבר את ה 200,000 ק"מ)
אחר המוכרים שאל אם אני רוצה ירוק או אדום עניתי לו שיש אצלי משהו כחול/תכלת/טורקיז ושאלתי מה עדיף לרכב הזה
הוא ענה לי שיתכן שבעל הרכב לפני ערבב ירוק ואדום וההמלצה הרוו לא לשנות.
אלא שהצורה שהוא אמר את זה לא עוררה בי עודפי אמינות כלפיו… ויצאתי בידיים ריקות ורצתי למחשב
שאלתי ובקשתי אם יש לכם במה להחכים אותי או שהמוכר שם צדק ואני סתם חוקר בנסתרות.
אוסיף שבסרטונים שמראים חהחלפה של נוזל קירור במיצובישי הוא נראה בצבע דומה למה שיש אצלי. לדוגמא כאן.
מצרף תמונות של מה שיש אצלי ברכב כרגע…!
תודה מראש לעונים והמסייעים.
IMG_0018.JPG -
רציתי לשאול
יש לי מיצובישי אטראז כבר 3 שנים השבוע בדקתי את מיכל העודפים של נוזל הקירור והוא… כמעט ריק…
הלכתי לחנות חלפים לקנות נוזל קירור ולעשות על הדרך החלפה ונקיון (רכב שעבר את ה 200,000 ק"מ)
אחר המוכרים שאל אם אני רוצה ירוק או אדום עניתי לו שיש אצלי משהו כחול/תכלת/טורקיז ושאלתי מה עדיף לרכב הזה
הוא ענה לי שיתכן שבעל הרכב לפני ערבב ירוק ואדום וההמלצה הרוו לא לשנות.
אלא שהצורה שהוא אמר את זה לא עוררה בי עודפי אמינות כלפיו… ויצאתי בידיים ריקות ורצתי למחשב
שאלתי ובקשתי אם יש לכם במה להחכים אותי או שהמוכר שם צדק ואני סתם חוקר בנסתרות.
אוסיף שבסרטונים שמראים חהחלפה של נוזל קירור במיצובישי הוא נראה בצבע דומה למה שיש אצלי. לדוגמא כאן.
מצרף תמונות של מה שיש אצלי ברכב כרגע…!
תודה מראש לעונים והמסייעים.
IMG_0018.JPG -
@הנדימן
אני החלפתי בקלות לבד את כל הנוזל
עדיף תואם מקור שזה מה שקניתי
אם אני לא טועה זה צבע כחול ולא ירוק
מאיזה אזור אתה? -
-
@הנדימן
מה שיש לך זה תקיןשים לב שיש משהו דומה שכתוב עליו ולוו שזה משהו אחר ונראה אותו דבר
ולגבי הנוזל קירור קצת קשה להשיג את זה יש אפשרות להשיג רק בחנויות ספציפיותולגבי הסמל יותר קל להחליף רכב מאשר סמל…
ולא כדאי לערבב 2 סוגים -
-
-
-
-