סקר חשוב | מה חסר בחסימות מערכת מולטימדיה כיום?
-
המענה בספויילר בשביל לא לשנות מייעוד השרשור
@תגיענו-לשלום
אתה שואל שאלות נכונות
הנושא הוא שאין אפוטרופוס לעריות וכיום גם אין אפוטרופוס לכפירה ה״ילכן אנו עושים גדר על גדר
למשל אנשים קונים סים עם סינון נטפרי ומסננים עוד (מסלולים, קהילות וכו׳) תבוא ותשאל אני צריך מייל בלבד למה שאני לא אקנה סים פרוץ ואחסום עם רשימה לבנה?! התשובה היא שמא יום אחד היצר יפתה אותך ותתקשר לבטל את החסימה רק ל5 דקות
וכן על זה הדרךאותי לימדו תמיד שאינטרנט הוא מקום מסוכן לכן עדיף לא להימצא בו בכלל, ואם צריך, אז להיות בו כמה שפחות, וגם זה עם הגנות על הגנות
קח לדוגמה מנקי חלונות של גורדי שחקים שהם מחברים את עצמם עם יותר מכבל אחד ליותר מחיבור אחד, על כל חלון הם מחברים רתמה וגם על חבל הסנפלינג הם מחברים שתי רתמות למקרה של כשל באחד [ואני יכול לספר לך שכשל קורה אחד לכמה עשרות]
או למשל מטפסי הרים שנמצאים עם מיגון מלא (שלעצמו יכול להציל ממות בנפילה) ועדיין מחברים יתדות ורתמות ומתחברים אחד לשני
הציוד הזה עולה כסף והמון כסף, הרבה יותר ממה שעולה לך סים מסונן חודשי לכל החיים [כל רתמה וכל חיבור לחבל עולים כמה מאות דולרים… וגם אותם צריך להחליף מידי פעם] והם לא שואלים למה צריך גם וגם…בהצלחה! והרבה סייעתא דשמיא
נ.ב. נא לא להגיב על הדברים שנכתבו כאן זה רק נקודה למחשבה
מענה על דברים אלו אפשר בשמחה לשלוח לי במייל
ניתן ורצוי להגיב עוד על השאלה הראשונה
-
לי מאוד חשוב שיהיה אפשרות לעדכן את המכשיר ואת האפליקציות בקלות מבלי להסיר את החסימה כדי לא להרגיש כאילו המכשיר והאפליקציות מיושנות
גם חשוב לי אפליקציות של מצלמת דרך
ומצרף גם למי שאמר על אפליקציית מוזיקה
תודה @מיישה !! -
@מיישה קיידרואיד - מאבד את הרשת המון פעמים,
אאוטנט - אין הגדרות, ואין את הממשק המקורי והיפה, וזו גם תוכנה כבדה שמאטה את המכשיר.
כושר פליי - לא חסימה,
אפפלוק - בדיחה לא מצחיקה.
סים של נטפרי - יקר, לא חוסם וויפי, אין תעודת אבטחה להרבה אפליקציות.@סמטוחה-בפלאגים כתב בסקר חשוב | מה חסר בחסימות מערכת מולטימדיה כיום?:
סים של נטפרי - יקר, לא חוסם וויפי
האם לא ניתן להסיר את האנטנה של הוויפי?
זה לא רכיב פיזי? -
@סמטוחה-בפלאגים כתב בסקר חשוב | מה חסר בחסימות מערכת מולטימדיה כיום?:
סים של נטפרי - יקר, לא חוסם וויפי
האם לא ניתן להסיר את האנטנה של הוויפי?
זה לא רכיב פיזי?@libari היו שניסו, לא שמענו עדיין על הצלחה, ראה כאן https://rechavimzelaze.ovh/topic/4868/איתור-אנטנת-ווייפיי-במולטימדיה-לצורך-עקירה
-
@libari היו שניסו, לא שמענו עדיין על הצלחה, ראה כאן https://rechavimzelaze.ovh/topic/4868/איתור-אנטנת-ווייפיי-במולטימדיה-לצורך-עקירה
@סמטוחה-בפלאגים
הוא הצליח! -
אנו בתהליך של פיתוח חסימה, ולצורך שיפור וייעול של החסימה, אני שואל רק אם יש לך מערכת באוטו, ואתה רוצה שהיא תהיה מסוננת, או שהיא מסוננת ואתה לא מרוצה, איזה תכונות/חסרונות יש בחסימות היום, שאתה לא מרוצה, או שגרמו לך בכלל לא לחסום, שאם הם יהיו בחסימה החדשה אתה תהיה מרוצה.
אשמח לתשובות קצרות וקולעות.
תודה. -
הבעיה העיקרית זה נושא הממשק שבאאוטנט משתנה וכן גישה להגדרות הרכב שחסום כי אפשר להסיר את החסימה מצד שני רוט הורס את האחריות מה גם שאם בעתיד נרצה למכור את הרכב כולל המולטימדיה הקונה יתקע עם מולטמדיה מסוננת
הלוואי ויהיה באמת פיתרון מלא@קצתיודע כתב בסקר חשוב | מה חסר בחסימות מערכת מולטימדיה כיום?:
הבעיה העיקרית זה נושא הממשק שבאאוטנט משתנה וכן גישה להגדרות הרכב שחסום כיון ודרכו ניתן לאפס את המערכת אבל ללא רוט יהיה ניתן לאפס את המערכת בקלות ובכך להסיר את החסימה מצד שני רוט הורס את האחריות מה גם שאם בעתיד נרצה למכור את הרכב כולל המולטימדיה הקונה יתקע עם מולטמדיה מסוננת
הלוואי ויהיה באמת פיתרון מלאלא מדוייק, אפשר תמיד להסיר את אאוטנט אצל זה שהתקין לך, בתשלום.
-
@קצתיודע כתב בסקר חשוב | מה חסר בחסימות מערכת מולטימדיה כיום?:
הבעיה העיקרית זה נושא הממשק שבאאוטנט משתנה וכן גישה להגדרות הרכב שחסום כיון ודרכו ניתן לאפס את המערכת אבל ללא רוט יהיה ניתן לאפס את המערכת בקלות ובכך להסיר את החסימה מצד שני רוט הורס את האחריות מה גם שאם בעתיד נרצה למכור את הרכב כולל המולטימדיה הקונה יתקע עם מולטמדיה מסוננת
הלוואי ויהיה באמת פיתרון מלאלא מדוייק, אפשר תמיד להסיר את אאוטנט אצל זה שהתקין לך, בתשלום.
-
@מיישה כתב בסקר חשוב | מה חסר בחסימות מערכת מולטימדיה כיום?:
אנו בתהליך של פיתוח חסימה, ולצורך שיפור וייעול של החסימה, אני שואל רק אם יש לך מערכת באוטו, ואתה רוצה שהיא תהיה מסוננת, או שהיא מסוננת ואתה לא מרוצה, איזה תכונות/חסרונות יש בחסימות היום, שאתה לא מרוצה, או שגרמו לך בכלל לא לחסום, שאם הם יהיו בחסימה החדשה אתה תהיה מרוצה.
אשמח לתשובות קצרות וקולעות.
תודה.שלום רב, קיידרואיד קשה להתקנה, אין חיפוש קולי בוייז. קריסות מדי פעם.
אאוטנט, חסרון מרכזי, אין אפשרות לשנות הגדרות במערכת, עקב חסימת הגישה להגדרות. -
@קצתיודע כתב בסקר חשוב | מה חסר בחסימות מערכת מולטימדיה כיום?:
@משהקפלן מדוייק ביותר כתבתי רק על רוט שאי אפשר אח’'כ להסיר
בטח שאפשר להסיר רוט
-
@YOLEVI (תקן אותי אם אני טועה) רק ע’'י צריבה מחדש של הגירסה המקורית שלא כל אחד ידע לעשות אלא שוב צריך ללכת למישהו שיודע
-
@מאיר כתב בסקר חשוב | מה חסר בחסימות מערכת מולטימדיה כיום?:
עברתי על השירשור ולא מצאתי שהמליצו על פיקוד העורף. כ’‘כ אפליק’ צופר/כומתה וכיו"ב.
משום מה בחלק מהמכשירים שהתקנתי מופיעה התראת פיקוד העורף ללא סים
-
עברתי על השירשור ולא מצאתי שהמליצו על פיקוד העורף. כ’‘כ אפליק’ צופר/כומתה וכיו"ב.
@אלוף-העולם-1 ההתראה קשורה לאנטנה הקרובה
טלפון דור 4 ומעלה יקבל התראה גם אם הוא בלי סים בכלל (נגנים עם וויפי למשל)
הסיבה לזה היא שזה התראה מתפרצת מהאנטנות
והסיבה שדור 1 (כן קיים כזה דבר, שיחות חירום במקום בלי קליטה הם על הרשת הזו) 2 ו-3 לא מקבלים כזו התראה בגלל שהיקף הקליטה לאנטנה יותר גדול -
@אלוף-העולם-1 תן לי לנחש שזה ts10s עם אנדרואיד 12?