יש מאכערים שנכנסים לדיר קדיס גם היום?
-
@הכל-בעז-ה תנסה להבין
-
@סים-שלום לדעתי כל הנושא הזה של תיקוני רכב ופחחות בדיר קדיס לצערנו זה נושא כאוב מאוד מאוד עם פלונטר כל כך גדול וכואב מצד אחד אתה רואה את המחיר שם שהוא פשוט בדיחה יחסית ליהודים ( אני גם מאוד התמכרתי לכפר הזה שלמדתי שם באיזור ) וזה לא שאתה משלם על עבודה יותר טובה אצל היהודי בסוף זה אותו מחמד אותו יאסר וחמודי שפשוט היהודים מושכים אותם מכפר אחר ומשלמים להם יומית 500 ש"ח ועל הגב שלנו הוא עושה עוד 2000 ש"ח יותר (ועוד פרגנתי...) והוא כותב לך בשלט של המוסך "וחי אחיך עמך" ולא ראיתי שום מפרש גם באותיות הקטנות שכתוב והתעשר אחיך ממך ריבונו של עולם זה פשוט עושק אמתי אני מבין שיש לו מע"מ ומס הכנסה וכו שמה שאין לכלבים האלה אבל למען ה למה אתם עושים לנו את זה אם אותו כלב עושה לי את אותו עבודה ברבע מחיר פחות???
ומצד שני אל לנו לשכוח שזה האוייב מספר 1 שלנו ערבי טוב ערבי מת ולא נשכח מה שהם עשו לנו ולא נטעה שאותו אחד מדיר קדיס לא מקנא במחבל מעזה ובנוסף שהם עושים לנו נזקים אני בעצמי כלב אחד עשה רוורס על האוטו של הוריד לי מראה וכמובן טיפל גם בדלת שלי והניח את האוטו וברח ומי שעזר לו לברוח לצערי כואב לי הלב לכתוב את זה , לה אחד "המעכרים" היהודים מגלילות דיר קדיס וד"ל בשביל האינטרס שלו מול בעל הטמבור של ראפאת למי שמכיר וכמובן שבשביל לסוע הייתי צריך לקנות מראה חדשה מהרוצחים האלה בסכום של 450 ש"ח ואת השנאה במקרה כזה אי אפשר לפספס .
ועוד מקרה שקרה לי שיום לפני החתונה שלי הלכתי לשטוף את האוטו לחתונה בכפר בדיר קדיס ועשיתי רוורס על מונית פלסטינית כמובן שהיה נזק אבל עשו עלי אמבוש רציני לפחות 15 ערבים כלבים והוא דרש ממני 1000 ש"ח על נזק שעולה לו אולי 400 ש"ח אני ניסיתי לדבר איתם ולהרצות להם בערבית שוטפת... שאני מחר מתחתן ושיעשו לי הנחה קצת אבל שום דבר גם בשפה שלהם הם לא מבינים כלבים בני כלבים ואת הרוצחים האלה שפשוט רואים בעניים את התאווה שלהם לרצוח צריך לפרנס???
למען ה אני חוזר זה אכן שיקול קשה וכואב ואני חושב שצריך שמישהו יעשה משהו זה מאוד קשה וההחלטה יותר קשה אבל באמת צריך לזכור שכל ערבי הוא רוצח ואם הוא נחמד ומחייך תבדוק שהוא לא לקח לך משהו מהאוטו... וגם המוסכים שם לא כלך אמינים הבנתי שהרבה נופלים איתם שהחלקים הולכים מהר ואז משלמים למוסכניק יהודי שוב מחיר יקר ויש משפט בערבית שאומר היקר הוא זול.... -
@צילפינגים כתב ביש מאכערים שנכנסים לדיר קדיס גם היום?:
אני מדבר רק על מכונאות לא על פחחות, בפחחות המצב באמת שונה )
למה הרסת איך שבאתי למחוק כפיים הרסת עם הפחחות........ ,גם הפחחות אתה עוד תראה יבואו כאן כמה שומרונים, וכדומה או ילדי הגבעות ויתנו פה עבודה ואנחנו הדוסים נפרנס אותם חכה עוד תראה אני מקווה שיש אנשים בראש שלי !!! -
@צילפינגים כתב ביש מאכערים שנכנסים לדיר קדיס גם היום?:
ועל הגב שלנו הוא עושה עוד 2000 ש"ח יותר
הלוואי
צביעת רכב ע"י יהודי זה קרוב ל8,000
ובכפרים זה 1000-2000
אני ממש לא רוצה לפרנס מחבלים
אבל מה האופציות? לשלם כ"כ על רכב שהמחירון שלו קרוב לסכום הנ"ל???
אולי נוותר על הרעיון וזה
(או שקבוצה כאן תתארגן יום אחד לצבוע את הרכבים ביחד ) -
@סים-שלום אין לי כח לקרוא את כל הפרשנויות והוויכוחים האינסופיים האם מותר, מסוכן, ראוי, או מוסרי להיכנס לשם או לא. שבעתי בזה כבר בלי סוף בקבוצה של דיר קדיס.
אני אענה לך רק את העובדות ששאלת: כן, נכנסים לשם, גם היום, ולא רק מאכערים. ואני מכיר אישית. אני עצמי ב"ה אין לי כרגע שום תקלה ברכב, אבל אם תהיה אני בהחלט אשקול להיכנס.רק משהו אחד יש לי לומר - עם ההתנהגות המגעילה של המוסכניקים שאני מכיר באזור [בלי להכליל, אבל מי שגר בק"ס יודע למי אני מתכוון] אני אתקן אצל הערבים גם אם יהיה לי יותר יקר, איך אני בשבילכם?
-
@EBA כתב ביש מאכערים שנכנסים לדיר קדיס גם היום?:
@סים-שלום אין לי כח לקרוא את כל הפרשנויות והוויכוחים האינסופיים האם מותר, מסוכן, ראוי, או מוסרי להיכנס לשם או לא. שבעתי בזה כבר בלי סוף בקבוצה של דיר קדיס.
אני אענה לך רק את העובדות ששאלת: כן, נכנסים לשם, גם היום, ולא רק מאכערים. ואני מכיר אישית. אני עצמי ב"ה אין לי כרגע שום תקלה ברכב, אבל אם תהיה אני בהחלט אשקול להיכנס.רק משהו אחד יש לי לומר - עם ההתנהגות המגעילה של המוסכניקים שאני מכיר באזור [בלי להכליל, אבל מי שגר בק"ס יודע למי אני מתכוון] אני אתקן אצל הערבים גם אם יהיה לי יותר יקר, איך אני בשבילכם?
מה אין עוד מוסכים בערים אחרות מסביב
עד כדי כך לשלם יותר לבן דוד.. -
@דניאל לדעתי אל תפרוש, תרים את הכפפה ותן לעם ישראל אלטרנטיבה לבחירה בין האפשרויות הגרועות לפרנס ערבים או להיעשק ע"י יהודים.
לדעתי, גם אם לא להקים מאפס מוסך פחחות, אתה יכול למצוא פחח זול ואמין, ולהגיע איתו להסדר שלמי שמגיע דרך הפורום תהיהה עוד הנחה, וזה כנראה לא יהיה רחוק מערבים.
אני למשל, הייתי צריך לתקן מכה קטנה בטמבון, הלכתי לפחח פה בבני ברק, ואמר לי 600 ש"ח. איימן בדיר קדיס רצה 500 ש"ח. (הבדל מזערי)
מה שאומר שאם נמצא פחח כזה ונגיע איתו להסדר של הוזלה נוספת אז נצא ממש במחירי דיר קדיס. -
פוסט זה נמחק!
-
@דוד-המומחה
כרגע אני נספח תפנו אליי אם יש התקדמות כאחד מהקבוצה ועוד חבר שבעיניין כרגע אני משאר אנחנו 3, 4 אנשים כפול 1700 או אפילו 1800 זה כבר סכום יפה כפול 4 זה אמור להרעיד לו הידיים לבעל הידיים טובות שכרגע לא קיים עדיין או שהוא רדום !!
טיפ אנחנו מאזור בש או ביתר שהתארגנות תהיה בטווח הזה או בגילו גם אפשרי. -
פתחתי אשכול לגבי התארגנות תכלסית המעוניין שירשם שם,
נ.ב גם דרוש אדם עם ראש גדול עיינו שם
ששם "התארגנות לצביעה רכב במחיר זול, מאוד ועוד..."
https://rechavimzelaze.ovh/topic/546/התארגנות-לצביעה-רכב-במחיר-זול-מאוד-ועוד/1