שאלה קטנה בעניין קומפרסור לרכב
-
לאחר המדריך בעניין של @טכנולוג כמובן שאין עוד מה לשאול…
ובמדריך הובא את הקומפרסור שאייס מוכרים ונכנסתי דרך הקישור במדריך ואח"כ נכנסתי סתם דרך האתר של אייס ואז שמתי לב שזה בעצם שני מוצרים דומים מאוד מבחינת מפרט בוכנות וכו’ אבל המראה קצת שונה [וגם תוקף המבצע שונה…]
השאלה אם יש עוד משהו שפספסתי ואם יש משהו מומלץ יותר נשמח להכוונה
להלן הקישורים:
קישור ראשון מהמדריך של @טכנולוג
קישור שני שאני מצאתי -
ובמדריך הובא את הקומפרסור שאייס מוכרים ונכנסתי דרך הקישור במדריך ואח"כ נכנסתי סתם דרך האתר של אייס ואז שמתי לב שזה בעצם שני מוצרים דומים מאוד מבחינת מפרט בוכנות וכו’ אבל המראה קצת שונה [וגם תוקף המבצע שונה…]
להלן הקישורים:
קישור שני שאני מצאתי@צילפינגים כתב בשאלה קטנה בעניין קומפרסור לרכב:
מדובר בקומפרסור שתי בוכנות ללא סוללה לענ"ד הם אותו רעיון (אולי אפי’ אותו מוצר אם כי בתמונות יש שינויים קלים) ואין הבדל משמעותי בינהם
במדריך הבאתי גם קומפרסור שתי בוכנות של באזוס עם סוללה מעלי אקספרס לשימוש קבוע הוא פחות מומלץ כי כאשר נגמרת הסוללה הוא לא עובד ללא הטענה ולפעמים תוך כמה ניפוחים יכולה להגמר הסוללה לכן לכאורה האופציה לקנות מאייס היא המומלצת ביותר (כרגע יש להם מבצע ולכן זה מחיר טוב מאוד)
עריכה:
בעקבות שאלתו של @יראת-שמים שמתי לב שלכאורה ההבדל המשמעותי בינהם הוא שמה שנמצא במדריך שלי מתחבר גם למצת (לא מומלץ כ"כ עלול לשרוף את הפיוז) ומה שהביא @צילפינגים מתחבר רק למצבר -
להלן הקישורים:
קישור שני שאני מצאתי -
@צילפינגים @טכנולוג הוא מתחבר גם למצת? או רק למצבר?
זה נראה מחיר ממש זול, נכון?@יראת-שמים מה שנמצא במדריך שלי מתחבר גם למצת (לא מומלץ כ"כ עלול לשרוף את הפיוז) ומה שהביא @צילפינגים מתחבר רק למצבר
ובהחלט זה מחיר ממש טוב
עם הקוד 1100845 תקבל 7% הנחה נוספת יוצא מחיר סופי 101 ש"ח -
להלן הקישורים:
קישור שני שאני מצאתי -
@מוטי-ברנד איזה מבינהם זה חשוב
@טכנולוג כתב בשאלה קטנה בעניין קומפרסור לרכב:
זה שמתחבר למצת קניתי באוטו דיפו ב150 שקל והיום רבע שעה ניסיתי למלא איתו גלגל(לא בפעם הראשונה) ולא הצליח עד שהוצאתי גק והרמתי את האוטו אז התחיל להתמלאות
וגם אחרי רבע שעה התחיל לצאת עשן מהקומפרסור -
-
זה שמתחבר למצת קניתי באוטו דיפו ב150 שקל והיום רבע שעה ניסיתי למלא איתו גלגל(לא בפעם הראשונה) ולא הצליח עד שהוצאתי גק והרמתי את האוטו אז התחיל להתמלאות
ובכן אז היום עשיתי הזמנה מאוטו דיפו והכי מצחיק שהייתי היום בסניף של אוטו דיפו בעניין אחר ושאלתי אם אני יכול לשלם בסניף באותו מחיר ואמרו לי שאם אני רוצה זה אפשר אבל יעלה לי 250 ש"ח כמובן שהזמנתי מהאתר ונחכה לבוא לאסוף…
@צילפינגים אכן זה קטע ממש מוזר שלהם שבאתר הכל זול יותר.
לדוגמא:
לי בכלל היה איתם קטע מוזר, הם מוכרים מברגת גוז’ונים של B-Power ב- 350 ש"ח (אגב כרגע במבצע 199), כשהיבואן עצמו B-Power מוכר לצרכן את אותה המברגה כולל משלוח לנקודת איסוף בחינם ב-239 ש"ח.
-
@צילפינגים אכן זה קטע ממש מוזר שלהם שבאתר הכל זול יותר.
לדוגמא:
לי בכלל היה איתם קטע מוזר, הם מוכרים מברגת גוז’ונים של B-Power ב- 350 ש"ח (אגב כרגע במבצע 199), כשהיבואן עצמו B-Power מוכר לצרכן את אותה המברגה כולל משלוח לנקודת איסוף בחינם ב-239 ש"ח.
@גיל כתב בשאלה קטנה בעניין קומפרסור לרכב:
@צילפינגים אכן זה קטע ממש מוזר שלהם שבאתר הכל יותר זול.
אז מי המשוגע שקונה בסניף אני לא מבין היה שם לפני איזה מישהו שרצה צמיגי דאנלופ לרכב אני לא יודע איזה רכב זה היה אבל המחיר היה נשמע לי הזיה פשוט רצו ממנו 1750 על שני צמיגים בלבד!