רכב לא מתניע מה זה יכול להיות?
-
@נוסע
אצלי שהיה בעיה אם הקודן זה הניע כביכול לשנייה ואז מתכבה אם אצלך זה לא ככה אז כנראה שזה לא הקודן בכל מקרה אני יכול להגיד לך שיש לי חבר שהרכב גם לא הניע לא ולאחר כמה שעות הוא הניע כרגיל במקרה שלו זה היה איזה חיישן שבעקבות נזילת שמן לא פעל כראוי ולכן שהרכב היה חם הוא לא הניע
יש לי עוד חבר שהיית לו גם בעיה שהרכב לא הניע ואצלו זה היה סדק בראש מנוע אבל אצלך לא נראה לי שזה הכיוון בדוק כמי שאמרו פלגים קויילים אפילו חיבורי מצערת וחיישני אויר וכו ובעזרת השם מקווה שתניע מהר -
ערב טוב לכל חברי ורבני הפורום הנכבד אני זקוק לעזרתכם ועצתכם
יש לי קיה פורטה 2013
והיום בצהרים כשחזרתי לאוטו לא הצלחתי להתניע
אחרי שבדקתי שלא טעיתי בקוד בדקתי עוד פעם ועוד פעם…
ידית ההילוכים על פארקינג, בלם היד למעלה וכן הלאה…
הבנתי שיש לי בעיה, אזי חיש גז הזמנתי ידידים (הגיעו מהר יש לציין)
והתברר שזה גם לא המצבר
והצדיק מידידים לא ידע לומר לי במה מדובר
בקיצור חשמלי הרכב עובדים המצבר תקין אבל האוטו לא מתניע יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?@נוסע כתב ברכב לא מתניע מה זה יכול להיות?:
יש לי קיה פורטה 2013
והתברר שזה גם לא המצבר
בקיצור חשמלי הרכב עובדים המצבר תקין אבל האוטו לא מתניע יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?רכב לא מתניע ואם יש סטרטר יש 2 סיבות (סיבה שלישית מנוע
)
א שלא מגיע דלק
ב שאין ניצוץלבדיקה:
ל-א’ אפשר להשפריץ ספריי קרבורטור לבית מצערת ולראות אם מניע
ל-ב’ צריך בדיקה יותר רצינית אבל ראשוני אתה יכול לראות אם המד טורים טיפה זז שאתה עושה סטרטר -
@נוסע כתב ברכב לא מתניע מה זה יכול להיות?:
יש לי קיה פורטה 2013
והתברר שזה גם לא המצבר
בקיצור חשמלי הרכב עובדים המצבר תקין אבל האוטו לא מתניע יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?רכב לא מתניע ואם יש סטרטר יש 2 סיבות (סיבה שלישית מנוע
)
א שלא מגיע דלק
ב שאין ניצוץלבדיקה:
ל-א’ אפשר להשפריץ ספריי קרבורטור לבית מצערת ולראות אם מניע
ל-ב’ צריך בדיקה יותר רצינית אבל ראשוני אתה יכול לראות אם המד טורים טיפה זז שאתה עושה סטרטר@הכל-בעזרת-השם אבל אין סטרטר…
אולי בעיה עם הניתוקים של הקודן? -
@הכל-בעזרת-השם אבל אין סטרטר…
אולי בעיה עם הניתוקים של הקודן? -
@פתוח-לשמוע @גיל
הסטרטר היה נשמע כרגיל לפחות לפי האוזן הבלתי מיומנת שלי ושל עוד כמה חברים שמבינים בזה קצת יותר ממני@נוסע כתב ברכב לא מתניע מה זה יכול להיות?:
הסטרטר היה נשמע כרגיל לפחות לפי האוזן הבלתי מיומנת שלי ושל עוד כמה חברים שמבינים בזה קצת יותר ממנ
כתוב שכן
-
-
לדעתי הכי סביר קודן.
יכול להיות גם אימובילייזר,
אם יש לך עוד מפתח, נסה להתניע איתו.
יכול להיות גם דברים אחרים שהוזכרו. -
- אם יש סטרטר אין צורך לבדוק מצבר.
- אלטרנטור לא קשור, אם המצבר מלא (או כבלים) הרכב יניע גם ללא אלטרנטור.
- לגופם של דברים כבר כתב @הכל-בעזרת-השם : או שאין דלק (קודן?/משאבת דלק?) או שאין ניצוץ (חיישן קראנק?) וכתב גם איך לבדוק.
@דוד-100 כתב ברכב לא מתניע מה זה יכול להיות?:
אצלי שהיה בעיה אם הקודן זה הניע כביכול לשנייה ואז מתכבה אם אצלך זה לא ככה אז כנראה שזה לא הקודן
זה לא ראיה, זה תלוי למה הקודן מחובר, במקרה שלך היה מחובר כנראה למשאבת דלק (מצוי מאוד והוא טיפה הניע כי נשאר קצת דלק בצינור.
וכיוון שאני (עוד) לא יודע איך לצטט בפוסט אחד שתי תגובות שונות (אחרי העינוי הזה של למי לענות ואת מי רק לתייג אני בעז"ה ובל"נ בקרוב ממש ארוץ ללמוד איך להתעסק עם זה)
אתה פשוט מסמן עם העכבר את השורות שרוצה לצטט ואז מקיש על ‘ציטוט’
-
@פתוח-לשמוע כתב ברכב לא מתניע מה זה יכול להיות?:
שזה כנראה הקודן
אתה עושה את הקוד ויש צפצוף?
כן
וכיוון שאני (עוד) לא יודע איך לצטט בפוסט אחד שתי תגובות שונות (אחרי העינוי הזה של למי לענות ואת מי רק לתייג אני בעז"ה ובל"נ בקרוב ממש ארוץ ללמוד איך להתעסק עם זה)
ומכיוון שאני (עדיין) מוגבל בתדירות הפוסטים שאני יכול לפרסם ברציפות
אז אני אענה פה גם ל @גיל
שאכן כן יש דלק באוטו
וגם חיברו שני בוסטרים ואח"כ כבלים ועוד איזה מכשיר כזה (זה אולי רב מודד או בודק פיוזים?) שבודק כמה יש במצבר והיה את המתח הנדרש@נוסע כתב ברכב לא מתניע מה זה יכול להיות?:
אז אני אענה פה גם ל @גיל
שאכן כן יש דלק באוטוהייתי בטוח שכן, אבל הייתי חייב לשאול, כי זה גם גורם לבעיה בהנעה…
אתה יודע, כמו שאין לך חשמל בבית ואתה בודק שעון שבת…@ITAMAR25 כתב ברכב לא מתניע מה זה יכול להיות?:
ממש לא שאלה טיפשית, והיו מקרים…
וודאי, לכן שאלתי. פשוט ידעתי שהיא תשמע מוזר למי שאין רקע… כוונתי לומר “שאלה שנשמעת טיפשית”. תודה ידידי.
-
יש לי קיה פורטה 2013
והתברר שזה גם לא המצבר
בקיצור חשמלי הרכב עובדים המצבר תקין אבל האוטו לא מתניע יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?@נוסע ואולי אחד מהפיוזים באוטו נשרף - ולכן > יתכן > שאולי >ואלי יתכן ש…
-
@נוסע ואולי אחד מהפיוזים באוטו נשרף - ולכן > יתכן > שאולי >ואלי יתכן ש…
@תודה-לבורא-עולם-0
הגיוני ביותר גם בזה נתקלתי אם חבר שפשוט הפיוז נשרף אבל באמת שזה תקלה שהפתרון שלה הוא ממש רחב ככה שאם לא רואים בעיניים מאוד קשה לנחש מה בדיוק קורה נקווה שיסתדר בסוף בעז"ה -
תודה לכל העונים/עוזרים/מסייעים/חושבים/מתחשבים וכן הלאה…
אני נהנה בכל פעם מחדש לראות איך חברי הפורום פה באמת רוצים לעזור ומשדרים התעניינות כנה בכל בעיה משל מדובר היה בבעיה פרטית שלהם…
תודה ענקית! זה באמת להרגיש אחרת מול בעיה שאין לך שמץ מה אמורים לעשות ואז מגיע המבוגר האחראי ומסביר בדיוק מה ואיך
לגופו של עניין
הזמנתי הבוקר גרר והם שלחו לי טכנאי שיבדוק קודם אם צריך גרר והטכנאי אחרי הסתכלות של רגע אמר שזו רצועת טיימינג ולשאלתי כמה עולה דבר כזה הוא אמר 700-800 אבל ייתכן שזה עשה עוד כמה דברים והרס תמנוע ואז זה סיפור יקררר
ועכשיו למומחים דהכא:
א. המחיר שהוא נקב זה נכון?
ב. זה תקלה שלא אמורה להיות? כלומר, זה בלאי נורמלי ברכב כזה או שיש פה איזה טריגר אחר?
ושוב תודה לכולם -
@נוסע
לי קרה דבר כזה בדיוק לפני שבוע [הרכב היה עם חשמל ודלק והסטרטר עבד ולא הניע],
והתברר שהפיוז של המחוונים שרוף
תבדוק פיוזים לפני שאתה משלם לגרר,
יכול להיות שתגמור את זה בכמה שקלונים קטנים -
אני נהנה בכל פעם מחדש לראות איך חברי הפורום פה באמת רוצים לעזור ומשדרים התעניינות כנה בכל בעיה משל מדובר היה בבעיה פרטית שלהם…
תודה ענקית! זה באמת להרגיש אחרת מול בעיה שאין לך שמץ מה אמורים לעשות ואז מגיע המבוגר האחראי ומסביר בדיוק מה ואיך
לגופו של עניין
הזמנתי הבוקר גרר והם שלחו לי טכנאי שיבדוק קודם אם צריך גרר והטכנאי אחרי הסתכלות של רגע אמר שזו רצועת טיימינג ולשאלתי כמה עולה דבר כזה הוא אמר 700-800 אבל ייתכן שזה עשה עוד כמה דברים והרס תמנוע ואז זה סיפור יקררר
ועכשיו למומחים דהכא:
ב. זה תקלה שלא אמורה להיות? כלומר, זה בלאי נורמלי ברכב כזה או שיש פה איזה טריגר אחר?
ושוב תודה לכולם -
לגופו של עניין
ועכשיו למומחים דהכא:
ושוב תודה לכולם@נוסע כתב ברכב לא מתניע מה זה יכול להיות?:
אין לרכב הזה רצועה זה שרשרת
זה קישקוש אחד גדול -
לגופו של עניין
ועכשיו למומחים דהכא:
ושוב תודה לכולם -
זה קישקוש אחד גדול@הכל-בעזרת-השם כתב ברכב לא מתניע מה זה יכול להיות?:
זה קישקוש אחד גדולטוב שאתה מעיר ומאיר, מחקתי.
האמת שחשבתי שזה שרשרת, וזה היה נשמע מוזר.